Valaki tudna segíteni ?
Apartmanra, vagy stúdióra lenne szükségük a Kassandrán, Nea Fokeán, vagy Afitoson.
Mint mindíg, most is Paralia a fõ uticél, de itt is el szeretnénk tölteni néhány napot, vagy egy hetet, júliusban.
Pargára szeretnénk menni július második felében kb 10 napra. Mennyi esély van arra, hogy foglalás nélkül ott találunk apartmant 4-6 fõ részére? Görögoszágot nem ismerjük ebbõl a szempontból.
Én nézegettem az árakat a neten.Hát szerintem nem találsz olcsóbban mintha itthon befizetsz valahol.....Ez az én véleményem,de lehet hogy tévedek...És azért van elõnye is mert van egy biztos pont ahol tudod hogy ha odaérsz akkor van hová letenni a buksidat a hosszú fárasztó út után.
Pargára szeretnénk menni július második felében kb. 10 napra. Mennyi esély van arra, hogy foglalás nélkül ott találunk apartmant 4-6 fõ részére? Görögoszágot nem ismerjük ebbõl a szempontból.
Volt alkalmam szétnézni a kínálatban. Akármikor mégy, szállást biztos, hogy találsz, de az igazán jó, központi helyek aránytalanul drágák! 6 fõre apartman ritkaság, ez inkább már két apartman! Pargán nagyok az árkülönbségek fekvés, távolság, minõség, stb. tekintetében. Ha visszaolvasol - nem keveset (!), rengeteg informnációt és linket találsz! Ahhoz, hogy igazán jót találj, délelõtt javasolt érkezni! Ajánlom figyelmedbe a parkolást, mert az ott elég macerás!
Pargára szeretnénk menni július második felében kb 10 napra. Mennyi esély van arra, hogy foglalás nélkül ott találunk apartmant 4-6 fõ részére?
Kifejezetten necces!
Sok olasz jár át oda (komppal Igoumenitsáig, onnan egy köpés ), és akkor már iskola szünet van a taljánoknál. Általában elmondható, hogy rengeteg a kiadó szállás, de július közepe és aug vége között 6 fõnek jó appartmant találni jó áron szinte lehetetlen! Ha mégis megprószálod, akkor ahogy Náthás Barátunk írta délelõtt és nem a hétvégén (pl vasárnap du-hétfõ ideális lehet)!
Legutóbb Kakadu szerkesztette (2008-05-31 16:42:14), összesen 1 alkalommal
Semmi gond csak berágtam egy kicsit mert mindig cinkel
Kedves Robi!
Ne légy már ilyen érzékeny, ha nincs okod rá! Ezt írtad: "Hát szerintem nem találsz olcsóbban mintha itthon befizetsz valahol..." Erre mondtam, hogy hol - a szlovák irodán kívül!? Vagy, ha tudsz mást, oszd meg velünk! Nincs más iroda "itthon"!!! Nem úgy van, hogy befizetsz valahol!!! Miért kell ezen berágni!? Blöfföltél! Persze, hogy a neten találsz külföldi irodákat! Én is ott fizettem be és tudom javasolni másnak is, de nem úgy általában, hanem konkrétan! Próbálj a hasznára lenni mindenkinek, s nem csak játszani a jólértesültet! (Tudom, ez erõs volt, de nagyon "berágattál"! )