Látom, sikerúlt megtalálnotok az összes drága helyet; sebaj, majd legközelebb!
Breki1! A Mari-t felejtsd el! Mellette van annak, ahol laktunk (Nelly's). Nem rossz, de nem is olcsó, az étterme viszont szuper, de drága! Van weblapja, megtalálod, ha akarod!
Sziasztok!
köszönet Agninak a segítségért, a sok infóért, a szakszerû vezetésért, a térképekért! Ha ismét mennék, csak a Culture Travelt választanám! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szia Ajken
Orulok, hogy en is hozza tudtam jarulni ahhoz, hogy jol erezzetek magatokat Toloban!!!
Melyik utazási irodával voltál?Csak azért kérdem, mert mi az apollonal megyünk Juliúsban és a Stavros apartmanba mennénk de eddig még nem változott a szállásunk ,és remélem nem is fog. Milyen az idegenvezetõjük?
Jó programokat szerveznek?Elõre is köszi a segítséget.
Jaj, nehogy félreérts; semmi baj sincs vele! Ugyanazé a családé, akié a mellette lévõ, ahol tavaly voltam, s megyek az idén is. Miután közvetlen vízparti és tengerre nézõ, ezért drágább, mint általában a hasonló színvonalú szálláshelyek. Az étteremnek pedig lenyûgözõ a kínálata, de nekem drágábbnak tûnt a hasonlóknál (kivéve néhányat). Csak nem kacérkodsz vele? Ugye válaszoltál, hogy tévesen küldték neked az email-t!?
Nem egészen értelek! Ha kocsival mentek, talán megúszod 3.000 km-bõl, s az - ha jól saccolom - talán 70.000 Ft. Az autóbusz nyári ára 28.000 Ft fejenként, azaz 56.000 Ft két fõre. A különbséget egy este el lehet verni egy tavernában, s micsoda különbség, ha a feneked alatt ott a kocsi! Remélem, nem sokat tévedtem; számolj utána!
De a kocsihoz hozzájárul, hogy csak egy Görögországban még tapasztalatlan vezetõ lenne.
Sztem ilyen útra kettõ kellene legalább hiszem bármi történik a sofõrrel nincs aki vezessen.
És a szállások is sokkal olcsóbbak több személyre.
Így is meg lehet közelíteni, de akkor én soha nem mentem volna és mennék sehova! Ha a vezetõ tud vezetni (és nem csak szeret), akkor az õ tempójára, fáradékonyságára kell tervezni az utat, megfelelõ biztosítást kötni (ezen sem szabad spórolni!), és nem lehet semmi gond! Jobb társasággal menni, ez igaz, de ha nincs!?
Szia Ajken! Köszi az infókat, mi ma reggel indulunk, már aludni se tudunk:-)
Ha visszatérünk a 2 hetes toloi nyaralásból ígérem én is mindenrõl beszámolok.
Mi minden évben viszonyleg nagyobb társaságban szoktunk menni különbözõ helyekre 4-8 fõ.
Viszont idén a társaság inkább Olasz-Horvát között vaccilál, különbözõ okok miatt, tehát vagy velük megyünk tök egyszerûen vagy külön kissé bonyolultabban.
De mi megfogadtunk tavaly Hydra-n hogy oda visszamegyünk pár napra.
Toló-ba csak pl busszal nincs olyan sok értelme.
Legszívesebben Nafplio-ba mennék onnan hajóval (vitorlás) át Hydrá-ra útközben kicsit körbenézve Tolóban is.
Argos, szerintem, olyan 18 km-re lehet kb. Úgy tudom, megy busz is. Az óvárosban van egy pár hangulatos utca, a domboldalban van egy ókori színházrom - perzse meg sem közelíti az epidauruszit. Piacot mi nem kerestünk, szóval nem tudom, hogy van-e.