Felénk most este oldalgott pár felhõcske, de ide nem ért! Jó lenne, ha felfrissülne egy kicsit! Én is kóvályogtam ma és azt kérdezték tõlem, hogy mi lesz velem a tengerprton, ott még melegebb lesz. Már csak ott tartanánk, el tudtam volna ma ringatózni egy matracon a víz tetején! Azért szép lassan mennek a napok!
Elköszönök én is, holnap Jowissa lécci ne felejts el szorítani Pöpinek!!! Sapit meg vegyél, mert napszúrást fogsz kapni! Ja és fehér színût, amit aztán Paráliára is el tudsz hozni, ha lehet sárkányosat a kínai masszõrtõl! Én a gyerekemnek klímásat vettem, igaz nem volt olcsó, de azt mondja, hogy jó! Nekem is van egy mezei fehér, amit viszek magammal, mert ha megsüti a nap a fejem, akkor annyi zöldet tudok mondani, hogy isten irgalmazzon a körülöttem lévõknek! Na ez vicc. Szép álmokat! bryam
Hát itt a nap !Már elmúlt éjfél !És ezen a napon mindenki aki a Paralia totyikban találta meg a családját(vagy legalábbis a másodikat )szóval a lényegre térek !PÖPIÉRT SZORÍTUNK!!!!
Pöpikém! Az Égiek segítsenek Neked a mai napon,hogy minden eszedbe jusson a vizsgán és ne legyél ideges!!! .Kedves Mindenki! Drukkoljatok Pöpinek egész délelõtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Édesek vagytok!
Indulok a megmérettetésre, felcicomáztam magam meg minden. Négykor ébredtem úgyhogy tanulgattam még 2,5 órát Lesz ami lesz!
Szép napot mindenkinek!
Lefordítottam Pöpinek egy széket az irodában.
Nálunk ez a jele ha valakinek nagyon drukkolunk .
Remélem legalább 10-ig senki nem akar ráülni .
És hogy ne legyek nagyon OFF : Parálián jelenleg 23 fok van
Hát gyerekek...Túl vagyok rajt...Nem lett túl fényes, kicsit rontja az önértékelésemet, de túl vagyok rajta
Köszi, hogy szorítottatok
Délután majd elárulom mi lett az eredménye
Szép napot! Éljen Paralia!
Gratula Pöpi!
Csak akkor mond , hogy nem lett túl fényes ha van viszonyítási alapod....gondolom túl sok vizsgázó társadat nem hallgattad végig, hogy mit nyögdécselnek....lényeg hogy túl vagy rajta és holnap irány Parália
ÚÚÚÚGY,szorítottam Érted,csakhogy végre tul vagy rajta ,ne legyél kishitû,de ha véletlenül alacsonyabb az a szám amit vártál,attól az mit sem változtat az emberi értékeiden,ez annyi mindentõl és mindenkitõl függött még rajtad kívül.Nem lesz az rossz eredmény biztos.Mostmár engedd ki a fáradt gõzt és a holnapi útra koncentrálj ,az kellemesebb lesz sokkal! Gratula!!!!!