Én a fakultatív programok közül a búvárkodást ajánlom mindenkinek.Igaz,hogy mikor én voltam akkor németül és angolul volt az oktatás,de nagyon élveztük.
Aztán voltunk még hajókiránduláson,az is nagyon jó volt.
A Calypso Start egyénileg ajánlom.Mi Benitsesbõl elmentünk robogóval a kikötõbe(onnan indul az üvegfenekû hajó),semmi baja nem lett a motornak mire vissza ért a hajó.Utána még megnéztük a fõvárost is.Ha az utazási irodánál fizettek be sokkal drágább.
akkor BRóberttel egyszerre utazunk...!! Mi a szombat esti charterrel. Egy fél órával késõbbre tolták, így jó éjjel érkezünk, vasárnap tudunk csak csobbanni.
HURRÁ NYARALUNK.
üdv mindenkinek
Sziasztok!Most még nagyon ideges és fáradt vagyok, de írok majd sok szépet és jót is!
Elsõként az "árnyoldalt"...
Szombat délután magyaridõ szerint 15:00-kor indult a busz vissza, és ma kb 1 órája értünk haza!Köszönve mindezt a Grand Tours vezetõjének!Így a visszaútunk több mint 40 órára sikerült!!!!Utólagosan derült ki hogy a busz már akkor rossz volt mikor megérkezett a váltócsoporttal Sidariba, ennek ellenére útnak indította hazafele,ami persze már a kompról leszállva a
semmi közepén megállt.5 óra tétlenkedés után borult el az agyam és felhívtam a Campus vezetõjét(mivel mi ott fizettünk be)utánna meg írtam sms-t a grand vezetõjének."Hisztimnek" köszönhetõen elvittek minket hajnali 1 körül egy szállodába /különben tuti a buszban tõltöttük volna az éjszakát ahol kb 40 fok volt levegõ semmi/
Másnap kértük hogy írjanak jegyzõkönyvet, amire közölték hogy nincs!Pedig most olvasom hogy a szerzõdésben benne van hogy kötelesek írni!
Aztán egy ideig görög busz vitt minket, utánna megjavították a mienket átszállás megint,aztán valamelyik határon csatlakozott a "mentõ busz itthonról",szegeden újra átpakolás aki Bpesten száll le......szédültök már?
Végül pedig kiosztottak 10ezer forint "bánatpénzt"!
Én igaz hogy Campussal szerzõdtem, mégis ugye Grand Tourssal mentünkmegfogadtam hogy SOHA TÖBBET!!!
Még egy peren is nagyon gondolkodunk!Hogy lehet elindítani egy buszt 40 emberrel amirõl tudják hogy rossz?
Igaz,még örüljünk hogy nem a szerpentinen ment el a fék például...nem?
Az ottani idegenvezetõ meg egy nagy nulla!Mintha ott se lenne!Az össz segítsége annyi volt mikor megérkeztünk,hogy arra van a fõ utca,arra a szerelemcsatorna megtaláljátok...Utolsó nap saját költségen persze búcsúestet tartott a Paradise étteremben ahol 90%-ban magyar zene szólt-na erre igazán nem voltunk kíváncsiak.Végre elindult egy görög szám, gondoltuk megmutatja és együtt táncoljuk-a frászt!Ropta õ egymaga!Na ennyit a rossz élményekrõl.Ja meg még annyi volt hogy az indulás reggelén a részvételi jegyen nem kb:,hanem fix ár 13 euró komp szerepelt mire odaértünk másnap reggel már 15 lett!
Sziasztok!
Szerintem mindenki azt várja, hogy Debi itt legyen, kivétel õt. Mi várjuk az friss híreket, fotókat. Õ meg lehet, hogy visszafordult, mert annyira jó volt.
Reméljük!