Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 1081
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Eszter79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
169 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64320 Üzenet linkje2008-06-02 09:37:02 

Bocsi, ez megnyugtatásnak elég sovány lett... icon_confused.gif
# 1082
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64371 Üzenet linkje2008-06-02 14:51:01  Re:

Kakadu írta:
Hát tényleg sokba lenne NEKI, hogy kiengeszteljen icon_lol.gif icon_wink.gif
Lehet, hogy én vagyok egy raplis "öregúr", de korábbi tapasztalataim alapján halálosan tele vagyok az irodák próbálkozásaival, a felkészületlen de igen csak pénzéhes telepítettek mesedélutánjaival, az elõnyösen fotozott szállásokkal, a tengerpart kreatívan mért távolságával, a félpanzió csumijával, a svédasztal sorszámozott parizerjeivel...
Nincs értelme sorolni, tudod mirõl beszélek.

Sziasztok!

Helló Kakadu! icon_smile.gif Igen, mi is saját bõrünkön tapasztaltuk mindazt amit leírtál! S ha nem dolgozna a TUI-nál az egyik barátnõm valószínû mi is saját szervezésben utaznánk Görögországba. Amióta õ szervezi az utunkat nem volt a szállásal kapcsolatban rossz tapasztalatom! A kitelepített idegenvezetõkrõl viszont azóta sincs jó véleményem! Idén mi is saját szervezésben járjuk be Korfut ha minden jól alakul.

# 1083
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64387 Üzenet linkje2008-06-02 17:21:30  Válasz a #64371. hsz-ra Előzmény #64371

A barátosnédról jut eszembe; nos nekem is van egy ilyen, egy horváth kislány, aki mesés helyeket ajánl igen-igen jó árakon.
Kétszer "dõltünk be" neki és mind a két alkalom során vastagon anyáztam a szállodai étteremben; ha a svéd asztalon sorszámozott parizer a kinálat azt az egyet nagyon nem veszem be.
Azóta is kerülöm az országot, nem a kis csajt hibáztatom, Õ nem tehet róla, de erre a nyilvánvaló lopásra sem vagyok kiváncsi; az asztalok fél 8-ra lerabolva, a személyzet pedig csak a vállát vonogatja - jóllakottan.

# 1084
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64396 Üzenet linkje2008-06-02 17:38:24 

Bocs hogy belebeszélek...
Én is szállodában dolgozom és azért ez nálunk Magyarországon is megvan ez a probléma...
Tehát mi sem vagyunk különbek...
Mégegyszer bocs!!!!!

# 1085
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64400 Üzenet linkje2008-06-02 17:39:47  Válasz a #64387. hsz-ra Előzmény #64387

Kakadu,mi az hogy sorszámozott parizer ??
# 1086
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64433 Üzenet linkje2008-06-02 18:18:36  Válasz a #64400. hsz-ra Előzmény #64400

A személyzet kitalálja, hogy fejenként 2 db oszt annyi icon_lol.gif
Ezért ürül ki az asztal fél órával a nyitás után, aki pedig késõbb jön, annak peche van icon_twisted.gif
igen komoly mellékes ez egy olyan étterremben, ahol nincs a la carte forgalom - tehát jatt sincs.
Jóformán ez az egyetlen mellékes, de ez engem miért érdekeljen?
Én svédasztalra fizettem be 7-10-ig, tehát akár fél 10-kor is a teljes kínálatot kellene kapnom.

# 1087
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64553 Üzenet linkje2008-06-03 08:01:41  Válasz a #64433. hsz-ra Előzmény #64433

Mostmár értem ! Teljesen igazad van,aki késõbb megy le enni annak is kellene hogy jusson,ez rohadt nagy szemétség,az ember svédasztalra fizet be,akkor legyen terülj -terülj asztalkám.
Azért ismeretlen számomra a dolog,mert én nyaralás alatt is korán kelõ vagyok,és az elsõk között szoktam menni reggelizni,akkor még minden asztal tele van,minden földi jóval.Kösz a felvilágosítást,egyébként ezen most teljesen fel vagyok háborodva.

Bocs az off-ért !

# 1088
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64561 Üzenet linkje2008-06-03 08:32:43 

Sziasztok!

Kakadu! Ilyen téren szerencsém van a barátnõmmel. Mert õ olyan szállodákat ajánlott eddig amiben nem csalódtam. Rodoszon és Koson is pazar volt a svédasztalos ellátás! Pedig mi is szinte mindíg a reggeli-vacsora idõ végére estünk be. Az idei szálloda kivételével mindegyikben járt. A korfui szállodát amibe megyünk mi választottuk az ára miatt. S mivel ez egy új szerzeménye a TUI-nak, még az ismerõsök közül nem járt ott senki. Reviagi-ék júliusban és mi pedig augusztusban leszünk a "tesztelõk". icon_lol.gif Bízom benne, hogy nem anyázva térünk haza! icon_rolleyes.gif

# 1089
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64563 Üzenet linkje2008-06-03 08:35:57  Válasz a #64553. hsz-ra Előzmény #64553

A történethez hozzátartozik, hogy ennyire durva "átverések" (sztem) a horvátországi szladikra jellemzõbbek, ott is elsõsorban az állami vagy helyi tulajdonban lévõkre, de pl. a spanyol tulajdonosok a lehetõségeikhez képest megprószálnak erre (is) odafigyelnek.
A horvátoknak adottságaikból fakadóan egyszerüen túl jól megy, a negatív tapasztalatok sem riasztanak el számottevõ számú vendéget.
De a csóriság pedig mint tudjuk találékonnyá tesz...

# 1090
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64565 Üzenet linkje2008-06-03 08:41:02  Re:

Mono írta:
...az ember svédasztalra fizet be,akkor legyen terülj -terülj asztalkám...

Talán még egy off belefér a tájékoztatás kedvéért. icon_confused.gif
A svédasztal nem feltétlenül jelent nagy választékot és bõséget, csupán önkiszolgálást; nem véletlenül sok iroda nem is a "svédasztal" megfogalmazást használja, hanem, hogy "reggeli büféformában". icon_eek.gif icon_rolleyes.gif Még Svédországban is találkoztam olyannal egy olcsó szállodában, hogy rendkívül szegényes volt a svédasztalos reggeli, de éppen elegendõ (nem több!). A színvonal sokmindentõl függ, de talán elsõsorban az ártól, bár tapasztaltam már ennek is az ellenkezõjét. icon_confused.gif Amit Kakadu mond, az a lopás; helyenként még azt keveset is ellopják, amit adnának. icon_rolleyes.gif Lehet találgatni, hogy ez mitõl függ. icon_evil.gif

# 1091
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64567 Üzenet linkje2008-06-03 08:45:42 

Még annyit, hogy mind a két szállodában ( Hotel Esperos Palace, Rodosz és Magic Life, Kos) nagyon rendes volt a személyzet! Kedvesek, segítõkészek és udvariasak voltak velünk. A gyerekekre külön odafigyeltek, nem tudott a csemetém olyat kérni amit ne teljesítettek volna!
# 1092
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64568 Üzenet linkje2008-06-03 08:49:00  Válasz a #64565. hsz-ra Előzmény #64565

Az pedig már csak az utazási irodáknak a magyar nyelvbeni jártasságáról tanuskodik, ahogy fogalmaznak a prosikban, az utazók pedig a legtöbbször nem képesek értelmezni az "árnyalt" megfogalmazásokat, magyarul sokan nem is értik, hogy mire szerzõdnek.
Ezek a dolgok miatt is érdemes "feltörekvõ szolgáltatók" felé orientálódni; pl. Törökországban az ilyen megnyilvánulások elképzelhetetlenek - ott más a játék icon_lol.gif
Vagy pedig utazz az SK irodával icon_wink.gif

# 1093
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64570 Üzenet linkje2008-06-03 08:55:27 

Kakadu!
Horvátországban még nem jártunk így ilyen tapasztalatom nincs.
De a baráti társaságunkból sokan jártak. Hát..... nem minden vélemény volt pozitív. Sõt!
Én megszállott görögpárti vagyok így a elkövetkezendõ jópár évben a horvát szállodák minõségérõl nem tudok érdemben nyilatkozni. icon_wink.gif

# 1094
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64571 Üzenet linkje2008-06-03 09:00:14  Válasz a #64570. hsz-ra Előzmény #64570

Itt és most talán nekem sem kell bizonygatnom görög fanságomat, egyszerüen átverésekrõl, tapasztalatokról szól ez a topik. Más kérdés, hogy kretaív ötletei mindenkinek lehetnek, szal jól oda kell figyelni, a fórum pedig a fogyasztói érdekvédelemként is értelmezhetõ.
# 1095
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#64572 Üzenet linkje2008-06-03 09:01:00 

Törökország szerintem is más lapra tartozik! Nézd meg bármelyik nagyobb utazási iroda prosiját. Ég és föld a különbség a többi országhoz képest. Nem véletlen, hogy a szállodáikon annyi a csillag mint az égen! icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 72 73 74 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu