Jowissa! Vigasz képpen jöhetnek a képek! Akár egy metaxás üvegrõl is! Váratlan vendégeim jöttek, alig vártam, hogy elmenjenek, nem tudtam elõbb feljönni, pedig Pöpitõl el akartam köszönni, arról nem is beszélve, hogy meggratulálni! Na így legyen ötösöm a lottón, ahogy megjósoltam a jegyét! Akkor vinnék mindenkit Paraliára, az egész apartman a mienk lenne! Hû, ha belegondolok!
Nem lehetne, hogy a cucc a csomagtartóba, mi inkább az autóba? Kényelmesebb lenne, együtt énekelnénk az úton Pöpivel! Nem irigylem ebben a melegben vezetni ennyit! Jöhetnek a képek!
Figyizzetek. Mondok valamit ( bryam nem tudott elbúcsúzni ). Ti el tudjátok képzelni hogy Pöpi ( aki itt legalább 10 - 12 ember szorosabb virtuális barátságot kötött ) holnap felkel megpuszilgatja a szeretteit, és padlógázzal szaggat Paráliáig. Hát tudod ki gondol ilyet. Õ mielõtt elindul el fogja olvasni mik születtek az esti dumapartin. Ha még nem is szól hozzá ( de ezt is kétlem ), de el fogja olvasni !!!!! NEM IS Õ LENNE !!!!
Szerintetek mennyire vészes az a " török invázió"?? Sokkal nagyobb lesz a határforgalom....Lehet, hogy akkorra érek ki mire már indulhatok is vissza..... Na nem rémisztgetem magam.
De rendes vagy! Kicsit elszomorodtam, Õ is hiányolt engem! Sajnálom, hogy lekéstem, pedig mihelyt kituszkoltam a vendégeim az ajtón, már jöttem is, de késõn! Majd jól megölelgetem Parálián. ERlsõ este úgyis megkeressük a gyerekemmel! Nem akarod nekem e-mailban megírni a meglepit? Imi már pedzegette! bryam
Jaj! Nehogy megint gyorshajtson! Remélem elõbb visszaér, mint egyik este beírta, hogy "helló". Nem tudtam eldönteni, hogy beköszönt, vagy elköszönt. Aztán kiderült, hogy egyszerre be és ki is.