Neki folyamatosan vannak vizsgái, én is sajnálom szegényt. Inkább dolgozik az ember én legalábbis így vagyok. Szerintem azért is mert nagyon vizuális vagyok, de ennek segítségével már bejártam Paraliát térkép és fényképek alapján amit tõletek kaptam . Meglepõ az lesz mikor kint leszek és olyan mintha már jártam volna ott, pedig csak képzeletben. Biztos jó érzés lesz
Hja! Könnyû annak, aki klímát is tud szerelni! Azért annyira süsü nem vagyok ám, én meg tudok gáztûzhelyet majdnem felrobbantani! Ráadásul festés után! Na! Mit szólsz?
Nem kell híd. A hõfokszabályzó két kapcsát kell összekötni ( kihagyva ezzel a szabályzást ) . Csak hosszú távon nem elõnyös. Leéghet a motor, mondhatni kibújik az ördög a motorból.
Klímára is van egy trükköm
Nekem is volt a gáztûzhelyre! Vettem egy gázöngyújtó töltõt, mert kaptam egy szép öngyújtót! Aztán persze használni nem használtam, a fene tudja hogyan került a sütõ alatti fakkba. Fesstés után sütit sütöttem, elgyújtottam a sütõt, egyszer csak egy marha robbanás, kivágott a láng, a fal egy korom lett, a környéken mindent megolvasztott. Remélem több ilyen titkom nem lesz, mert 2 napig remegtem.
Sziasztok !Én is beköszönök !Egyébként én is jobban szeretek dolgozni,mint tanulni !Talán ezért nem beszélem még a görögöt és az angolt .Erõsebben kell akarnom! Nincs valami másik ilyen program,amivel képet lehet feltölteni ?Nem tudja valaki?