Jaj de gyönyörû ez a kép!!!!!!!!!!!!!!
Urbia, nagyon szépek a Lefkadás fotóid. Jó az ötlet, hogy ott béreljünk motort. Valószínû így azért megpróbáljuk. (Pargáról busszal, és ott motorral) Persze ez még attól is függ, hogy van-e hajnali járat. Nem tudom, hogy legközelebb mikor jutunk el arra a vidékre, ezért nem szeretném kihagyni. Köszi a segítséget.
A robogóbérléshez csak annyit, hogy a barátnõm akkor ült életében elõször robogón és semmi gond nem volt.Egy kicsit óvatosabban ment mint mi, de ennyi.Igaz volt olyan útitársunk is aki esett a mocival és elég csúnyán lehorzsolta a lábát.Ezt Neked kell eldönteni.
Egy vagy kétszemélyesek ezek a robogók?
Sisakot azt adnak ugye?
Vannak egyszemélyesek(50cm3) és kétszemélyesek-A kétszemélyest a nagyobb köbcentist csak "A" jogsival lehet vezetni az egyszemélyesre elég a "B"-s.Sisakot adnak.
szia. én holnap utazok. És érdekelne a buszjárat Lefkadára. Te utaztál mér igy? Az a kérdésem, hogy Pargaból elindul a busz Prevezába 9.30-kor és megvárja a Lefkadas busz vagy a következövel kell mennünk?
Az a kérdésem, hogy Pargaból elindul a busz Prevezába 9.30-kor és megvárja a Lefkadas busz vagy a következövel kell mennünk?
Már megbocsáss, de szövegértelmezési gondjaid vannak?
Vio egyértelmüen megírta, hogy 7-kor indul a busz, másfél óra a menetidõ, 9,30-kor megy a másik busz Lefkádára!
Mi a fenét nem értesz ezen?
szia. én holnap utazok. És érdekelne a buszjárat Lefkadára. Te utaztál mér igy? Az a kérdésem, hogy Pargaból elindul a busz Prevezába 9.30-kor és megvárja a Lefkadas busz vagy a következövel kell mennünk?
Szia
Nem utaztam így, de 8:30-ra ér Prevezába nem 9:30-ra.Úgyhogy marad egy órátok megkeresni, hogy honnan indul Lefkadára a busz.
Nagyon szép és tartalmas nyaralást kívánok és persze szikrázó napsütést!
Szia
Pontosítok.Az utazási iroda szervezésében mentünk.Nidri-ig busszal onnan pedig a Nidri Star hajóval mentünk Porto Katsiki, Fiscardo(Kefallonia),Ithaca,Pappanicolis barlang(Meganisi),Scorpio-sziget majd vissza Nidri és onnan busszal Parga.
Reggel 7:30-kor indultunk Pargából és este 20:30 körül értünk haza.Nekem nagyon tetszett, de Lefkadából ennyi nulla.Arra elég volt, hogy eldöntsem egyszer el kell jutnom legalább egy hétre arra a szigetre!
Amúgy 40Eur volt/koponya.