Szerintem nem kellene itt hagyni a Hellaszt,csak mostantól a dumcsiba kellene írni,ott úgy is mindenrõl lehet,tehát ott már nem kell ezekre a dolgokra figyelni! Ott mostanság úgyis megállt a forgalom !PÖPI írt,hogy megérkezett szerencsésen,és 12 óra alatt levezetett !Tintahalat evett,és aminek nem örülök,ha jól értettem már ma dolgozni akar!
Az sms 17:30 kor érkezett!
Csupán háromszor írtam le az "ott" szócskát,bocsika !
Egyébként Pöpi mindenkit puszil természetesen !Na én akkor átmentem a dumcsi totyikba! Ott találkozunk!
És a szabályok nem betartásáért elnézést kérünk!
Szia Imi! Már én is átmentem a dumcsi tpoicba, mivel még én is elsõ Görögös leszek, nem tudok érdemben itt hozzászólni! Ott dumcsizhatunk, legalább tudjunk egymásról valamit! Pöpi nem semmi csaj! Örülök, hogy simán odaért! bryam
Geot válaszolt már a 64659-es hozzászólásában a nekem írt soraidra! Teljesen egyetértek Vele!
A hellasz.hu elsõsorban Görögországgal kapcsolatos információkat szeretne megosztani másokkal. A "Dumcsi" topic éppen azért jött létre, hogy abban bármirõl lehet csevegni, megismerni egymást, hiszen ez egy nagy "család", akik imádják Hellaszt.
Salonikibe 24 fok van csak.Sztem most még nincs azért olyan meleg Paralián sem.Szóval inkább várjuk ki azt az idõt,mikor megyünk
Nem mintha lenne más választásunk...
Nekem is megvan Pöpi száma,lehet írok neki,h mi a helyzet ott,és h látott-e már delfineket!!
De nem a tiedére voltam kíváncsi, sorry ha megbántalak! De szerintem mindenki megértette, de nem értem a bolhát még meddig szeretnéd felfújni???? Most mi baj??? Az hogy meghagyjuk a Topic-ot kizárólag csak Paraliának????
Szerintem normálisabban is lehetne közölni a dolgokat, de nem vagyunk egyformák. (szerencsére).