Én is ajánlani tudom a Kavala-Thassos programot. Minket megragadott nagyon az a 2hely Nagyon szép.
Vrasna is szupi. Partja kiépült, Asprovalta 10perc séta és esténként ott aztán van élet
Jó helyet választottatok
Halihó!Mi aug. elején utazunk önellátóba,ezért érdekelnének infok kaja árakról (mert én még 2005.-ben voltam és leragadtam ott,h 1 gyros 3E ) és jó éttermekrõl,szórakozóhelyekrõl.
Aki nemrég volt és tud,segiiii nekem köszi!!
Luca!
Feltétlenûl jelentkezz,mert én 6-án indulok és nagyon kiváncsi vagyok milyen tapasztalatokkal térsz haza.Nagyon szép utat és kellemes pihenést kívánok!
Halihó!Mi aug. elején utazunk önellátóba,ezért érdekelnének infok kaja árakról (mert én még 2005.-ben voltam és leragadtam ott,h 1 gyros 3E ) és jó éttermekrõl,szórakozóhelyekrõl.
Aki nemrég volt és tud,segiiii nekem köszi!!
Szia
És augusztus elején mikor indultok pontosan?Mi augusztus 1.
Mindenképpen jelentkezem, 29-én már gépközelben leszek, és írok ide.
Most már csomagolok, holnap ilyenkor már úton leszünk. Izgul az egész család, fõleg a gyerekek. Majd rakok fel képeket is.
Lucán kívûl senki sem volt még idén Vrasnán?Estleg nem tudja valaki,hogy hol található orvosirendelõ?Thesszalonikitõl mennyi az út?Könnyen megtalálható?6-án indulunk és azt hiszem mostmár kezdek nagyon ideges lenni.Nem is tudom,hogy örömömben vagy ijedtemben.
Szia!
Nem kell izgulni!A Thesszaloniki körgyûrûnél kell lesni a Halkidiki(Kavala) táblát, ez egy balos csatlakozás lesz.Aztán bátran hajtani ezen az útvonalon tovább.Nem lehet eltévedni, még én sem rontottam el .
Kb. 90km-ert kell csak menni a célig.
Jó utat!Kellemes pihenést!
Köszönöm szépen!Vettem egy EU. térképet és azon nem is szerepel Vrasna.Nyilván azért mert nagyon kicsi.Kaptam valamilyen leírást is.Az az igazság,hogy teljesen Sartira koncentráltam mert,hogy oda is megyünk,és szegény Vrasna elkallódott közben.Még egyszer köszi!