megértettem és a többiek is. Nem irok ide többet mert most is Off-oljuk a témát. Én megértettem. Remélem most már ti is lezártnak tekintitek ezt a dolgok.
Még nem, hátha lesz aki Paraláiról szeretne fórumozni.
IMI80 írta:
... Keresünk máshol helyet. Mit szóltok hozzá????
Jó ötlet.
Hát az Anna kis éttermét ismeri-e valaki (a templommal háttal állva balra az elsõ utcában a jobb oldalon)? Szerettem oda járni. A kiszolgálás, mint a favágás, de nagyon figyeltek mindig a vendégre. Ha nem volt hely, akkor leültettek egy asztal sarkára ötödiknek, hatodiknak. Nem tudom hány nyelvû étlap van, de magyar is. A kaja jó, sok grillétel, de pl. kagyló is; normál adag és olcsó. Anna – ha tényleg úgy hívják (aki egyébként nagy hangerõvel dirigálja a kis csapatát csúcsforgalomban, s ha kell, a takarítóval küldi ki a sört, mert a vendég nem várhat! ), egyszer nagyon felszívta a vizet egy román vendégseregre (neki volt igaza); szép nagy balhé lett , a végén sírt. Megvigasztaltam, átfogtam a vállát, dicsértem a kaját, stb. Azt a hálás tekintetet látni kellett volna!
el lehet hinni, h. 28 °C körül van az idõ ott? nekem kissé hihetetlennek tûnik.... lehet halasztanom kéne a nyaralást...
vkinek van vmi infoja errõl?
Lehet bizony; itt menézheted: https://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=49
A víz még csak 20-21 fokos, s a következõ napokra felhõt is ígérnek. Hova a karsz halasztani; Ettõl - reméljük - már csak melegebb lesz , vagy lehet, hogy kevesled?
A Hellasz.hu Infók oldalán (Tartalom menü \ Infók) klikklej a Hõmérséklet feliratra!
A lap alján az ábrán mindíg az "aktuális" hõmérsékleti adatok jelennek meg.
Az iskola Paralián arra van, ahol kobobe is írja: a templomtól a kikötõ felé, a netkávézóval szemben a sarkon, ahol a néni pumpálja a vizet (persze bábu) a grillkukoricásnak
Jajj de irigylem Pöpit! Jóóó neki, lehet már ott van, bár nem tudom pontosan mikor ment. Ilyen hõséget csak ott lehet elviselni Várunk sok-sok képet a hazaérkezõktõl!
Imi!
Megvagyunk ám Tomikámmal, egyre fogy az idõnk, ezt a meleget bírjuk nehezen, de más gond nincs. Tegnaptól nem dolgozom, úgyhogy idõmilliomos vagyok további Jó készülõdést Nektek! Múltkor elfelejtettem kérni, hogy nekem is küldd át mailben Joy quados képeit légyszi, mert azóta sem sikerült megnéznem sajnos. Minden jót!
khm neked bizony iskolába kéne járni mert az olvasással még mindig van baj, hol van az én nevemben o? Joy?
ajajj...ennek nem nagyon örülök...
jún. 30-án akartunk indulni Paraliára... last minute-ozunk... így tolhatjuk az idõpontot késõbbre. Bár addig szorgosan figyelem majd az idõjárás-elõrejelzéseket
Hát,remélem július közepén már nem lesznek ilyen problémák,mert mi nem tudjuk eltolni az idõpontot
Emlékszem 2 éve,amikor odaértünk,és leszálltunk a buszról,esett az esõ,elég csalódás volt,tök el is ment a kedvem az egésztõl.De kb 1 óra múlva ismét 40 fok volt Szóval remélem idén is 40 fokra lehet majd számítani : )
Zárták már be ezt a topicot mert nem megfelelõ dolgokról beszéltek páran (én is köztük voltam) hát mit mondjak elég szar érzés volt!!! de jogos és jó megoldás is volt a pár nap szünet!!! a dumcsi topic is lehet családias hangulatú(vagy már az is)!!!! sértõdés nélkül át is tértem oda!!! (csak ennyit szerettem volna)
Off amit írtál nem errõl szól a topic! Szerintem te is írtad már el más nevét. Nem értem Aladinával mi a gondod. Ha ennyire gáz volt köztünk, akkor miért jöttél???.
Off amit írtál nem errõl szól a topic! Szerintem te is írtad már el más nevét. Nem értem Aladinával mi a gondod. Ha ennyire gáz volt köztünk, akkor miért jöttél???.
Nélkülünk is születik egy két off beírás!!!!!!
Most nincs intézkedés???????????????????
ha most ennyin rinyálsz mit fogssz majd csinálni kint ?
meg mi az h köztünk? ide az ír aki akar.
amugy nem tudom miért jó nektek pont 40fokba kimenni nekem bõvel elég volt a 24-34fok szerencsére nem égtem le, majd nyáron lesz annyi vörös emberke az esõ meg kint cseppetsem vészes pár perc után mintha semmi ne történt volna.