amugy nem tudom miért jó nektek pont 40fokba kimenni nekem bõvel elég volt a 24-34fok szerencsére nem égtem le, majd nyáron lesz annyi vörös emberke az esõ meg kint cseppetsem vészes pár perc után mintha semmi ne történt volna.
én voltam már görögországba május végén, június közepén, július elején és július közepén is... szeretek megfõni úgylátszik, mivel a júliusiak voltak a legjobbak, meg persze nem szeretem a hideg tengervizet...
Szerintem ha a parton van az ember,észre sem venni a 40fokot,mert a kellemes szellõ elviselhetõvé teszi.
Én csak a szobában éreztem ha nagyon meleg volt,de akkor meg kiültem az erkélyre!Van aki bírja a meleget,és van aki kevésbé.
Részemrõl jöhet a 40fok is!
Ha 25 fokban szeretnék lenni,akkor nem mennék tengerhez,hanem itthon maradnék
Én is a 40 fok mellett voksolok.Bármikor beugrom a vízbe,ha annyira melegem van.Ez az egészben a legjobb
Helgaeszter,miért akarsz elmenni?
Ne kövezzetek meg, de a sört nem szeretem A vörös borocska jöhet bõven, bár azt olvastam, hogy a görög borok nem az igaziak... A biztonság kedvéért viszek egy kis itthonit És a dugóhúzóról sem felejtkezem meg!
Jégkocka zacskókat már beszereztem, Jim Beam is van már, ouzo metaxa lesz Paralian. Szóval túl nagy baj nem lehet! Max másnap
Meg is szomjaztam....
Hát,akkor gondolom nagy party lesz...
Melyik apartmanba mentek?
Gondolom már sokat olvastál,és hallottál a programokról,bulikról...
Hány évesek vagytok,Ti akik jöttök?
Igen sokat olvastam már itt is meg a www.paralia.fw.hu oldalon (az újak számára).
Július 7.-én indulunk Nyíregyrõl, a Billy's apartmanban leszünk az elsõ emeleten. Én 27 éves vagyok, de koromhoz képest k**** jól tartom magam Ricsi a szomszéd 26 éves, Anett a hugica 21 éves.
A kalózhajót biztos nem hagyjuk ki (Pöpi köszi még1x a prog.), meg a Meteorákat tervezzük. Mellette robogózás, barangolás és mivel nagyon meleg lesz ezért kötelezõ védõitalok fogyasztása
Láttam a térképen, hogy van focipálya is. Focizni is szoktak? Lehet én is beállnék
Huuu,dejó Neked,Te nemsokára mész.
Mi Skiathosra megyünk,már nagyon kíváncsi vagyok rá.
De a robogónál sztem jobb a quad Én imááádom.
Hát a nagy forróságban le fog gurulni pár jéghideg ital,az biztos
A focipályán szoktak focizni,legalábbis én már láttam ott emberkéket játszani.
NEMsokára? alig 32 nap
Majd add át üdvözletemet a skiathosiaknak:D
Ha meleg lesz azért fog legurulni az ital, ha meg nem, akkor meg azért
Na jó azért nem vagyok alkesz, csak mert focista vagyok
Telefonkártyát hol lehet venni? Milyen percdíjakkal lehet hazatelefonálni? (görög matávra gondolok) Apropó póker szettet is viszünk magunkkal
Fundy !Ha már a boroknál tartunk a Retsina tökéletes Spriteal.Barátnõim kóstoltatták meg velem,és tényleg finom!
Én is bor párti vagyok!Amit a telefonálásról tudok:Görög:
sms ára 96 Ft. hívásfogadás: 70,8 Ft./perc, Híváskezdeményezés adott országon belül és magyarországra 144 Ft./perc.
Szerbia:
sms: 115 Ft, hívásfogadás: 135 Ft./perc, Hívás kezdem. adott országon belül és MO.-ra:305 Ft./perc
Macedónia: sms: 175 Ft, Hívás fogadás: 210 Ft/perc, Hívás kezdeményezés adott országon belül és Mo.-ra: 650 Ft/perc
Telefon: 100 egységes telefonkártya 5 Euro. Zöld szám (a telefonköltséget a hívott fél viseli): 008003611