a gép állitólag heraklionban száll le!!!!!!!!!akkor még mennyi lessz vajh a transzfer idõ plataniasig????????????????
Heraklion és Platanias között kb. 150 km a távolság. A kettõ közt húzódó New Roadon viszont jól lehet haladni. Én kb. 2 órára saccolom a transzfert, de lehet hogy tévedek, mert ugye a két város között is tesznek le utasokat, amennyiben van.
Húúú az jol nézett ki az a mellettünk lévõ szálloda láttam róla képekete!
Remélem ott homokos lesz a tengerpart!
Gondoltunk mi is az autó bérlésre csak az az igazság egyikünk sem egy gyakorlott sofõr viszont motorban otthon vagyunk!
De ha azt mondod azal tovább jutunk akkor még áttgondoljuk a dolgot, mert sokmindent látni szeretnénk!
A tengerpart homokos/kavicsos, de a környéken vannak gyönyörû helyek a fürdésre. Két éve én vezettem Krétán pedig nálam jobban senki nem utál vezetni és nagyon ritkán is szoktam. Nem olyan borzasztó. Nincs akkora forgalom mint nálunk. Ha lehet nagyvárosokban a város szélén rakjátok le az autót és akkor biztos nem lesz gond! Sok olyan út van ahol szerintem és itt másoknak is ez a véleménye, bitonságosabb kocsival közlekedni, mint montorral.
Égyébként sok olyan helyre is eljuthattok ahová motorral nem biztos.
Pl.: Prevelli gyönyörû, tényleg látni kell, de ott olyan dombok és völgyek vannak, hogy autóval sem egyszerû, nemhogy motorral.
Persze ez a Ti döntésetek!
Knossos, Iraklion, Agios Nikolaos, Rethymno, Prevelli, Matala, illetve. ha marad idõtök a déli részek... ezeket mindenképpen érdemes megnézni.
A déli látványosságokról, itt sokat mesélhetnek neked a többiek, akik évek óta arra a részre járnak és mindent tudnak!
Ha egyszer lesz idõd olvasgass visszafelé, mert sok hasznos dolgot meséltek, akik már sokadszor jártak Krétán, illetve vannak köztünk olyanok is akik ott élnek.
Bocsi, hogy kicsit sok lett, de ha van valami kérdésed nyugodtan kérdezz!!!
S.o.s!Mindent úgy csináltam,ahogy kellene,de mégsem jó.Olyan szomorú vagyok,sok szép képet szeretnék feltenni,ha lehetne,de nem megy...Hersonissosról akartam...most had sirjak egy percet...
Zsebkuty,
ha Firefoxot használsz, akkor ezen az oldalon:
https://www.flickr.com/photos/gocrete360/2304667512/
kattints jobb gombbal a képre, majd válaszd ki, hogy Kép megjelenítése, és azt a webcímet - ami akkor megjelenik - másold be ide az [img] és az [/img] közé.
Ha Explorert használsz, akkor ugyanitt:
https://www.flickr.com/photos/gocrete360/2304667512/
jobbklikk, tulajdonságok, és onnan - abból a kis ablakból, ami megjelenik -, a Cím (URL) helyrõl másold ki a webcímet és illeszd be ide.
Tudom,hogy most off-leszek,de muszáj megköszönnöm,mindent megteszek,hogy sikerüljön,firefoxom van,olvastam ám én már a fotós fórumot is,de csak nem akart sikerülni.Igyekszem!Mégegyszer kösz.
OFF:egy kis idõ és odafigyelés!Lám,mégsem vagyok annyira idióta,mint gondoltam.Hasznos tagja szeretnék lenni ennek a szuper társaságnak!Öröm hozzátok tartozni!Köszönöm!