mennyi idõbe tellik míg például valaki elér Nidribõl Kalamitsi strandig?
Nidri-Kalamitsi kb 25 km és körbe! bemenni Lefkaszig és onnan Ag Nikitas-Kalamitsi.
A legnagyobb hegyek a sziget közepén vannak és ha csak nem egy endúróval közlekedtek biztos, hogy nem tudtok átvágni
[/quote] Egy két nap alatt végig lehet járni a sziget strandjait? [/quote]
Mindent lehet, csak van-e értelme?
Mert két nap csak arra elég, hogy a képzeletbeli listádon kipipáld.
[/quote] Akik már többször voltak lécci írják meg egy autó vagy robogó bérléssel jár az ember jobban...? [/quote]
Ezt Nektek kell eldönteni. A szigeten az utak jók, kocsival és motorral is remekül lehet közlekedni.
Mondjuk pl fent a hegyekben motorral érzitek majd a virágok szó szerint bódító méz illatát, kocsibõl pedig biztos hogy nem.
abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy videokamerához is lehet circ.polárt kapni. (off)
Lehet, én is vettem a kamerámra HAMA-t; ez egy "utángyártott" típus, de tökéletes!
(az utángyártott szót azért tettem idézõjelbe, mert sok esetben a gyárit és az utángyártottat is ugyan az a gyár ugyan azon a gépen csinálja, de az egyik negyedébe-ötödébe kerül mint az "eredeti")
Ilusztráció a parasztvakítás mint fogalom jobb megértéséhez
Hát akkor a boltban szeretni fognak mert megrendelték nekem ,de ezekszerint nem fogom elhozni...
Vagy szereznek nekem polárt vagy sajna keresnem kell más boltot...
Szia Mina,
Az én térképemen a piros és a sárga jelzésû utak aszfaltozottak, a fekete/fehérek pedig "földutak" (bár ez ebben az esetben jórészt inkább hegyoldalt takar.)
Szerintem sem lehet 1-2 nap alatt végigjárni a strandokat, hacsak nem messzirõl szeretnéd nézni õket...
Ha van választási lehetõség, az autó mellett szavaznék (jó esetben kb.35 C
+ szerpentinek...) bár lehet,hogy én túl kényelmes vagyok...
Szia Mina,
Az én térképemen a piros és a sárga jelzésû utak aszfaltozottak, a fekete/fehérek pedig "földutak" (bár ez ebben az esetben jórészt inkább hegyoldalt takar.)
Szerintem sem lehet 1-2 nap alatt végigjárni a strandokat, hacsak nem messzirõl szeretnéd nézni õket...
Ha van választási lehetõség, az autó mellett szavaznék (jó esetben kb.35 C
+ szerpentinek...) bár lehet,hogy én túl kényelmes vagyok...
Az hogy mit jelölnek a térképek az egy dolog, hogy mit lehet az pedig a másik.
Lefkádán elég komoly hegyek vannak, az emelkedõn felmenni motorral az egy dolog, de a túloldalt le is kell ám jönni! És egy gyakorlatlan ember hamar átforrósítja ám a féket, akkor pedig már el is veszítette a hatákonyság 50-60 %át!
Szerintem béreljetek mocit és járjatok kõrbe!
Az a biztos és az élvezetes!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Nidritõl a nyugati parton lévõ strandokig vezetõ úton mennyire vannak a dolgok kitáblázva? El lehet-e tévedni, vagy van összesen egy út, és azt kell követni? Vagy hogy mûködik ez? Dél felé szeretnénk menni, nem pedig a szigetet megkerülve!
Ki van táblázva és 1-3 €-ért vehetsz térképet.
Mivel azonban a sziget közepén vannak a legnagyobb hegyek, ha a nyugati partra akarsz eljutni mindenképpen kõrbe kell mened, a választás abban áll, hogy északnak vagy délnek indulsz.