Szia Mindenkinek!Akkor az idõpont június 22 (vasárnap)este 8 óra Relax étterem.Aki hamarabb odaér az írja ki az asztalra ,hogy magyar fórum találkozó.Szerintem így lesz a legegyszerûbb.Aki szeretne csatlakozni azt szivesen várjuk.MÁR CSAK 2 HÉT!!!!!!!!!!de az sose telik el.
Lityi, nekünk már csak 10 nap de a hétvégék gyorsan eltelnek... már pakolászom a cuccokat, hogy miket vigyünk Eddig megvan némi kaja, meg napolaj, testápoló, szúnyogriasztó Jól állunk!
Szia Gyuriencsi!Mi is gyûjtögetünk már vagy két hónapja(új törölközõ,fehérnemû,napolaj,stb.)Amikor nyaralni megyünk mindíg újat veszek valami kényszer folytán,lehet ,hogy tiszta baromság.Én is egy szekrénybe spájzolgatom a dolgokat meg már listát is írtam nehogy valamit elfelejtsek.De jó lenne már pakolni!!!!!!!!!!!!!
Hi Lityi! Nyugodtan pakolhatsz már, csak legfeljebb jobban kell vigyáznotok, ha éjjel a sötétben közlekedtek,
nehogy átesstek valami bõröndön!
Két hét nem nagy idõ amúgy... ...csak én nem fogom kibírni!!!
Én most pakolok be, de nagyon jó lesz Neked mikor én már kipakoltam itthon,hamar fogy az idõ, kibirod, bepakolsz és kész, mi pedig már csak emlékezünk.
Ha ennyire elõre keseregsz, hogy haza kell jönni, szinte már el se lenne szabad indulnod kedves Timba!
Szinte majd bele szakad a szívem, hogy holnap után önkéntes kényszer alatt, Makrigalosba kell utaznod!
De ha segíthetek neked azzal, hogy elmegyek helyetted, szívesen rendelkezésedre állok, csak egy szavadba kerül!!!
Azért vigaszként, tudod, az emlékeink mindig megmaradnak nekünk!
Hát hosszú és nagyon "szomorú" nyaralást és nagyon szép idõt hozzá!
Tisztára olyanok vagyunk ,mint a gyerekek akik elõször kapnak nyalókát.De tök jó dolog,hogy van minek így örülni,nem?Pakolni viszont csak akkor kezdek el ,ha már beszereztünk mindent.Jövõhétre terveztük a nagy bevásárlást.Csak jó idõnk legyen mostmár ,mert ha jól olvastam nem nagyon sütöget a nap Sartin.
Azt hittem hogy már sosem telik el az idõ,holnapután indulunk,szomoru azért vagyok mert hamar haza kell jönni.Eltudnám viselni egész nyáron ezt a kényszert,gondolom mindenki!!
2 hét alatt, még akár "havazhat is " Sartin, de nemhiszem, hogy így lesz! Minden bizonnyal ezerrel fog sütni a nap,
s lehet, hogy nagyon fogod kívánni az Alpok üdítõen hófedte csúcsait