Köszi mindenkinek a válaszokat Akkor idén valószínûleg Sartira megyünk. Mert Last minutra fogunk befizetni. Úgyhogy van még választási lehetõség. De azt hiszem hogy meggyõztetek. Mégegyszer köszi mindenkinek.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy Sartin helyi menetrendszerinti busz közlekedik-e?
Mit értesz helyi menetrendszerinti alatt?
Olyat, mint Pesten a BKV? Mert olyan nincs. Sarti egy 600 lakosú falu.
Olyan busz van, ami körbevisz a Shiton félszigeten. Thessalonikibõl indul és oda is tér vissza. Jelenleg három ilyen busz járat van egy napon. Azt sajnos nem sikerült még kiderítenem, hogy ez egész nyáron így marad-e.
Szia Lityi!
17-ig láttam elõrejelzést, 28-29 fok lesz. Irigykedve olvastam, hogy már csak 9 napotok van hátra. Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek és érezzétek jól magatokat. A beszámolódat majd várni fogom.
Szia Frézia! Remélem marad is a szép idõ,mert ropogós barnára sülve akarok hazajönni.Köszönöm a sok jókívánságot és ígérem amint hazajöttem mindent elmesélek.Ja és ha géphez jutok odakint egy pár mondatot azért megeresztek
Nekünk már csak 4 nap!
Mi onnan nem fogunk írni, mert lustulni fogunk, de itthon majd írunk
Már nem bírok rendesen aludni, mert azon jár az eszünk, hogy menjünk már... a munka is nagyon nehezünkre esik
Gagu!
Nektek már nincs sok hátra!!! Irigylem azokat, akik nemsokára indulnak! Én meg csak eszem itt a kefét majd a beszámolók láttán.
De hát ez közel 3 hónap lassan eltelik majd...
Ma megkötöttem a biztosítást és megkaptam a papírokat.Már félig ott
vagyunk Sartin.(csak ezt a 7 napot kell még kibírni valahogy)már hetek óta munkaundorom van,pedig még 3 nap meló vár rám.
Mindenkinek kitartást az indulásig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!