Breki, év elején légy résem, sokszor van a Malévnál 49 Eurós jegy!!!! Majd jövõre gondolj erre, január környékén!!!
(Nekünk Münchenbõl is rendszeresen van 98 Eurós Lufthansa jegy - pedig az nem "fapados" - és szerintem az nem drága.)
Sajnos általában az autóbérlés drágább, mint maga a repülõjegy
Dede, nekem:) csak ott más néven futok
A tanácstalanság hatalmas, így több helyrõl szívom magamba az infot. Szegény párom nem is tudja, h. vaciálok hova menjünk
Majd szólok neki mennyi pénzt hozzon és az ut. irodában megmondom neki, h. hova megyünk:
Én olyan embert még nem láttam aki Tolóban csalódott volna.
Sõt sztem 90% vissza akar menni.
Pedig nekem az az elvem, hogy mindig máshova megyek mert ha ugyanoda megyek akkor egy újabb hely megismerését elmulasztom. De Paraliára eszembe se jutna menni.
Ez így igaz. Nálunk januárban kell lejelenteni a szabadságot, amit akkor kérek azt tutira meg is kapom és januárban a legolcsóbbak a jegyek is, így jól összepasszol
Köszi Vojandi gyors válaszodat!
Igazából barátnõm férje aggódik, merthát ugye tudjuk itthon elég "érdekes" árak, lehetõségek vannak.
Köszi mégegyszer, ha netán lesz még kérdésük majd jelentkezek.
Ha jól emlékszem az IBUSZ-on keresztül mennek MALÉV charterrel, de holnap megkérdezem, hogy mennyiért adták nekik csak a jegyet.
Bár azt nem tudom, hogy csak repjegyet adnak-e, mert a szállást is rajtuk keresztül foglalták.
Én például Rodoszra kerestem csak repjegyet és például a Questor-osok csak indulás elõtt 1 héttel tudják megmondani, hogy van-e maradék jegyük vagy sem, mert elsõsorban szállással együtt értékesítik. Persze ezek után jó drágán adják 1 héttel indulás elõtt. Szóval nem könnyû.
De ajánlom a figyelmedbe az Amazon Travel-t, én már mentem velük, nagyon rendben volt minden és csak repjegyet is árulnak. Elég elfogadható áraik voltak, persze az utazás indulási idõpontjának közelsége mindig fontos tényezõ.
Ha tudok közelebbit az IBUSZ-ról majd jelentkezek.
Szia!
Viaros: mi voltunk itt tájékoztatón. Viszonylag messze van a tengertõl, ráadásul domboldalban, a fenti szervízúttól kicsit lentebb. De van saját medencéje, a fenti étkezõbõl pazar a panoráma, belátni az öblöt. Maga az apartman elég újépítésûnek tûnt, rendezett, tiszta, csendes a környezete. Ha az úton lesétálsz, majdnem a "törésnél" vagy a fõutcán.
Nekem tetszett volna, ha itt szállásolnak el, elég fullos...