A giorgosról találsz képeket a Camus club oldalán,nem tûnik rossznak,már zuhanytálcájuk is van!Azért az árak nem kicsivel drágábbak,1l tej 1 euro kb,1,5 l cola,fanta 1,5 euro,a cigit nem szabad ott venni,inkább tankolj fel a duty free-ben
Mi tavaly Vrasnán voltunk és idén Nei Poriba megyünk
Bízunk benne hogy szép lesz
Annyi kérdésem lenne hogy az éjszakai élet milyen arra?
Kiépített strandja van napernyõkkel nyugágyakkal? Mert az nagyon bejött nekünk Vrasnán azért kérdezem
Medúza és ilyesfajta nyalánkságok mennyire várhatók arra?
Köszönöm a válaszokat elõre is és kitartás Mindenkinek a következõ héthez és a várakozáshoz :S
Nem tudom a tej mennyire drága 1 euroért... én 250-ben (még "drágán") váltottam az eurot, márkás tartós tej itt is kerül annyiba. Persze függ attól is, hogy ki mennyit iszik. Mi max a reggeli kávénkhoz, úgyhogy nem hiszem, hogy viszek ki.
Viszont amitõl most megrémültem, hogy valaki aki most jött vissza buszos útról, azt mondta, hogy a szerb határon "megvámolták" õket fejenként 30 euróra. És az utazási irodában is azt mondták, hogy készüljünk arra, hogy a határon minden útlevélbe tegyünk kb 30-50 eurót mert át sem fognak engedni. EZ IGAZ???
Vagy a buszvezetõk "vágják" meg az utasokat? Én nem akarok fizetni a határon...Felháborít az egész.
Bankkártya...hmmm megvan a véleményem, de persze lesz nálam végszükség esetére.
kb. két óra múlva indulunk:))
már alig várom, majd jól beszámolok mindenrõl
sok-sok türelmet mindenkinek, aki még nem volt, majd ha visszajvök, akkor megy irigy leszek azokra, akik még az út elõtt állnak:))
Sziasztok!
Mi tavaly voltunk busszal és nem kellett semmit fizetni a szerb határom sem odafelé, sem pedig visszafelé! Igaz, hogy egy kicsit tovább tartott az átkelés, mint a többi határon, de semmiféle pénz nem került szóba. Szóval nyugodjatok meg!
Az éjszakai élet nem az igazi, zenés bárok vannak, de itt is csak pianoba szól a zene. Discot Platamonban találni, sok-sok tinivel.Medúza, sün nem jellemzõ a partra.Csak rákok vannak amik ártalmatlanok.A parton sok nyugágy található, ami tavaly 4-5 euró kötelezõ fogyasztás ellenében volt használható. Egy frappé vagy dob cola, vagy sör 5 euro a parton.Viszont a kiszolgálás N1.