Ha megfogadsz egy tanácsot (és nem veszed tolakodásnak vagy okoskodásnak), szerintem jobban mutatnának a képek, ha új sorba kerülnének, nem a szöveg közé ékelõdnének be. Egy enterrel azonnal megoldhatóvá is válna a dolog.
Amúgy köszi a rendíthetetlen képfeltöltést, és a jószándékot, jó ezt a sok szép fotót nézegetni!
Szia!Nagyon kedves vagy,köszi a jótanácsot,még nemigazán értek hozzá,ebben is Te segitettél nekem,amit mégegyszer is nagyon köszönök és másokkal ellentétben semmit nem veszek tolakodásnak,csak segitõ szándéknak!
Azt hittem eltüntetek!!Pár napja csend volt itt!!!!Hát a zabszem tudjátok az már nem fér bele:)Még holnap dolgoznom kell,pedig azt se tudom hol áll a fejem!!!!!!
nagyon jok Köszönöm!!!!Éppen irom a listát mit vigyek!tavaly ketten voltunk a férjemmel az idén jöna kisfiam aki öt éves, egy kicsit több mindenre kell gondolnom
KÖSSZZII!!!De nem lesz az nagyon messzi mindentõl?Már most parázok Valcsika,mert még nem kaptam meg az utasinfót,s mivel még sosenemse sikerült repülõvel utaznunk,lassan úgy érzem ez sem fog összejönni.Bár ott lennénk már Dimitri Olimpio bárjában,istenem,segits meg!Még soha nem idegeskedtem ennyit!!!