Isteni finom a fehérmártásos tésztájuk! Jaj de jó! Már csak 41 nap és irány Paralia! Buli...buli...buli!
Csöppvagyok! Busszal megyünk mi is, Karcagról indul a banda! Mert hát sajár Grandos busszal megyünk
Jaszasz!
Evett már valaki ilyen tengeri vegyes tálat? Mit érdemes kipróbálni és hol? mert én még a gyros evésen nem jutottam túl , de idén ki akarok valami tengeri herkentyût is próbálni!
Én is mindenképpen akarok idén valami különlegeset enni !De akkor az Ildi által ajánlott helyre is biztos elmegyek!
Fõleg ha ennyire szereti a magyarokat
De õ nem beszél magyarul gondolom!Vagy igen? Mármint a képen látható bácsi
A bácsika még angolul se ért:))..a pincért kell kérni hogy forditson..bár tavaly megtanultam 1 mondatott görögül és nagyon boldog volt:)..még bucsú ajándék csomagot is kaptunk:)
sziasztok! Mi ma jöttünk meg Paraliából,sajnos... Nagyon jól éreztük magunkat,bár az idõ lehtett volna picit jobb is. Voltunk a Meteroráknál,Skiatos-on, és Panos-szal quadozni.Grand toursal mentünk, gyõrbõl.Ha kiváncsi valaki valamire annak szívesen válaszolok.
sziasztok
Mi 4 évvel ezelõtt voltink Kyriakiban. Ha jól emlékszem akkoriban volt felújítva + új bútorokkal is ellátták. A konyha a szokásos néhány edény és annyi tányér, pohár, evõeszköz ahány személyes az apartman. Mi 5 fõs-be voltunk, annak elég nagy volt a fürdõszobája.
A tulaj nagyon aranyos volt. Minden nap ott ült az apartman elõtt (nem volt nehéz megtalálni ).
Szerintem jó választás volt. Egy tiszta, szép apartmanház.
Tapasztalatok/aktuális árak topic-ba légy szíves írd már meg, hogy milyenek az idei árak Parálián!
És várjuk az élménybeszámolót is!
Köszönöm elõre is!
Majd el felejtettem. A Kyriakiban volt csomagmegörzésre alkalmas hely és egy "közös" zuhanyzó+WC. Az indulás elõtti utolsó pancsolás után így volt lehetõség tusolásra.