Karpathos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
Hozzászóló Üzenet
# 241
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66145 Üzenet linkje2008-06-11 21:15:49 

Kristi, napok óta nem hallok rólad, mi lehet???

Lefkos:

# 242
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66289 Üzenet linkje2008-06-12 17:52:48 

sziasztok!
sajnos lassan letellik a pihenes.ha hazaertem megprobalok segiteni en is az erdeklodoknek,bar latom Andi ismet kitett magaert icon_lol.gif
Vannak biciglisek itt is,de a hegyek nagyon durvak.
Majd meselek otthonrol,addig is udv mindenkinek!

Andi ,koszi az aggodast,minden ok velunk,csak nem neteztem most par napja.

# 243
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66299 Üzenet linkje2008-06-12 19:18:49 

Nagyon várom az élményeidet és képeidet Kristi!!!

Ja, azt már többször is akartam kérdezni (csak most ugrott be), hogy hogy tetszett landoláskor a mini reptér? Lehet, hogy tavaly óta már megépítették a normális reptéri épületet? (akkor kezdték el)

# 244
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66375 Üzenet linkje2008-06-13 11:59:02 

Már egy hete el akartam mesélni, de elfelejtettem. Tavaly szeptemberben a pigadiai postánál dobtuk be a képeslapokat és mindeki megkapta egy hétre rá. Egy lapot viszont késõbb írtam és Pigadiában egy másik postaládába dobtam be. Nem kapta meg a barátnõm. A múlt héten ujjongva hívott telefonon, hogy megkapta a lapot!!! Csupán csak 8 hónapba telt!! icon_smile.gif icon_smile.gif Szóval ajánlom a pigádiai postát (buszvégállomás közelében egyik utcában), ha képeslapot írtok és nem valamelyik falusi postaládát icon_smile.gif
# 245
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66529 Üzenet linkje2008-06-14 20:38:30 

Szia Andi!
Sajna megjöttünk icon_cry.gif
Nagyon jó volt a nyaralás,a reptér jelentem még mindíg épülõben van most is ugyanígy néz ki icon_lol.gif
A képlapok itthonra megérkeztek.Meglepetésemre mert én késõbbre vártam õket.
Rengeteget fényképeztünk(kb 1600kép)válogatok és feltöltöm,de nem ide hanem a fotoalbumos könyvtaramba.(ide nagyon macerás a feltöltes,bocsi)
Jaj volt izgi is ,nem tudták beindítani a repcsinket majd 2 órát vártunk Karpathos-on,mert valami agregátor tönkre ment.Mondták van még egy ,de az egy éve rosz ez meg most döglött be:lol:
De aztán hoztak nagy sokára valami katonait icon_surprised.gif
Ja és megismertem Cillát és Joszát icon_wink.gif

# 246
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66531 Üzenet linkje2008-06-14 21:32:06 

Szia Kristi! Örülök , hogy jól telt a nyaralásotok. icon_lol.gif Azt szeretném kérdezni milyen volt és meddig tartott az oda és vissza út? Jövõre lehet hogy mi is belevágnánk. Nagyon szépnek tûnik Karpathos. Várom a képeket is. Elõre is köszi. Szia Erika
# 247
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66532 Üzenet linkje2008-06-14 21:34:43  Válasz a #66529. hsz-ra Előzmény #66529

Szia Kristi!
Közben mi is megérkeztünk. A kisbusz azért nem adta meg magát Pestig alattunk, mint a a repcsi Karpathoson , pedig csak 20 percet reppentünk vele Santorinirõl Karpathosig.
Nagyon örülünk, hogy sikerült találkoznunk és személyesen megismerkednünk.
Üdv: Josza

# 248
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66535 Üzenet linkje2008-06-14 21:48:27  Válasz a #66531. hsz-ra Előzmény #66531

Aeolus kombinált úttal mentünk:odafelé Athénig busz.Indulás Tatabányáról 6.40-kor érkezés Athén reptérre:reggel 9 körül(görög idõ szerint) Repcsi 12.30-kor indult,menetidõ 50 perc és már Karpathoson is voltunk.(azért itt megjegyezném,hogy eredetileg komppal mentünk volna ebben az esetben indulás 12.40 ,érkezés Athénba tervek szerint du 4-5 ,komp este 6-kor indul.A menetidejérõl megoszlanak a vélemények iroda szerint 10ó,a neten mi 20 órás menetidõt találtunk)
Hazafelé repcsivel jöttünk,ami elvileg 9.30-kor indul volna (gyakorlailag 12 után indulunk)meneidõ 2ó 20p.Mi Tatabányán du 15.30-kor szátlunk ki a transzfer buszból.

josza!
Én is örülök,hogy találkozunk,ha van kérdés csak bátran icon_lol.gif

# 249
Noni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66540 Üzenet linkje2008-06-14 22:21:14  Válasz a #66535. hsz-ra Előzmény #66535

Szia Kristi!
Örülök, hogy rendben megjöttetek! Annak meg különösen, hogy nagyon jól sikerült a nyaralásotok! Milyen Karpathosz? Hol volt a szállásotok? Milyen volt? Várom a képeket! Szóval mindenre kiváncsi vagyok! icon_redface.gif Még mindig nem dõlt el, hogy jövõre Karpathosz v. Kalymnos. (ez utóbbi mellett a bp-i indulás szól)
Elõre is köszi!
noni

# 250
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66542 Üzenet linkje2008-06-14 22:32:47 

Szia Kristi!
Örülök, hogy rendben megérkeztetek. Nem tudtam, hánykor szálltok le, de valahogy dél körül rémlett és vártam már, hogy jelentkezz. Nem bírtam ki, hogy most lefekvés elõtt mégegyszer be ne kapcsoljam a gépet. icon_smile.gif
Nagyon várom az élménybeszámolód és a képeket is!!!!
Holnap sajna nem nagyon leszek, egész nap dolgozom, de majd talán hétfõ este találkozunk msn-en.

# 251
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66575 Üzenet linkje2008-06-15 10:47:52  Válasz a #66535. hsz-ra Előzmény #66535

Szia Kriszti!
Várjuk a képeket és kíváncsi vagyok, stoppal, busszal kivitelezhetõ-e egy Karpathosi nyaralás, bár mivel mi mászkálósak vagyunk, lehet megvárjuk, míg Pigadiaban is lesz szállása az Aeolusnak.

# 252
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66593 Üzenet linkje2008-06-15 12:32:15 

Sziasztok!
Képeket hamar ígérhetek ,beszámolóra azért várni kell icon_smile.gif
Aeolusnak sajna csak egy hotel-es szállása van a fõvárosban,de azt meg ugye sokan nem szeretjük(meg nem is olcsó).

kónyu
A buszjárat sajnos elég gyér ahogy hallottam(Lefkosból reggel 7-kor mentek be a fõvárosba és du 2-kor jön vissza a busz,utána nincs.De ezügyben nem tudok sajna segíteni,mert mi kocsit béreltünk itt is.)
Ami viszont feltûnt,hogy nagyon minimális volt az autós közlkedés a szigeten.Volt,hogy hazafelé (este 9-10)nem is találkoztunk autóval,pedig 1 óra volt kb a hazaút.
Volt velünk két hihetetlen fazon!Kerékpárral járták a szigetet, amit magukkal hoztak bõröndben.Ilyen összecsukható 3 sebességes kerékpár volt icon_wink.gif
Az egyikük 30 éve a másik 20 éve utazik,ez az életük,olyan helyeken jártak. Kész voltam tõlük! Hihetetlen emberek voltak,teli rengeteg jó sztorival,hasznos infóval icon_exclaim.gif icon_lol.gif

# 253
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66595 Üzenet linkje2008-06-15 12:44:47  Válasz a #66593. hsz-ra Előzmény #66593

Azzal a 2 fazonnal azt hiszem együtt voltunk Kalymnoson, oda is bicajt hoztak, és ott is jó hasznát vették, de beleizzadtak, az biztos.
# 254
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66658 Üzenet linkje2008-06-15 21:13:46 

Most ide feltenném a Kristinek még ez év elején privátban elküldött beszkennelt Pigadia-térképet, mert ezen rajta van a legfontosabb szupermarket, azaz lila színnel jelöltem be pár dolgot:

Magyarázat hozzá: A parton a lila nyílnál van a POsseidon-kút, onnan indul kicsit hegynek fel egy utca, a Dimokratias, azon kell menni felfelés, hogy az elsõ keresztezõdés után elérjük a sziget legnagyobb és viszonylag olcsóbb szupermarketjét.
A 30-as szám mellett jelültem meg lila ponttal a legjöbb gíroszost, ahol lehet szuvlakit is enni tálon, olcsó és fincsi.
Ezenkívül bejelöltem a buszmegállót, ahova az összes szigeti buszok érkeznek/indulnak.

# 255
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67378 Üzenet linkje2008-06-20 06:15:41 

Sziasztok!Lassan töltöm fel a képeket (szó szerint icon_lol.gif ):
http://www.kristi.fotoalbum.hu/
Beszámóló még kb egy hét icon_sad.gif

KERESŐ: