Szia Batyuka!
Nincs bankautomata Nei Porin, Platamonban találni a templom mellett.
Ha továbbmész a piac felé /AGÓRA/találsz egy Alfa Bankot, ott is van automata.
én nem tudom, eddig mindig - órában számoltam a buszos utat. /Kocsival 12 óra alatt értünk ki / Most kezdek megijedni kicsit, olvasva a hozzászólásokat. Ezek a 22 meg 31 órák valós tapasztalatok, vagy rémhírek?
én nem tudom, eddig mindig - órában számoltam a buszos utat. /Kocsival 12 óra alatt értünk ki / Most kezdek megijedni kicsit, olvasva a hozzászólásokat. Ezek a 22 meg 31 órák valós tapasztalatok, vagy rémhírek?
Sziasztok. A Giannis apartmanrol eretnek informaciokat gyujteni, ha valaki mar jart ott szivesen arom a tapasztalatait, s kepeket is, elore is koszonom.
Szegedrõl a virágpiacról indultunk busszal du. három órakor és másnap reggel fél hétkor már a görög határon voltunk. Innen Nei Poriba mentünk rögtön, úgy hogy közben még a szokásos elsõ benzinkútnál megálltunk és ezután kb. 9 órakor már az apartmanban ültünk. Mi is nagyon csodálkoztunk, mivel sosem járuk meg még ilyen rövid idõ alatt.
Sajnos letelt a két hét... így már csak itthonról segíthetem az utazókat
Egy-két napot kérek amíg összeszedem az agyam és felviszem az új infókat, beszámolót, képeket. Lesz közte részletes árlista is
Amit viszont már most jó hírként közölhetek, az idei évtõl van bankautomata Nei Poriban is, a templom elõtt. Az egyszerre felvetetõ összeg 40-600 euró normál bankkártyával. (40-80-100-200-300-400-500-600)
A hõmérséklet és az idõjárás az elsõ héten kissé változatos volt, de ezen a héten végig meghaladta a 30 fokot, így a tenger is "meleg" már
Utazás Dias-Zeus Travellel, busszal: kifelé 19 óra, visszafelé 18 óra.
Elõszezonban és utószezonban sajnos elõfordulnak hosszabb menetidõk, mivel kevesebb az utas, így egy buszra teszik fel a különbözõ nyaralóhelyekre menõket. Így történhetett, hogy kifelé a busz egyik felében Nei Porira utazók, a másik felében Korfura utazok kerültek elhelyezésre
A határokon nem kell külön összeget fizetni egyetlen buszos utazónak sem. Ha mégis elõfordul ilyentén igény a határör részérõl, akkor azt az iroda intézi saját költségére.
Folytatás következik....
Ja és jöhetnek a kérdések is
Örülünk, hogy szerencsésen visszaérkeztél és újból körünkben üdvözölhetünk! Egy kérdést szeretnék csak feltenni, de ráérsz válaszolni rá, ha már kipihented az út fáradalmait. Honnan indult helyileg a buszotok Budapestrõl, és hová érkeztetek vissza? Én ugyanis meglepõdve szereztem tudomást arról, hogy idén a Népligetbõl - a Planetárium mögül - indítja buszunkat a Dias, június 27-én. /Tavaly ugyanis a Hõsök terérõl startoltunk./
Szeva BRobert!!!!!!!!!!
Üdv megint kösztünk,te ennek gondolom nem nagyon örvendesz...
Remélem kipihentétek magatokat és fel vagytok töltõdve....
Nem is tudom mit is kérdezzek,de most nem zavarlak,egy kicsit leülepszika benned ami történt aztán szerintem leírsz mindent:)
Üdv:Robi