Átmenetileg vagyok, ma értem haza, hétfõn nyomulok visszafelé.
Az utolsó három napban gyönyörû napsütéses idõ volt kint Paralián, elõtte szerintem kb októbernek megfelelõ idõjárási viszonyok uralkodtak (sajnos).
Utánanéztem békatalpnak Bryam kérésére: 12-25 euro között, Iminek pedig csónak (kétszemélyes) 40-50 euro között van (ez a Lidl-ben Kateriniben).
Üdv mindenkinek!
Szia Pöpi! VÉGRE! Nem ismersz rá a topicra,totál szétszóródott a társaság,sokat off-oltak,megrótták õket és azóta semmi élet nincs ! Nem tudsz véletlenül Jul.elejei idõjárás jelentést,kb.mi várható,mert ami itt van az katasztrófális
Szia Helena!
Neten meg tudod nézni az idõjárást, már többen emlegették az adott oldalt, keress kérlek vissza rá!
A moderátorok reakciója pedig érthetõ, tényleg nagyon sokat offoltunk, én ezúton esedezem bocsánatért. Valóban nem ideillõ témákról beszéltünk, ezután (én legalábbis) igyekszem tartani a témát. Bár sokat nem leszek fent.
Szerintem az idõvel mo9st már nem lesz kint semmi baj, de június elején rengeteg esõ esett, bokáig ért a víz. Sajnálom szegényeket, akik akkor voltak kint. Aztán e4gy reggelre gyönyörû szép nyár lett, már a tenger is jó meleg volt Július+augusztus+Paralia=kánikula
Köszi Pöpi! Én is igazat adok a moderátoroknak ,kár,hogy sokan berágtak a figyi miatt!Olyan jó volt itt,és mostmár csak ritkán téved erre valaki,pedig jól jönnének az idei infók ! Remélem bejön,hogy jul-ban igazi meleg lesz Parálián,elõször megyünk,jó lenne ha szép arcát mutatná Parália!
Még annyit Pöpi,hogy a kalózhajózás már beindult ugye?Akkor találkozunk a hajón!Remélem ,addig is Üdv. Azért ha vlami idei változás van Parálián írd le légysi,jó?
Változás mindig van rengeteg Paralián. Mi pl átköltöztünk a másik végére a kalózhajós dologgal, most a templomtól a Cocus felé vagyunk a Fõ utcán. Rengetegen voltak lent mikor jöttem vissza, ennél a turnusnál indult be igazán az élet sztem. Már ne csak 1-2 ember lézengett az utcán, hanem folyamatosan jött-ment a tömeg
Sziiiaaa Pöpiiii!!!
Na mesééélj!!!
A szórakozóhelyek megnyíltak már?Uhh,remélem azért majd megtalálunk így is,h átköltöztetek.Jaajj...esõben mit lehet ott csinálni? :S
Én eddig irigyeltem azokat,akik most mentek,de ha rossz idõ volt...így már annyira nem : ) De azért remélem most már végig jó idõ lesz.
Láttál delfint?
Nem baj Csöpp, már fél lábon is kibírjuk! Remélem Pöpi részletesebb beszámolóval is megkényeztet bennünk! Júliusban már az idõjárás is kegyes lesz hozzánk! Nem tudom, hogy fotókat is hozott-e, majd kivallatjuk, ha feljön!
Kívánok Nektek én is szép utat, sok-sok kellemes élményt! Csatlakozom Csöppvagyokhoz, hogy ha megjöttetek, akkor minél részletesebb élménybeszámolót kérünk! bryam
Nekem egy ismerõsöm a héten jött haza Paraliáról, és õ mesélte, h. a 7 napos ottlétük alatt 2(!) napig sütött csak a nap, a többin borongós volt így fakultatív kirándulásokra mentek. De csokibarnák
Az egyik oldal szerint kedd-szerdán már 31-32fok lesz )