Hát ez most kiverte a wincseszterem!Nem értem,amirõl irsz...Te potyognál az égbõl,mint vénasszony???Ez úgy jött most,mint derült égbõl a villámcsapás! DEHOGY,nem rólad,neked is szólt...de lehet,hogy ezt már te nem érted... Offok lettünk!Bocs!
JASZU!Aztán,ha hazajössz Fermából,helyzetjelentést kérek a tengerpartjáról,mert ugye én majdnem odamentem,meg az infrastruktúrájáról is,ha lehet.Elõször gondoltam,majd kirándulunk oda is,de a párom mondja,hogyha megint nyüzsögni kezdek,akkor sohasem pihenem ki magam,pedig most speciel nem vágyom semmi másra,csak hogy megmártózzak végre a Libiai-tengerben!!!
Sziasztok kedves obi és Judit,üdvözlünk a fedélzeten!Nincs már az olyan messze!!!Majd irunk nektek nonival ha hazajöttünk élménybeszámolót.Miért utaztok Ierapetrába?Tán voltatok már?Ha igen,tessék megirni! Melyik szállóban lesztek,vagy apartban?
Annyit amennyit ti is, hogy csütörtök hajnalban volt, 3 óra 20 perckor és a központja Zakrosznál volt. Az erõssége 5,5-es volt. Én nem éreztem semmit, átaludtam az egészet. A párom nem sokkal elõtte volt a fürdõben õ akkor még félálomban volt amikor történt, szóval õ érezte. Azt mondta megvolt a szokásos morajlás, meg a remegés. Én nem ébredtem fel. Állítólag károk nincsenek és senki sem sérült meg.
Mi aug.23-án megyünk az Aeolus szervezésében Ierapetrába az Arion Palace szállodába.
Nagyon rendes Tõletek, hogy megdobtok pár hasznos infóval az érkezésetek után.
De ugye 70 nap..... az még bárhogy is nézzük 70 nap. De azért optimisták vagyunk és ugyebár a nyár elég gyorsan szokott telni.
Bocsi, a fele válasz meg kimaradt!
Még csak észak Görögországban voltunk, Sartiban nyaraltunk már 2x.
Kréta egy régi vágyálom és úgy tûnik végre teljesül.
Ráadásul még sosem utaztunk repülõvel, pedig már nem vagyunk mai csirkék....
Szóval teljesen új és izgalmas kaland felé tartunk. Legalább is reméljük a legjobbakat.
Szia Obi!
Nekünk is nemrégen még száz felett volt a napok száma, most meg már csak egy hét ...
A repcsi indulása az maradt, amit még pü-ben írtam. Ferihegy 1-rõl indulunk. Zsebkuty barátosném és én is elõször repülünk, majd leírjuk mi vár Rátok (is) az Air Slovakiával ...
Képeket, videót készítünk, júl 2-tõl már tudunk válaszolni a kérdéseidre.
noni
Szia Karpuzi!Köszi a gyors reagálást.Azt irod:szokásos remegés...Tudom,hogy Görögben sokszor van,de arrafelé még többször?Reméljük a legjobbakat!Mikor mi megyünk,állitólag végig naggyyon jó idõ lesz:Bárcsak ott lennénk már!
Szia Obi!Mivel valszeg jövõre a piszkos anyagiak nem fogják engedni a repülést,gondolkodtunk Sartin is.A Sartis topicban esetleg majd ha aktuális lesz,fogok pár dolgot kérdezni,ha nem baj?Nagyon szép helyet választottatok most a nyaraláshoz,láttam a hotel képeit,csudaklassz lesz és a nyár tényleg gyorsan telik majd,ha ti mentek valszeg minket fog enni a nyavalya!!!
Naaagyon fogjuk várni a beszámolóitokat és a képeket.
Sartival kapcsolatban bármiben tudunk segíteni, útvonalterv, apartmanok, éttermek, kirándulóhelyek stb. Nekünk a szívünk csücske, szemben az Atos heggyel, aminek varázslatos kisugárzása van.
Ha a férjemen múlna, csak oda mennénk nyaralni! Pedig olyan csodálatos helyek vannak még Görögországban.....
nagyon jó utat kívánok Nektek! Jó lehet, hogy már csak pár nap van hátra az indulásig, az már ripsz-ropsz el fog telni. Nagyon kíváncsi leszek a képekre, beszámolókra, jó lesz látni-hallani arról, ahová nemsokára mi is megyünk.
Kedves Haspók!
Nagyon köszönjük a jókívánságokat! Majd meglátod Te is nemsokára: a végsõ visszaszámlálás óta (10. nap), mintha megállt volna az idõ. Ma már azért megnyugvással töltött el, hogy csak 5 nap van. Pár nap, és végre megkezdõdik a több, mint 1 éve tervezett nyaralás!
Ha hazaértünk, szívesen segítünk, bármilyen kérdésed is lenne!
Mégegyszer köszi!
noni