A Skorpió motorkölcsönzõs neve, telefonszáma :Pavlos ,o697707028.
Kiviszik a robogót a megadott studióhoz a megbeszélt idõre ,teletankal és a lejárt idõ után elviszik.Adtak kedvezményt a napok száma után és a motorok száma után is.Nekünk 12 euróba volt naponta.
Szia Josza!
Üdv újra köztünk!
Szerintem Josza csak arra gondolt, hogy haza kellett jönni amikor még szívesen maradt volna
Szia Vio!
Jól látod, semmi kedvünk nem volt hazajönni, de hát minden jónak egyszer vége szakad.
Hová tünt a gyönyörû szemed? Már a multkor is reklamáltunk. Kérjük vissza!!!
Üdv: Josza
Off:Most ilyen "Halálos" hangulatban vagyok, mivel két hét múlva megyek megnézni az Elizabeth musicalt.A képem a Halált ábrázolja alias Szabó P. Szilvesztert.
Olvastam a másik topikban, hogy milyen kalandos utazásotok volt. :?Alig várom a sok gyönyörû képet amit csináltatok!Na meg persze az idei elsõ Pargás képeket is ám Zeusz lánya és a többiek
A 14. 15. Lichnos a 42. pedig Sarakinoko.Mi a Valtosra csak egyszer mentünk,nekünk Sarakinokoi strand volt a kedvencünk.A Lichnos pedig robogóval 15 perc a Zachariastól.
Sajnos mi oda nem mentünk el, de arra emlékszek, hogy ti nagyon sokat jártatok oda.
Helló kalala, köszi,
de a városon belül esetleg hol találom meg ezt a motorkölcsönzõt? (strandokhoz viszonyítva)
Ha hívom Pavlost, milyen nyelven tudok beszélni vele? Németül esetleg boldogulunk-e?
Más.
Kifelé a határnál mûködik-e Free Shop?
Elõre is köszi: Erika
Új vagyok még itt. Próbáltam visszakeresni a topicban hátha találok információt, de még nem sikerült. Szóval Pargaba mennénk a párommal kocsival és kempingben szállnánk meg. Azt tudom, hogy van kemping a városban, de árakat nem találtam. Tudja valaki, hogy mennyibe kerül a pargai kemping, vagy hogy merre tudnék ennek utánanézni?
Köszi!
Új vagyok még itt. Próbáltam visszakeresni a topicban hátha találok információt, de még nem sikerült. Szóval Pargaba mennénk a párommal kocsival és kempingben szállnánk meg. Azt tudom, hogy van kemping a városban, de árakat nem találtam. Tudja valaki, hogy mennyibe kerül a pargai kemping, vagy hogy merre tudnék ennek utánanézni?
Köszi!
Én egy kempinget láttam a városban és egyet a Lichnos beach-nél.Sajna árakat én nem tudok mondani, de itt nézz körül:
Köszi!
Én egy kempinget láttam a városban és egyet a Lichnos beach-nél.Sajna árakat én nem tudok mondani, de itt nézz körül:
Nekünk az Aeoluszos idegenvezetõ adta meg a telefonszámot,ezért nemtudom ,hogy merre van ez a kölcsönzõ.Mi angolul tudtunk beszélni
a kölcsönzõs sráccal.Az aeolus ottani idegenvezetõi esténként a kikötõvel
szembeni irodában fogadják az utasokat és segítenek megoldani a problémákat.
Sziasztok!10 nap múlva irány Parga!Olvasgatom a fórumot és várom,hogy újból magával ragadjon a lelkesedés,de eddig sikertelenül.Két hét alatt a 3 gyerekembõl 2 eltörte a kezét (az ép kezû már nem jön velünk),és így elég gáz a nyaralás.Na mindegy,remélem ennek ellenére is lesz egy klassz hetünk.
Azoktól szeretném kérdezni,akik már haza jöttek, hogy milyen a víz hõmérséklete? Köszi!