Én vittem magammal a buszra egy plüsszoknit is,mert este lefagyott a lábam,persze Paralián 1 hétig csak papucsba közlekedtem,és fölösleges volt a sportcipõ,meg az összes többi .Pöpi !Már megint jó utat kell kívánnom! Kalo takszidhi
Sziasztok! Húh, jó rég jártam erre, no de sebaj, visszaolvasgattam az üziket!
Július 28án Grand Tourssal utazunk a Kyriaki apartmanba,ez már tuti! Vki ekkor kint lesz, vagy netán ekkor utazik? Csöppéken kívül?
Sziasztok! Egy hét, és nyomulunk mi is Paráliára. Én vagyok a "szenvedõ szerkezet", úgy várom már!
Erikaszi! Tavaly mi is a Kyriakiban voltunk, nekem tetszett. A tulaj egy öreg bácsika, nagyon kedves. Az utolsó napon figyeljetek nagyon oda, mert a csomagokat egy terembe zárja és addig nem nyitja ki, amiíg meg nem jön az indulás ideje. Tehát strandolni mehetsz nyugodtan, csak legyen nálad a váltóruhád, tisztálkodószer. Van az alagsorban zuhanyzó, ahol rendbe tudjátok szedni magatokat, csak idõben odaérni, ne kelljen sokat sorba állni!
Köszi Erici a tippet!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tavaly meg Manosba voltunk csak 150méterrel feljebb Jaj de jóóó Nektek, h már lassan indultok! Kellemes nyaralást Nektek és legalább 40fokot! Majd részletes beszámolót kérünk, h mi változott tavaly óta!
Tehát a Manos: nagyon meg voltunk vele elégedve, egy idõs görög házaspár vigyáz a házra, gondolom az övék,nagyon segítõkészek voltak,meg segítettek a csomagok feljuttatásában!
Márvány lépcsõ, lift(max 2 ember fér be), minden lépcsõfordulóban hatalmas egész alakos tükör, nagyon tiszta és szép szobák, amik nem kicsik, legalábbis a miénk nem volt az! Szal belülrõl teljesen új, legalábbis nagyon annak tûnt! Ha írsz egy mail címet, akkor tudok küldeni
A FOCI EB óta járt valaki Parálián, mert az elõdöntõt és a döntõt ott fogjuk nézni.
Ugyan mennyire vannak felszerelve a tavernák nézési alkalmatossággal?
/B.Robert írta, hogy Nei Pori fel van szerelkezve/