Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 331
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66865 Üzenet linkje2008-06-17 07:19:44  Válasz a #66862. hsz-ra

Sziasztok!
Azért senki ne riadjon el a buszos utaktól, mert a szenvedés megéri!
Mi jövõre is busszal megyünk és a Dias Zeusszal.
A haza úttól eltekintve maximálisan meg voltam elégedve velük. Kedvesek, segítõkészek, rugalmasak voltak.
A buszvezetõkre ugyanez vonatkozik. Nagyon rendesek voltak, az egyik pl. egész úton mesélte az aktuális látnivalókat mint egy idegenvezetõ.
Jövõre ha kell állva is elmennék, vagy a csomagtérben utazva.
Görögország és a nyaralás mindenért kárpótol! Ezt az élményt soha nem fogom elfelejteni, az segít az egész évi robotot, hétköznapokat túlélni, hogy tudom jövõre is ott leszek és részem lesz két hét boldogságban!
Fel a fejjel buszosok, szuper nyaralásotok lesz!

# 332
Kovzsolt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66871 Üzenet linkje2008-06-17 08:18:29 

Szia Ági!
Nagyon köszönöm a válaszod!
Zsolt

# 333
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66872 Üzenet linkje2008-06-17 08:38:32  Válasz a #66871. hsz-ra Előzmény #66871

Szia Zsolt!
Szerintem jól választottatok. A medence például szuper és úgy tudom abból az apartmanból is lehet használni.
Nagyon jó a tenger, de én egyszerûen nem tudtam megszokni, hogy sós és tele van élõ népséggel. De szép tiszta, a part homokos, a víz széle apró kavicsos és utána megint homok. Már a mult héten is meleg volt a víz.
Azért nekünk a medence jó szolgálatot tett!
Jó nyaralást!
Ági

# 334
Babar24
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66874 Üzenet linkje2008-06-17 08:57:06 

Sziasztok!

Szerintem is érdemes lenne szólni a Zeusznak, hogy nézzen utána milyen sofõröket küldenek az õ utasaival. Tavaly mi az Apollonnal voltunk, és egyetértek abban, hogy akítõl õk bérlik a buszokat egy nagyon korrekt, megbízható cég, kiváló sofõrökkel!
Viszont Spanyolországban a Conti busszal mentünk, és én azokkal a sofõrökkel is nagyon meg voltam elégedve. Fiatalok voltak, de nagyon jól vezettek, 4-5 óránként megálltunk. Kedvesek és segítõkészek voltak.
Remélem tényleg csak nagyon ritka eset mikor elfordulnak ilyen kellemetlenségek, és sajnálom hogy ilyen egyáltalán elõfordul, hát még azokat akiknek át kell ezt élniük!

# 335
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66877 Üzenet linkje2008-06-17 09:25:14 

Sziasztok!
köszönöm a sok biztatást eddig mi is mindíg a Diassal voltunk és nem volt soha semmi probléma, amikor busszal voltunk is sima út volt,de most hogy egyre többen rosszat írnak a buszos útról egy kicsi be paráztam.Akkor is tudtam amikor befizettem,hogy a buszos útban ez is benne van,de akkor azt mondták,hogy a saját buszukkal a Józsival megyünk ezért fizettem be, mert a Józsit ismerjük és vele nyugodtan utaztam volna mert Õ nem téved el.Az irodába is szóltunk nem tudom lépnek e valamit nem nagyon biztattak.

# 336
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66899 Üzenet linkje2008-06-17 13:04:12  Válasz a #66877. hsz-ra Előzmény #66877

Szia!
Mi is a Józsival utaztunk, nagyon rendes, kedves volt. Olyan volt a buszon, mintha idegenvezetõvel mennénk.
Kicsit csalódtam mikor megláttam, hogy nem emeletes a busz, a gyerekek is azt várták, de végül is ezen az emelt szintû járgányon is volt minden ami kell.
Ági

# 337
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66909 Üzenet linkje2008-06-17 13:54:30  Válasz a #66899. hsz-ra Előzmény #66899

Szia Htrose!
Nem tudom utaztatok-e már emeletes busszal, szerintem az emelt szintûek sokkal kényelemesebbek, már amennyire buszra ezt lehet mondani, szóval jobban jártatok azzal. Mi már nagyon rég mentünk emeletessel, és tavaly én attól ijedtem meg, hogy emeletes a busz, de közben csak kicsit furi volt, nem emeletes. Ezt értem úgy, hogy a sofõrök teljesen le voltak választva a busz felsõ részétõl, de ettõl függetlenül nem volt emeletes.

Józsi témához, mi még a megboldogult Jorgos Travellel voltunk nagyon régen Korfun, akkor is volt egy Józsi, és most a Diassal van, találkozunk vele majd minden évben, bár mi megrögzött Apollonosok vagyunk mostanság. Lényeg az, hogy jó fej, csíptem õt, de pont azért nem tudtam aludni éjszaka, mert neki be nem állt a szája. Feltételezem ez ma sincs másképp.
Mi a Contibussal 2006-ban rendesen megjártuk hazafelé, így nálunk õk is tabu.
Viszont az Apollonos buszokkal és sofõrökkel nem volt még komoly gondunk, csak 2005-ben volt egy olyan, aki alig nyomatta a klímát, mondván, hogy többet nem bír, hisz a görög buszokon sincsen, mert azok sem bírják. Na mi utaztunk görög helyközi járatokon, bizony sokszor még fáztunk is, annyira kellemesen hûvös volt.

Mi 14. éve buszozunk többnyire Görögországba, de voltunk már 3x Spanyolországban is. Nagyon sok múlik a sofõrökön, és az utasokon is, ettõl függetlenül szerintem ki lehet bírni a buszozást. Az is igaz, hogy egy hétre nem indulnék el busszal, mert mire kipihenjük az odaút fáradalmait, indulhatunk hazafelé.

# 338
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66912 Üzenet linkje2008-06-17 14:13:19  Válasz a #66909. hsz-ra Előzmény #66909

Sziasztok!
Szerintem ti a Balai Jóskáról beszéltek. Õ tényleg egy egyszemélyes intézmény, egyszerre apánk és anyánk, ha vele utazunk. Többet ér a legtöbb idegenvezetõnél. Vele egy új kategória született az utazás történetében. Vele szoktunk szilveszterkor Stavrosba menni és az extra jól szokott sikerülni nagyrészt a Jóska érdemeként. Õ valóban A Jorgos Travelnél kezdett, de azóta saját cége van. Annak idején a kék "Zeus" nevû emeletes Neoplan busszal járt. Saját cégének neve "Balai Trans" és alvállalkozásban dolgozik a Dias Zeusnak fiával Márióval / A lányok kedvence!!!/és alkalmazottakkal.
Már 4 busza van. /asszem/.
Üdv:Josza

# 339
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66915 Üzenet linkje2008-06-17 14:49:02 

A BALAIÉK, nemcsak a Jorgosnak, hanem a Sütõ Toursak is fuvarozzák az utasait. Mi tavaly a Márióval mentünk, nem volt velük semmi baj, de azért nekem a szívemhez a megboldogul Bellás sofõrök közelebb álltak.

Én elhiszem, hogy nagyon fáradt a Márió, mert sokat vezet, de semmilyen kapcsolatot nem létesített az utasokkal, azonkívûl, hogy a szünetben kávét adott. Sose tudtuk, hogy mikor állunk meg, és azért az ember egy 20on valahány órás út elõtt várna egy-két szót a sofõröktõl, hogy hányszor állunk meg és hol és mennyire idõre..

Mondtam is a Máriónak, hogy lehetett volna bõbeszédûbb, mire meglepõdött, hogy õ mindig elszokta mondani ezeket a dolgokat, de most elfelejtette icon_lol.gif icon_lol.gif

Mivel már 4* buszoztunk le Görögországig ebbõl 2* Németh Travellel, 1*Bella Tours, 1*Sütõ Tours (Balai-ék), van összehasonlítási alapom.
Ha nyertest kellene hirdessek egyértelmûen a Bellás sofõrök lennének. Nagyon emberiek voltak, kellõképpen tájékoztattak minket és megengedték az utasoknak, hogy eldöntsék, melyik filmet/filmeket akarják nézni. Persze ez egy apró dolog, de jólesett.
Mi átengedtük a választás lehetõségét egy 10 éves gyereknek, úgyhogy Korfuig csak meséket néztünk icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 340
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66919 Üzenet linkje2008-06-17 15:21:33  Válasz a #66915. hsz-ra Előzmény #66915

Én otthon egy hét évesnek adom át a döntés lehetõségét, tehát otthon is leginkább rajzfilmek mennek. De szerintem ezek a mai úgymond egész estés rajz és animációs filmek szórakoztatóbbak sok felnõtteknek készült baromságnál, ami sokszor megtalálható a buszsofõrök repertoárjában. Hallottam én már ordítani a buszon pl. az Ördög ügyvédjét, amit még hallani is szörnyû volt, nemhogy nézni, de sajnos nem mindegyik buszon lehet lekapcsolni a hangszórót.
# 341
Helena
Aktív fórumos
Aktív fórumos
151 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66924 Üzenet linkje2008-06-17 16:35:00 

Sziasztok!mi is elõször megyünk jun 30-án a Grand Tours-sal Paráliára ,már ha ezekután el merek indulni icon_cry.gif .Eddig is tartottam egy ilyen hosszú úttól,de sajna hagytam magam rábeszélni icon_sad.gif .Csak azt nem értem,hogy 50 utast ugymond hogy tudott néhány potyautas sakkban tartani icon_rolleyes.gif ??? Én egy nagyon nyugodt természetû vagyok,de egy ilyen szituban biztos,hogy a többi utastársammal összefogva,jobb belátásra bírtam volna valamilyen módon Õket icon_twisted.gif !!!Arról nem is szólva,hogy ezek után tuti nem hagynám annyiban a dolgot az irodával szemben,végül is az õ szolgáltatásuk icon_redface.gif !Most félek én is,mert nem szeretek konfliktusba keveredni,na de ilyen helyzetbe sem icon_rolleyes.gif Menjek é vagy maradjak!Hûha,de beparáztam icon_sad.gif
# 342
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66932 Üzenet linkje2008-06-17 17:30:07 

helena,

Menj, menj, menj, menj !!! icon_smile.gif
Az elmult 5 évben mindig busszal utaztam és ez volt az elsõ eset, ami gondot okozott. Se kifelé, se kint nem volt komoly problémánk...az apróságokat meg megoldottuk Ön erõbõl icon_smile.gif
Te is olvashattad, hogy nem ez az általánosan jellemzõ, de ugye eme kivétel erõsíti a szabályt icon_smile.gif
Tehát mégegyszer: Menj, menj, menj, menj !!! icon_smile.gif

# 343
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66933 Üzenet linkje2008-06-17 17:31:40 

Szia Helena!Nyugodj meg, mi már adtunk 10000.-ft támogatást a Grand Tours alkatrészének cseréjére:)De még nagyobb mázlid van ha a párod autószerelõ.....".mert ami elromolhat az el is romlik"....és most a GT.iroda tulaját idéztem!!!
Viccet félretéve, nyugi egymás után ennyi "baki" csak nem fordul elõ!

# 344
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66937 Üzenet linkje2008-06-17 17:34:51 

Nekünk is a negyedik buszos utunk volt, se az Androméda travelnél (2x),se a Bella toursnál nem volt semmi probléma.
# 345
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66938 Üzenet linkje2008-06-17 17:37:00  Válasz a #66909. hsz-ra Előzmény #66909

Szia4
Utaztunk már emeletes busszal is, én nem találtam kényelmetlenebbnek, talán, hogy a fejemet mindíg bevertem a csomagtartóba felálláskor.
Igazából a gyerekek miatt lett volna jó, mert nekik élmény lett volna.
De ezzel se volt semmi gond. Elõször azt hittem, hogy nincs wc, azon akadtam ki, de aztán kiderült, hogy minden van benne ami kell.
Én bírtam a Józsit, érdekeseket mesélt, aludni meg úgysem tudok a buszon.( kivétel mikor a filmet adják, akkor 5 percen belül elalszom, a végére meg felébredek).
A vissza úton feszültebb volt, valószínûleg a hajrá miatt és mert kifogott elõttünk egy totál idióta csoportot. Pasik bepiálva, klausztrofobiás nõk hisztije stb.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 22 23 24 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu