Akkor eddig nagy szerencséd volt, mert mi tavaly Sartira mikor befizettünk, akkor az utazási irodának abban az idõpontban, már csak a legdrágább apartmanban volt még hely, csak az maradt. Ahol megtapasztaltuk, attól hogy még valami drága, az nem jelenti azt, hogy alapfelszereltségû. Pl.:Volt medence, de mágneskártyával mûködött minden, és ha nem vetted le a kulcsodról mikor elmentetek otthonról ,a hûtõ nem kapott áramot. Michalis apartmanról van szó, ami tudtommal ***-ként lett feltüntetve. Amúgy nagyon jó hely volt tényleg, de attól hogy te még ilyennel nem találkoztál , bizony létezik...Amúgy a kérdésemre már érkezett válasz priviben részletesen, de köszönöm a hihetetlenkedõ válaszod
Kónyu!
Remélem jól telt a nyaralás,a képeid nagyon jók (ismét)Azért a szívem mindíg fáj,ha Lefkadás képeket nézek,az biztos,hogy ide mi is visszatérünk még párszor.
Nálam még mindíg Lefkada a top1
Jól látom,hogy a világítótoronyhoz aszfalt út vezet???Ha igen én sajnálom,jó volt az a kis zötykölõdés a toronyig
Kónyu!
Az eddigi képeid is nagyon szépek voltak,de ezek valami hihetetlenûl gyönyörûek!Azok a színek,tájak....Én ezt feltétlenûl látni szeretném egyszer!Köszönöm Neked ezt az élményt!
Kónyu,sárgulok az irigységtõl,bocsi mindenkitõl,DE ez a sziget visz mindent!!!!! Imádom, most értem haza, de vannak rossz élményeim ,úgy kell nekem, balga lélek.!! Megérdemeltem,,kellett a pihenés is.
Lefkada kb. 1400 km Budapesttõl. Ha egy kicsit átnézed az elõzõ hozzászólásokat, nagyon sok hasznos infót fogsz találni...
"Hol érdemes megszállni ?" - az attól függ, milyen igényeid vannak...Ha egy kicsit konkretizálod a kérdést könnyebben kapsz rá választ.
Nem tudtam elküldeni az üzimet és egy képemet Neked!
Ha tudsz, keress meg a HÁLÓN !
Ja és nyitottam egy oldalt, de bamba vagyok hozzá, hogy nekifogjak!
Újabb földrengés is volt, de ezt már sajna nem éreztem!
Boccs az OFF-ért a kedves fórumozóktól, de ha elkészül az oldal és befeszem a fogalmazásserkentõt, nos akkor, jövõre kedvet kap minden érdeklõdõ Lefkadához, EZT ÍGÉREM !!!