Szia Picimancs! Olvastam, hogy a Pelagos apartmanban voltatok. Lenne néhány kérdésem! Milyen volt az apartman felszereletsége, a tisztasága. Hova jártatok fürödni, mármint a tengerpartra? Hol lehet jókat enni és hova érdemes elmenni? egyenlõre ennyi, ha nem gond, akkor még kérdezek! Köszi: bryam
Mi augusztusban megyünk Paraliára és szeretnénk elmenni Litochoroba, tavaly fakultatív programmal voltunk ott, viszont most egyénileg szeretnénk. Hogy lehet oda eljutni, tudja vki? Busz, egyéb?
Picimancs jött meg tudtommal most nemrég, de nem válaszolt még az én kérdéseimre sem. Pedig jó lenne tudni néhány dolgot, mert Õ abban az apartmanban volt, ahova mi készülünk. Remélem, hogy még felnéz ide! bryam
Vagyok és válaszolok is.
A Pelagosrol 1 rossz szot nem tudok mondani.Aranyos kis szobák egyszerüen de célszerüen felszerelve.ahány fös studioba mentek annyi tányér( 3 fajta) evöeszköz,pohár.felmoso csak szintenként 1 van nekünk mindig akkor kellet mikor máshol volt....mi vettünk ilyen felmoso rongyot mert ugy volt megoldva a zuhanyzó hogy volt pereme de 1 kõ hiányzott onnan ott volt a lefolyó és minden egyes alkalommaleluszott a fürdõ....de ez csak nálunk volt.teraszon van kerti butor aranyosak.Ha érdekel még vmi kérdezetek.
Jah az utcára nézõ szobákbol kiábránditó a kilátás a szomszéd gazos telket látni de amugy nagyonjo minden.Tulaj 1 arnyos görög nõ 1 hét alatt 3* láttuk.
Fürdeni nem a népes helyekre mentünk.Kimentünk az apartmanbol el balra majd ujra balra a köv utcánál.Sokkal kevesebben voltak igaz a vizbe marha sok rák volt meg moszat de ez sem zavart.Kajálni a Panossal szemben lehet nagyon jokat,olcsó is és magyar az eladó srác.Van magyar étterem ott ettük a legfinomabbat de a legkevesebbet is a legdrágábban.Körbe kell nézni ebben is.
Szia Picimancs! Milyen volt a tisztaság az apartmanban? Nem kell után fertõtleníteni? Melyik szinten voltatok? Mi a 3-dik emeletre megyünk. Voltatok valamerre kirándulni? Annyi mindent akartam kérdezni, majd összeírom, aztán holnap újra fogok kérdezõsködni, ha nem gond! Köszi: bryam
Szoba tisztaságával minden okés volt.Minden váltásnál még ablakot is puculnak, mi nem fertõtlenitettünk csak elmostuk használat elött.Kirándulni mi a Meteoráknál,Skiatoson és a Panos quad turáján voltunk.Meteorák valami csoldálatos,Skiatosnál esett az esõ és alig volt idõ mindenre strandolásnál bementünk a vizbe térdig meg napoztunk.Mázlink volt mert addigra kisütött a nap.Szép volt nagyon a strand de engem zavartak a fenyõtüskék.Papucsba és mezitláb is alig lehetett közlekedni.A quad tura felejthetetlen emlék.Nem minden nap lát az ember vadon élõ teknõst,mérges kigyot hála az égnek döglötten,meg vagy 300 flamingot egyszerre szálni.1 tök nagy szatyor kagylot is szedtünk.Én nem mentem bele az iszapba de párom szerint az is oltári volt.nyugodtan kérdezz szivessen válaszolok addig is nosztalgiázok:)
A Pelagosrol még annyit jövöre ujra oda megyünk csak 2 hétre:)