Szia Brumi! De jókor jött az infód a Grand Toursszal kapcsolatban,mert mi is velük megyünk 30-án és volt bennünk nem kis aggodalom velük kapcsolatban Köszi
Nem "kis botrány" volt belõle, itt a fórumon is!/Korfu oldalon juni.2-tõl/Úgyhogy nagyon bízom benne, hogy most már nagyobb odafigyeléssel indítják el /Grand T./ az autóbuszukat...Nyugodj meg!Készülj inkább a napozásra,a fürdésre,a sok sok kirándulásra, a jó görög ételekre...........izgulj inkább azon hogy jó csapat legyen a buszon, mert úgy jobban megy az idõ.Ja?És ha teheted vigyél jó DVD filmet a buszra:)
Szia debi81! köszi a biztatásodat és a tanácsaidat,megfogadom .Habár visszaolvasva a Ti kálváriátokat,hááát én is fontolóra vettem volna a per lehetõségét,engem is totál ki tud készíteni az iyen hozzáállás ! Lehet,hogy bugyuta lesz a kérdés,de mentségem,hogy nem voltam még ilyen hosszú busz úton.Azt kérdezném Tõled,hogy miben utazzunk a buszon ? .Ugyanis ha elindulunk itthonról 30 fok körüli hõmérsékletben és szabadidõ ruhában,az pokoli meleg lenne,viszont azt olvasom,hogy a buszon meg zokni,éjjel pléd...stb ,tanácstalan vagyok miben utazzunk?Viccesnek tûnhet a kérdés,de tényleg nem tudom
Szerintem rövidben mehetsz nyugodtan.Szoktam vinni estére zoknit, meg egy polár úti takarót /kb.:1000.-ft körül van/
Attól függõen hova mentek, és mennyi idõt fogtok utazni (mert mi Korfuig éjjel talán kétszer álltunk meg) esetleg egy vékonyabb melegítõ alsó.De szerintem ilyenkor már nincs hideg éjjel sem.A takaró, meg egy nyakpárna-vagy kispárna jól jöhet:)
Szia Helena!
Most érkeztem Makrigialosról busszal, melegebb ruhában indulj, tegyél zoknit ,kispárnát ,takarót, az útra, a légkondira érzékenyek takarják el a nyakukat ,mert üt!! Mindig könnyebb levenni mint felvenni.Mikor haza indultunk tegnap ijenkor,40-fok volt ,ma reggel itthon trópusi esõ fogadott bennünket Szegedtõl -Gyõrig,most itt ragyog a nap , a tanács, rétegesen!!!
köszönöm debi81 a válszod,sokat tipródtam,hogyan hidaljam át a hideg-meleg váltakozást,megfázni sem szerettem volna, annál jobban várom már a nyaralást . Már vettem nyakpárnát- bár én nem nagyon fogok tudni aludni-,plédet is.Köszi a segítséget,ha lesz még ami eszembe jut kérdezek jó?
Timba! Mi jun 30-án indulunk Debrecenbõl Paraliára julius 7-ig leszünk kinn.Nagyon várom már,még nem voltam Görögországban,ez lesz az elsõ utam oda ,de már itt a fórumon ugy érzem nem az utolsó,teljesen átragadt a görög láz
Mi itt szívesen fertõzünk
Kiváncsi leszek a véleményedre, amikor hazaértek, mert én már az elsõ úton rrõsen megfertõztödtem, azóta is Göröghonban talál a nyár
Robert! azt hiszem sikeresen kihevertem az autóbusz miatti görcsölésemet ! Most,hogy olvasom az élmény beszámolóitokat,már nem is igazán értem ,hogy tegnap képes lettem volna ijedtemben meghátrálni !!! Hátha még én is megtapasztalom a leírtakat Természetesen be fogok számolni én is , és fertõzöm az "újakat" a fórumon