Szia Picimancs Köszi az eddigi infót a Pelagosról,még azt szeretném tudni,hogy törölközõ van-e,mert a strandra viszünk,de hogy az apartmanba kell-e? Ja és még azt,hogy milyen a szúnyogfelhozatal ,tényleg olyan sok van,és az apartmanban kell-e szunyogriasztó,vagy elég a szunyogháló?Már vettem egyet,de hogy elég-e?Köszi elõre is
Sziasztok!!!
Igen ilyen hamar elterveztük,hogy jövöre ujra megyünk.Ha lenne még annyi szabim most azonnal mennék befizetni aug. végére még 1 hétre:)
Nem tudom hol érdemes bérelni quadot!Több helyen lehet én csak annyit tudok árilag,hogy Panos quad turája 18 euro volt és ebben benne volt a quad és a benzin.
Törölközöt nem adnak!Azt vinni kell.Igaz rátok már annyira nem vonatkozik,bár ki tudja milyen idõ lesz,de takarozni csak 1 lepedõt adnak.Mi fáztunk és azzal az ágytakaroval takaroztunk.Minket is riogadtak a sok szunyoggal de engem összesen 1db csipet meg!!Az igaz,hogy rövid idõn belül marhán bedagadt de többet nem is ládtunk.Jah és ez is a quad turán volt.Szunyoghálo van ilyen elhuzhatos.Jo ötlet sztem.Mikor éjjel kint beszélgettünk az erkélyen akkor se volt szunyog.De sztem jobb ha van riasztó mindig jol jöhet.
Szia picimancs! Köszi a gyors válaszodat,nem gondoltam,hogy nem lesz törölközõ az apartmanban,még jó hogy eszembe jutott megkérdezni!Ha még beugrik vlami kérdezlek
Szia Picimancs! Ti mire feküdtetek a strandon? Én vettem olcsó törülközõt, de mit tegyek alája? Gondoltam veszek ott polifomot, vagy gyékényt. Hol szoktatok bevásárolni? Van-e szénsavas ásványvíz, mert én anélkül nem tudok meglenni! Van-e olyan bolt a közelben, ahol mindent meg lehet venni és nem túl drágán? Tej, kenyérféle, stb. Katerinibe mikor és honnan indultatok? Mi kedden érkezünk, szerdán mennénk. Hol kell leszállni a piacnál? Annyit már tudok, hogy nem a templomnál! Egyenlõre ennyi, majd még biztosan foglak zaklatni!
Picimancs! Még eszembe jutott valami! Vagy újra? Van-e arra lehetõség az apartmanban, hogy utolsó nap zárható helyre tegyük a cuccot. A másik, hogy le lehet-e zuhanyozni, ha úgy döntünk, hogy fürdünk még mielõtt elindul a busz? Köszi: bryam
Szia bryam! .Érdekes,hogy pont azokat a kérdéseket tetted föl picimancsnak,amik még engem is foglalkoztatnak Mikor én vissaolvastam a fórumon,a törölközõ alá többen a lepedõt ajánlották,mert arról le lehet rázni a homokot,míg a frottírba beleregad.mi vettünk a Tescoban felfujható matracot kb.700.-ft/db volt.én is bevagyok már indulva,alig találok olyan ruhát amit nem kell vasalni,a vasalót meg azért már mégse ugye ?
Azt már azért ugyan nem! Én fõzni is csak kávét fogok! Viszem a kávéfõzõt, mert anélkül kómás vagyok. Ezeket muszály megkérdezni, mert akkor tudjuk, hogy mire számítsunk. Én nem viszek lepedõt, inkább kint veszek v. polifomot, v. gyékényt, arra teszem a törülközõt. Úgy gondoltam, hogy matracot sem viszek, ott veszek felfújva, úgyis csak annyit ér, hogy jó lesz, ha ott kitart. Nagy kést nem felejts el még vinni, mert azt sokan írták. Nekem már most van listám. bryam
bryam!én még nem olvastam a nagykésrõl,ez komoly ,és minek, ha netán harakiryt akarunk ,vicc volt .Tényleg miért kell,ha fõzni nem akarunk? A kenyeret csa felszeletelik? Kávéfõzõt mi is viszünk,mert én attól a törököstõl kómás maradok, a nescafé is kevés.
Helena! A nagykés pl. dinnyét szeletelni, de kenyeret vágni is jó. Ezt tényleg tanácsolták! Ha adsz e-mail címet, elküldöm a listát, mert ez nem ide tartozik, már egy kicsi Off:)bryam