Mennyi idõre mentek? És hogy szeretitek tölteni a napokat, ettõl is függ, mennyit vállaltok be.
Mi, amikor elõször voltunk Görögországban, akkor 3 fakultatívot bevállaltunk: Olympos, Skiathos és Athén. Bár szeretjük az aktív kirándulásokat, de ez akkor soknak tûnt, mert bizony henyélni is szeretünk a parton meg a vízben is.
Az athéni kirándulás meg fárasztó volt a buszozás miatt.
Azóta 2x voltunk, s már csak 2-2 fakultatívra mentünk. A többi napon inkább felfedeztük robogóval a környéket.
Üdv: Gyanett
Az a helyzet, hogy mi az aktív nyaralást szeretjük. Egy hétre megyünk. Az elsõ és utolsó nap kilõve... Lehet, hogy a gyerek miatt egy kicsit azért nekünk is vissza kellene vennünk, és maradni a hátsó felünkön egy-egy nap...
Viszont, ha van a közelben valami helyes (jó tengerpartos) falu, azt szívesen megnéznénk. Mi kocsival megyünk.
Yvett!
A magyar szerb határon váltottunk 60 eu-t dínárra, ez nekem elég volt tankolásra, mert gázos s a kocsi, de egy barátom benzinessel volt, neki is elég volt oda-vissza. A macedón szerb határon beváltottunk 10 eu-t autópályára, tankolni itt nem kellett. A szerbeknél eu-val fizettük az autópályát, mert azzal is ki van írva, nem húznak le.
Köszi!
Mi is úgy gondoltuk inkább a szerbeknél tankolnánk... viszont a váltással bajban vagyok. Nem váltják nagyon rosszúl? Az utazási iroda által adott autópálya díjak jók voltak?
Mennyi idõre mentek? És hogy szeretitek tölteni a napokat, ettõl is függ, mennyit vállaltok be.
Mi, amikor elõször voltunk Görögországban, akkor 3 fakultatívot bevállaltunk: Olympos, Skiathos és Athén. Bár szeretjük az aktív kirándulásokat, de ez akkor soknak tûnt, mert bizony henyélni is szeretünk a parton meg a vízben is.
Az athéni kirándulás meg fárasztó volt a buszozás miatt.
Azóta 2x voltunk, s már csak 2-2 fakultatívra mentünk. A többi napon inkább felfedeztük robogóval a környéket.
Üdv: Gyanett
Az a helyzet, hogy mi az aktív nyaralást szeretjük. Egy hétre megyünk. Az elsõ és utolsó nap kilõve... Lehet, hogy a gyerek miatt egy kicsit azért nekünk is vissza kellene vennünk, és maradni a hátsó felünkön egy-egy nap...
Viszont, ha van a közelben valami helyes (jó tengerpartos) falu, azt szívesen megnéznénk. Mi kocsival megyünk.
Yvett,
Én már sokszor voltam Görögországban kocsival a szárazföldön. Nei Poriba most megyek elöszõr, de szerintem Nei Poriból ami kényelmesen elérhetõ azok: METEORA, Olimposz, Aquapark Theszaloniki mellett. Vagy még egy kis kocsikázással a Chaldikiti félszigetet lehet körbeautózni.
Ezek a kaja képek valami csodák... És megáll az eszem... én itt "ráfeküdtem" az angolra, hogy éhen ne vesszünk, és mit látok... magyar nyelvû étlapokat
Ezek az éttermek mind Nei Poriban vannak? És szerinted érdemes ezekben enni vagy inkább jobb keresni valami teljesen görögöt? Nektek melyik jött be a legjobban?
Az még nem árt, ha beszélsz angolul is
Igen, mind Nei Poriban vannak. Mi az Athosban és a Platonban ettünk, azokat tudom ajánlani Természetesen lehet más éttermeket is próbálni. Mindenkinek más jön be.
Ezek is teljesen görög éttermek Alapvetõen mindenhol ugyan azt kapod, csak a mennyiség és a minõség változó
Nem váltották rosszul, nem tudom pontosan, hogy mennyi volt. Azt hiszem 60Eu = 4650 dínár, ha jól emlékszem. Úgy váltották, hogy a gáz 150 Ft-ra jött ki, az itthoni 180 helyett.
Sziasztok!
Mi holnap indulunk a Zeusszal Nei Poriba.
12 - kor indultunk volna a Népligetbõl, de telefonáltak az utazási irodából, hogy 8 - kor indul a busz.
Szerintetek miért?
Sziasztok!
Mi holnap indulunk a Zeusszal Nei Poriba.
12 - kor indultunk volna a Népligetbõl, de telefonáltak az utazási irodából, hogy 8 - kor indul a busz.
Szerintetek miért?
Valószínüleg azért, mert Veletek egy buszon utaznak a Korfura menõk is. Legalábbis 2 héttel ezelõtt ezért indult hamarabb a busz.