Szia Erika! Mi a Grand Tourssal utazunk és a prospektusban az szerepel, hogy 1 börönd/fõ, amit lehet vinni. Azon gondolkodtam, hogy a ruhákat, amik esetlesegsen kellenek éjjel, mibe fogom tenni, mert kora délután indulunk gyûjtõ járattal, lehet, hogy azon légkondi sem lesz. Ráadásul gyerekkel utazom, igaz 14 éves, de kell egy külön táska a ruháknak, egy meg némi ennivalónak. Tényleg annyi jótanácsot kaptam én is, hogy már kezd összeállni a kép, hogy mit és hova rakok. Én is elsõ Görögországos vagyok. Köszönöm mindenkinek a jótanácsokat! bryam
Nálunk sem foglalkoztak ilyenekkel,hogy ki mennyi bõröndöt hozzott,pláne nem azzal,hogy még méricskéljenek !
Kócos én is jó utat szeretnék kívánni !Biztos el fog varázsolni Téged is Görögország!
Látom jó sok mindenkinek fogy a "centi". De jó nektek!!!!!!
A csomagokra visszatérve mi négyen mentünk, két felnõtt , két gyerek. Volt nálunk egy óriási sporttatyó és két kisebb, felvittünk a buszra egy hûtõtáskát, egy táskát a kajával, egy nagy zsákot a plédekkel és a párnákkal, + a lányoknál volt két nagyobb váltáska , a túlélõ felszerelésük ( játékok, könyv, stb. ).
Ági
Jól hallottam,hogy a Grand Toursnál nincsenek nagyon emeletes buszok? ?Csak azért kérdem mert egyszer emeleten ültem(nem Grand Toursnál) és legelõl,nagyon kényelmes volt!