Kefalonia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 511
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67254 Üzenet linkje2008-06-19 10:22:21  Válasz a #67248. hsz-ra

Szia Kata!

Megnéztem a neten a szállásodat, jól néz ki, biztos belülrõl is. icon_smile.gif
Melyik utazási irodával jössz? Repülõs út, ugye?

1 vagy 2 hét?

Üdv

# 512
Ron
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67258 Üzenet linkje2008-06-19 10:36:51 

Fú de cukik vagytok hogy válaszoltok. icon_rolleyes.gif
# 513
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67262 Üzenet linkje2008-06-19 10:54:19  Válasz a #67258. hsz-ra Előzmény #67258

Szia!

Én még ezen a szigeten nem voltam, szóval nem tudom, hogy itt mi található meg.

Eddigi nyaralásaim során pedig nem találkoztam semmilyen állattal, ami veszélyes lett volna.

# 514
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67279 Üzenet linkje2008-06-19 12:15:52  Válasz a #67254. hsz-ra Előzmény #67254

Szia firkamanó!

Te hol találtál képet a szállásról? Én csak az irodában láttam 2-t, de mivel már csak itt volt hely - mi is a Pink Sunrise-ba mentünk volna eredetileg, de sokáig húztuk - ezt választottam. Nem tudom milyen lesz, nem is nagyon érdekel, csak tiszta legyen! Úgysem leszek sokat a szobában! icon_smile.gif
Repülõvel megyünk szombaton hajnalban, de csak egy hétre, most csak ennyi fér bele, meg még vannak terveim a nyárra icon_cool.gif
Már várom, de még van tennivaló az utazás körül... icon_lol.gif

Ti hogy tervezitek a napkat?
Mennyi idõre mentek?
Üdv:

# 515
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67290 Üzenet linkje2008-06-19 12:53:34  Válasz a #67245. hsz-ra Előzmény #67245

Szia Ron!

Én nem találkoztam egyik állattal sem Kefalónián, igaz csak kirándulni voltam ott egy napot Zakynthosról.

# 516
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67291 Üzenet linkje2008-06-19 12:58:45 

Ron írta:
Fú de cukik vagytok hogy válaszoltok. icon_rolleyes.gif

Ez kissé gúnyosan hangzik. Alig egy óra alatt nem valószínû, hogy pont azok olvassák a fórumot, akik a feltett kérdésedre tudnak válaszolni. Légy türelmesebb és nézz vissza késõbb (akár több nap múlva is), talán kapsz olyan infót, hogy valaki találkozott a linken felsorolt állatok közül valamelyikkel.

# 517
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67296 Üzenet linkje2008-06-19 13:16:21  Válasz a #67279. hsz-ra Előzmény #67279

Szia Kata!

Hát igen, a szállás csak éjszakára lényeges, de eddig a tisztasággal soha nem volt gondom, meghát nem nehéz tisztán tartani az ilyen szobákat, csak megy ez a görögöknek icon_smile.gif

Már tudod, hogy mikor megy a gép??
Nekünk az utazási irodában csak kedd körül fogják tudni megmondani. Nagyon remélem hogy reggel lesz, mert ismét akarom a felhõket fotózni felülrõl...

Mi 2 hétre megyünk, nyomtattam pár térképet, azon bejelöltem hogy hova kell mindenféleképpen elmenni. Persze az egész szigetet be fogjuk járni robogóval, nem lesz ritka az sem, mikor egy nap 3 strandra is elmegyünk, mert én nem szeretek egy egész napot eltölteni 1 strandon. Na jó, azt hiszem a Myrtossal kivételt fogok tenni icon_biggrin.gif

Egyébként ajánlom figyelmedbe az albumokat, általában a kép alatt azt is feltüntetik, hogy melyik strand, illetve itt a fórumon ha a legelejétõl nézed, nagyon sok kép van, és itt is megjelölték hogy melyik strand az amit a képen látsz, és ha van térképed (akár az is amit kint kapsz/veszel) könnyen megtalálod ezeket a szép helyeket.

Lehet hogy olyan képet láttam, amit te is a katalógusban, de ha érdekel, írd meg privát üzenetben a mailcímedet, és elküldöm amit találtam.

# 518
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67300 Üzenet linkje2008-06-19 13:28:23  Válasz a #66260. hsz-ra Előzmény #66260

Szia Kvalcsi!

Tudnál segíteni, hogy hogyan lehet ide képet beilleszteni, amit lementettem a gépemre?

Elõre is köszi!

# 519
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67327 Üzenet linkje2008-06-19 18:55:31  Válasz a #67237. hsz-ra Előzmény #67237

Ennek megválaszolására firkamanó,Vojandi az illetékes,de elolvashatnád

az utibeszámolóját,ott biztos megtudod a fontosabbakat.

# 520
Kata_
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67366 Üzenet linkje2008-06-19 23:14:02  Válasz a #67296. hsz-ra Előzmény #67296

Nekem az a sanda gyanúm, hogy egy géppel megyünk, nem hinném hogy olyan sok gép megy oda egy idõben. Melyik irodával mentek? Elsõ körben úgy volt, hogy az Imperator-ral megyünk a Pink Sunrise-ba, de mivel nem volt hely az IBUSZ-szal megyünk, de azt mondta a srác az irodában hogy ugyanazzal a géppel megyünk. Érteeeed??
Szóval a mi gépünk - ami szerintem a tiétek is - reggel 6.15-kor megy, 4 körül van a találkozó. Úgyhogy reggel frissen és üdén nézheted a kilátást.
Én tavaly fel is vettem! :p
Az utitervvel kapcsolatban még le vagyok maradva, de ma sikerült hozzájutnom egy fürdõruhához, ami habtestemre felhúzva megüti az elfogadható szintet. Na meg magamhoz vettem az elverni kívánt jurót. Szóval én még csak itt tartok a szervezésben. icon_biggrin.gif Még vennem kell egy fényképezõgépet, meg néhány apróságot. Ezen kívül csak az infókat gyüjtögetem, hogy mit és hogyan, merre...
Én quaddal szeretnék menni, nagyon remélem nem lesz gond a bérléssel, kicsit tartok az úttól hiányos nyelvtudásom miatt, de mire hazajövünk Avtivityben verhetetlen leszek! icon_rolleyes.gif
Az albumokat még a hét folyamán átböngészem.
Ja közben találtam egy képet az apartmanról. Esetleg ha tudsz szobáról is képet küldeni: kati0913@freemail.hu

Köszi

# 521
Wobbler
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67383 Üzenet linkje2008-06-20 06:52:25 

Hello kata_ !
Tavaly egy gép ment Kefaloniára, az Ibusz és az Imperator közös 'bérleménye', az idegenvezetõ is közös volt. Jármûbérlésnél követelmény volt a minimum 1 éves jogosítvány, de lehet, hogy találsz helyet ahol ettõl eltekintenek.

# 522
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67403 Üzenet linkje2008-06-20 10:43:38  Válasz a #67327. hsz-ra Előzmény #67327

Szia Atosz!

Azt tudhatnám meg Vojandi beszámolóiból, hogy melyik az a sziget, ami hasonlóan meseszép?

Tõle kaptam ötletet Karpathosra is, ami nekem nagyon tetszik, és én odamennék jövõre, csak tényleg nem túl jó, hogy nincs ott egy növény sem. Lefkadára meg nincs repülõs utazás, még Kréta nyugati oldala jöhetne szóba, de nem is tudom.

Azért köszi a tippet, majd még Vojandi beszámolóiban elmerülök icon_smile.gif

# 523
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67405 Üzenet linkje2008-06-20 11:00:50  Válasz a #67366. hsz-ra Előzmény #67366

Szia Kata!

Mi a Radisson Travellal megyünk (az imperátor travel útját értékesíti nekünk).
Tavaly is velük utaztunk, csak akkor az aeolus útja volt eredetileg, mondanom sem kell, ahogy tudom, kerülöm azt az utazási irodát...

Elküldtem a szobáról neked a képeket. Tök jók!

Remélem a quad bérléssel nem lesz semmi gondod. Végülis 8 hónap már majdnem 1 év icon_smile.gif Meg csak nincs náluk ilyen megkülönböztetés. Jogsi az jogsi. icon_smile.gif Nem autót bérelsz, egy quadot még én is elvezetek jogsi nélkül icon_smile.gif
Szerintem ezzel nem lesz semmi gond.

Szerintem sem megy oda több gép Mo-ról, és örülök, hogy ilyen korán megyünk. Csak kapjak helyet az ablak mellett!

Már csak 8 nap! icon_wink.gif

# 524
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67412 Üzenet linkje2008-06-20 11:19:32  Re:

firkamano írta:
Szia Kvalcsi!

Tudnál segíteni, hogy hogyan lehet ide képet beilleszteni, amit lementettem a gépemre?

Elõre is köszi!

Szia!

Ide nem tudsz képet közvetlenül beilleszteni a gépedrõl, csak linkelni lehet.

Ajánlom figyelmedbe a következõ topicot. Ebben sok mindenre választ kapsz a képek feltöltésével kapcsolatban.

https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=38&start=0

# 525
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67420 Üzenet linkje2008-06-20 11:28:28  Válasz a #67412. hsz-ra Előzmény #67412

Szia Kvalcsi!

Köszi az infót!

Nekem egy kicsit bonyolult ez, már nézegettem, hogy hogyan lehet képet idetenni, de nem nagyon tetszik, így szerintem ha lesz képem, majd egy másik oldalra teszem fel, aminek a linkjét idemásolom. icon_smile.gif

Azért köszi!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 34 35 36 ... 730 731 732   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu