Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 2206
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Merklerika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67338 Üzenet linkje2008-06-19 20:16:17 

icon_biggrin.gif Sziastok!!Igen megjöttem és nagyon szomoru vagyok mert vissza vágyom!!!!!!!!!!!!A világ legszebb helyén voltunk és baromi jol éreztük magunkat:Annyi látnivaló volt hogy talán a negyedét láttam,de én mondom ide vissza megyek!!KRÉTA Platanias!!!!!!!!!!!És a többi falu város!!Még jövök vissza beszámolot irni meg fényképeket felrakni de most mennem kell!!!
# 2207
Merklerika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67340 Üzenet linkje2008-06-19 20:32:31 

Gramvousa ezt ne haggyátok ki!!!! icon_biggrin.gif
# 2208
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67428 Üzenet linkje2008-06-20 11:46:13  Válasz a #67340. hsz-ra Előzmény #67340

Szia!Nagyon örülök,hogy jól érezted magad,mi nonival holnap utazunk,azt tudom,hogy a világ egyik legszebb helyére megyünk,bár nem nyugatra,mint ti,de majd egyszer talán oda is eljutunk.Mégegyszer kösz a bejelentkezést!Milyen volt a viz???Sokat úsztatok?Meleg volt,mi???Utazási irodával elégedettek voltatok?? icon_biggrin.gif
# 2209
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67484 Üzenet linkje2008-06-20 17:36:24  Válasz a #67428. hsz-ra Előzmény #67428

icon_cry.gif Látom,mindenki most jött haza vagy most utazik,én azért szeretnék minden kedves hellaszostól elbúcsúzni,HOLNAP utazunk nonival!Majd azért gondolunk ám rátok egy fini polipvacsora közben,jéghideg Mythos sörikét nyalogatva icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif Aki itthon marad,annak kitartást kivánok,eljön még az õ idejük,akik meg most jöttek haza,jó pihenést,mert mint tudjuk,azok a legfáradtabbak,akik hazajönnek... icon_cry.gif
# 2210
Kopapy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67499 Üzenet linkje2008-06-20 18:56:14 

Sziasztok!
Jó utat a holnap utazóknak. Kedden hajnalban mi is megyünk, ma lett biztos az utazás. Sajnos keletre sikerült intézni az utat, de az utazás idõpontja és nem utolsó sorban a költségek miatt így volt a jobb.
De át akarunk menni nyugatra, Elafonisi és Gramvoussa mindenképpen a célok között szerepel. Végigolvastam már a topkot, de nem emlékszem, hogy Elafonisire melyik úton érdemes autóval menni. Arra emlékszem, hogy az egyiken a látvány dominál, a másikon a biztonságosabb útviszonyok. Én az utóbbit választanám, akkor Kastelli felõl kellene menni?

# 2211
Kopapy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67500 Üzenet linkje2008-06-20 19:12:33 

Jön valaki kedden 5.00-kor?
# 2212
Merklerika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67558 Üzenet linkje2008-06-20 22:06:15 

Kellemes nyaralást kivánok nektek!!!!!nem vagyok szentimentális de ma annyira depis voltam mint még soha!!!!! icon_sad.gif icon_sad.gif Vissza vágyom nagyon!!!Jó utat!!!!!!!!!! icon_biggrin.gif
# 2213
Merklerika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67566 Üzenet linkje2008-06-20 22:31:10  Válasz a #67499. hsz-ra Előzmény #67499

Szia!!!az autopályán végig a part mentén a legjobb szerintem mi ugy mentünk és tök nyugis volt.Kastelli után is a parton maradtunk és végig az uton egészen Elafonisig.Szerinte eléggé jol kivan táblázva!!!nem lehet eltévedni.
# 2214
Kopapy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67596 Üzenet linkje2008-06-21 08:14:32  Válasz a #67566. hsz-ra Előzmény #67566

Köszi, a térképen nekem is ezt tûnt jónak, igaz kicsit hosszabb, de ismerve a táblázottságot, meg az olvasva itt az utakról, jobbnak látszik icon_smile.gif

Két éve jártam úgy a szárazföld beldejében Grevena környékén is, hogy nem volt egyáltalán tábla. Megálltam egy faluban, kérdeztem egy arra járót, hogy hol van ... falu (már nem emlékszem melyiket). Határozottan mutatott az egyik irányba, de mikor kiértünk a faluból és visszanéztem a táblára, azt láttam, hogy éppen onnan jöttünk kifelé amit kérdeztem icon_smile.gif))
Lehet, hogy nem értette amit kérdeztem, de azért segíteni akart icon_smile.gif))

# 2215
Morefinci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67761 Üzenet linkje2008-06-22 12:55:57  Válasz a #67566. hsz-ra Előzmény #67566

Szia Erika!

Írtam már neked emailt is, nem tudom megkaptad-e, úgyhogy ide is írok! Júni 25.én megyünk a Littinakisba, és annyi mindenre kíváncsi lennék. Tegnap fizettük be, úgyhogy sok idõm nem volt utánajárni a dolgoknak! Érdekelne hogy milyen a szállás, esetleg ha van kép az apartmanról vagy stúdióról, az nagyon jó lenne, mert arról sok képet nem láttam, érdekelne, hogy mennyi a transzferidõ, mert elvileg 21.05kor érkezünk meg de gondolom mire a szállásra érünk már csak alvásról lehet szó... érdekelne hogy milyen az apartman felszereltsége, milyen a tengerpart a környék és tulajdonképpen minden... icon_smile.gif

# 2216
TIAN
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67867 Üzenet linkje2008-06-23 10:26:57 

Sziasztok!

Tegnap reggel megjöttünk Krétáról. Egészhéten egy felhõt nem láttunk napközben 40 fok volt. Rethimnonban voltunk a Dimitrios village-ben. Nagyon ajánlom mindenkinek fõleg kisgyerekekkel. Teljesen be vannak rendezkedve a gyerekekre. Nem volt ritka a 3-4 hónapos gyerek sem. Közvetlen a tengerparon van az apartman, de 3 medecéje is van. Mi a Neckermannal voltunk, semmi bajom nem volt velük, igaz csak az érkezéskor, induláskor és a szállodában egyszer találkoztunk a képviselõjükkel. Egyébként nagyon kedves volt és segítõkész. Többször is tartott fogadó órát a szálodában ahol mindenki kérdezhetett és befizethetett az egyéb fakultatív kirándulásokra. Mi ezzel nem éltünk mert 3 napra béreltünk autót és egyénileg néztünk meg mindent amit szeretnénk. Az autó 3 napra egy Fiat Puntó 70Eur volt az Oscar car-nál. Ezt ajánlom mert õ volt a legolcsóbb full biztosítással. Kb 15 perc alatt bonyolítottuk le az autó átvételt. A Neckermannál is lehet autót bérelni de sokkal drágább. Egyet nagyon sajnálok hogy Szantorini kimaradt. Sajnos minden 1hétbe nem fért bele. De visszafogunk még menni!!

Kérdezzetek bátran ha tudok szívesen válaszolok.

# 2217
Mon
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68052 Üzenet linkje2008-06-24 14:39:23 

Szia Tian,

mi augusztusban megyünk Rethymnonba az Ibusszal, már nagyon várom. A Star apartmanban fogunk megszállni, eddig jót hallottam róla, csak az a kár, hogy messze van az óvárostól, de legalább közvetlenül a tengerparton. A Ti apartmanotok merre volt? Mennyire van élet az óvároson kívül?

Köszi
mon

# 2218
TIAN
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68134 Üzenet linkje2008-06-25 08:54:48  Válasz a #68052. hsz-ra Előzmény #68052

Szia mon,
Megnéztem az interneten a Star apartmant és szerintem nincs vele semmi gond. Van a közelében vásárlási, szórakozási lehetõség közvetlen a parton van. Nagyon ideális helyen van. Mi is pont 2 km-re voltunk az óvárostól kelet felé a Dimitrios Village-ban. Onnantól az óvárosig teljesen be van épülve, végig tavernák, üzletek. A taxi 4,5 Euro-ért vitt a kikötõig. Gyalog kb 20-30 perc lett volna. Egyébként este nagyon hangulatos végig sétálni a parti sétányon. Mi két este mentünk be az óvárosba de akkor 1 óráig bent voltunk, néztük az EB-t az egyik tavernában hatalmas kivetítõn. Az üzletek is éjfélig nyitva vannak. Szerintem jól fogjátok érezni magatokat.

# 2219
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68319 Üzenet linkje2008-06-26 10:00:02  Válasz a #67338. hsz-ra Előzmény #67338

Sziasztok,

ahogy itt olvasgatom a beszámolókat, meg nézegetem a fényképeket (köszi Erika, olyan jó volt végignézni icon_smile.gif, meg az idõpont is közeledik, kezdem egyre jobban beleélni magam. El sem tudom képzelni, hogy fogok izgulni az indulás elõtt. icon_smile.gif

Lenne kérdésem is: Elafonissire kb. mennyi ideig tartott az út? Megálltatok közben fotózkodni, enni stb.? Kényelmesen, meg-megállva kb. mennyi idõt kell rá szánni? Este sötétben is haza lehet onnan jönni, elég jó az út? Gramvoussára hogy mentetek? Hajóval v. kocsival?

# 2220
Mon
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#68365 Üzenet linkje2008-06-26 14:06:42 

Köszi Tian az infókat! icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta