Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1336
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67410 Üzenet linkje2008-06-20 11:11:28 

Hadeni!

Hármat alszol és indulsz:-)Jó utat és szuper nyaralást kívánok!

# 1337
Bravery
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67427 Üzenet linkje2008-06-20 11:44:26  Válasz a #67365. hsz-ra Előzmény #67365

Szia!
Én is akkor megyek a párommal és egy baráti párral. A Viarosban lesz a szállásunk. És nektek?

# 1338
Bravery
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67431 Üzenet linkje2008-06-20 11:53:50  Válasz a #67116. hsz-ra Előzmény #67116

Szia!

Mi volt a baj Az Apollonnal? Mi is velük megyünk 7-én Toloba. Tavaly is velük mentünk (igaz, Paraliara), de egy rossz szavunk nem lehetett sem a szervezettségükre, sem a kínált szállásukra. most kicsit rám hoztad a frászt icon_cry.gif
Idén is, mint múlt évben, az igazi "félelmem" a hosszú buszozás lesz. Most ráadásul nem is emeletes, "csupán" emelt szintû buszunk lesz. Félõ, hogy ezen még kényelmetlenebb olyan sokat utazni.

# 1339
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67438 Üzenet linkje2008-06-20 12:31:33 

Szia Bravery!

Mi sajnos a Stavros Apartmanba leszünk ,mert késõn láttuk meg a Viarost (késõbb is tették fel ,mi már elég korán lefoglalóztuk) pedig az nekünk is jobban tetszik fõleg ,hogy van medencéje.De sebaj majd belógunk ha klóros fürdésre vágyunk.!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Ti hol szálltok fel?

Bridsz!
Ne izgulj hamar eltelik az az 5 hét!Majd én akkor irigykedek, mikor te mész.!!!

Pá Böby

# 1340
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67443 Üzenet linkje2008-06-20 13:07:32 

Böby!
Tudom, hogy így lesz!icon_smile.gif

én eddig 3 x utaztam az Apollonnal és nagyon meg voltunk velük elégedve, mind a busz sofõrökkel, mind az idegenvezetõkkel, mind a szállással, szóval szerintem nem kell megijedni!icon_smile.gif

# 1341
Bridzs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
389 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67444 Üzenet linkje2008-06-20 13:35:40 

Kts74!
Találtam még egy infót a szórakozásról, a Dimitra apartman mellett van 50 méterre egy discó.
Más fórumokon is csak dícsérik Tolot, még sehol nem olvastam negatív véleményt, nagyon jól választottuk barátnõmmel:-)

# 1342
Mönyi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67455 Üzenet linkje2008-06-20 14:12:19 

Sziasztok!

Idén Én is Tolo-t választottam.
Van aki júl7-én indul a Budavár Tours-sal (appolon travel)?

Én egyedül utazom, jó lenne valakit "megismerni" :)

# 1343
Hadeni
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67489 Üzenet linkje2008-06-20 18:05:23 

Bridzs!

Köszi, már nagyon várom és megnézem a buli lehetõségeket.
Ha hazaértünk majd beszámolok.

# 1344
Kts74
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67490 Üzenet linkje2008-06-20 18:09:50 

Juli 11-én megy valaki?
# 1345
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67496 Üzenet linkje2008-06-20 18:52:18 

Szia Bridzs!

Idén én is 3x megyek az Apollonnal ,eddig én is megvoltam elégedve velük,de itt a fórumon is több rosszat olvastam az idegenvezetõjükrõl. Na mindegy nemsokára úgy is kiderül minden. icon_biggrin.gif
Már nagyon várom ,hogy induljunk! icon_lol.gif

Kitty: Már nagyon várjuk a beszámolodat! icon_eek.gif

Mönyi: Mi is július 7 én megyünk és Pesten szállunk fel.

Üdv:Pá Böby

# 1346
Annas
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67534 Üzenet linkje2008-06-20 20:59:49 

Sziasztok!
Mi július 4-én megyünk a Grandtourssal Toloba a Stella apartmanba. Nem voltunk még ott, alig várjuk az indulást!
Olvastam, hogy az Apollon-nal valakinek problémája volt. Én még nem utaztam velük, de egyik családtagom évente 2-szer mindig velük megy, és maximálisan meg van elégedve.
A Grandtours-sal sem voltunk még, remélem mi is meg leszünk elégedve. Én is a hosszú úttól tartok, meg a kánikulától. Sajnos egyiket sem tudjuk kikerülni! Mindenkinek jó utat, aki mostanában indul!

# 1347
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67556 Üzenet linkje2008-06-20 22:05:19 

Sziasztok! A beszámoló még nincs kész, most csak az Apollónnal kapcsolatban szeretnék válaszolni, bár lehet, hogy ez az Utazási irodák topicba kéne írni. Csak többen kérdeztétek, hogy mi kifogásunk volt.

Elsõ: Mi febr. közepén, még az Utazás Kiáll. elõtt foglaltuk le a szállásunkat, a Marina apartmant. Késõbb, mint itt már írtam, felhívtak és közölték, hogy vmi minõségi kifogás miatt nem lehet oda mennünk, hanem helyette a Barbaressát ajánlották fel, vagy visszaadják a befizetett pénzünket . A különbség csak annyi, hogy a Marina a falu eléjén, a homokos parttal szemben van, a Barbaressa pedig pont a falu ellenkezõ végén, a kikötõnél. Igaz, közvetlen parti apartman. Megérkezésünkkor viszont, a legnagyobb meglepetésünkre egy pár családot mégis a Marinában szállásoltak el. Kérdem én, akkor mégis mi van??? Mellesleg semmi kifogásunk nem volt a Barbaressa ellen, ár-érték arányban állt.
Második: A telepített idegenvezetõvel kapcs-ban nekem is ugyanaz a véleményem, mint Ajkennek és Gáborpaponak. Nem beszél görögül, az Athéni kirándulásnál a buszon papírról felolvasott egy kb. egy oldalas szöveget, aztán ezzel letudva a tájékoztatás. Amúgy kedves, aranyos, de kicsit többet várnánk el. A hajókirándulásról tényleg inkább lebeszélte az utasokat, ami Hydra esetében nem igazán fair. Sztem azt nem lehet kihagyni, annyira szép. Fura volt még, hogy a fak. programoknál nekünk kellett átgyalogolni az egész falut, nem a szállásunknál vettek fel, ill. tettek le hazafelé. Ezt eddig nem tapasztaltuk. (Görög estet pl. egyáltalán nem is szerveztek. Nekünk nem hiányzott, de lehet, vki elõszõr járt kint, az megérdemelné.)
Harmadik: Nem tetszett, hogy a megérkezésnél addig mi a buszon várakoztunk, míg a hazafelé tartó utasoknak a csomagjait bepakolták. Ez a mi esetünkben kb. 3/4 órás várakozás volt, mivel az összes apartmannál megálltunk.
Negyedik: Hazafelé fél 10-ig el kell hagyni a szállást. Ez idáig Ok. Mártika sms-t küldött, (ami rendes volt tõle) hogy kb. fél 12 körül jön a busz, aztán ez 3/4 1-re módosult. Addig ott dekkoltunk. Amikor megjött végre a busz, bepakoltuk a csomagokat és ujabb várakozás következett. A sofõrök azt mondták, az irodához menjünk (falu másik vége) 2-re. Ehhez képest a busz nem az iroda elé állt be, hanem a fõutcára és kb. fél 3 körül. Az irodához az idvez. nem jött oda szólni, de még WC-re sem tudtunk bemenni. Szerencsére egy másik iroda nagyon kedves idegenvezetõje megengedte, hogy a saját fürdõszobáját használjuk.

A buszon a sofõrök közölték, hogy õk ugyan semmilyen filmet nem tesznek be, majd ha a társaság megszavazza, akkor azt majd berakják. Nem tudom, milyen szavazásról lehet ilyen esetben szó?? Igaz, ez a legkevesebb, apróság, de kicsit gyorsabban telik az idõ, ha megy valami film közben.

Szóval ezért írtam, hogy a szervezés nem kimondottan az erõsségük.

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az odafelé tartó úton, a velünk egyidõben induló Lefkadára tartó busz Szerbiában lerobbant, ezért ez elsõ szerb pihenõnél több mint egy órát eltöltöttünk azzal, hogy a másik busz megjavításának drukkoljunk. icon_rolleyes.gif Errõl talán az tehet, aki ilyen mûszaki állapotban elindította a buszt. icon_cry.gif

# 1348
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67572 Üzenet linkje2008-06-20 22:43:48 

Szia Kitty!

Köszi a beszámolót és valami hasonlóra számítottam.Nekem nagyon fura, hogy ilyen az idegenvezetõ,mert mint már említettem tavaly Lefkadán voltunk és ott nagyon szuper volt ,minden programra elkisérte az utasokat,nagyon jól bemutatta a tájakat(egyébként Pajának hivták)
Sõt voltak olyan fakultatív programok is amit õ szervezett egyedül Lefkadán.Na mindegy.Már én is gondolkodtam,hogy inkább másik utazási iroda álltal szervezett fakultatív prrogramokra fogunk menni.Aszem Ajken említett is egyet?) icon_rolleyes.gif
Én eddig csak annyit csalódtam az Apollonban,hogy mi változtattni szerettünk volna az apartmanunkba kb 1 hónapja és közölték velünk ,hogy lehet csak kb 50 ezer ft még pluszba kellen fizetnünk(Állitólag azért mert mi 2 hetes first minute árat fizetünk)!Ahhoz képest kb 2 hete volt abba az apartmanba akciós hely ami 2 hétre is kevesebb volt mint amennyit mi fizettünk be ,de nem tudták megoldani. Az biztos hogy többet ennyire korán nem fogom befizetni a nyaralást,mert idén is tettek be sokkal jobb apartmanokat.

De sabaj majd minden rosszért kárpótol minket a gyönyörû táj Görögország és csodaszép kék tenger!! icon_razz.gif icon_biggrin.gif

Pá Böby

# 1349
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67580 Üzenet linkje2008-06-20 23:30:02  Válasz a #67572. hsz-ra Előzmény #67572

Szia Böby! Van még más is amit nem értek. Barátainkkal, a pünkösdi hétvégén beszélgettünk és felmerült, hogy õk is szivesen eljönnének velünk az adott idõpontban Tolóba. Kedden felhívtam az irodát, ahol közölték, h sajnos már sehová sincs hely, csak egy Tolón kívül esõ -drágább- szállodában. Végül a barátaink nem tudtak jönni (egyéb okokból), de az utazásunk elõtti 1-2 hétben még elég sok Last Minutos helyet láttunk a honlapjukon és a buszunk sem volt tele. Nem értem, hogy ez mire volt jó?? icon_evil.gif
# 1350
Böby77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#67584 Üzenet linkje2008-06-20 23:52:26 

Szia Kitty!

Hát igen vannak furcsa dolgaik.Pl:ma mi is felhÍvtuk õket kiváncsiságból ,mert látTuk, hogy vannak még akciós utak a honlapon ,de a telefonba azt mondták már nincs hely csak még nem frissítették a honlapot! (persze van olyan út is ami kb 2 hete fent van)icon_evil.gif Igazad van, én se tudom mire jó ez ,de szerintem ez megtévesztés és nem is szabályos.

Pá:Böby

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 89 90 91 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu