Mi volt a baj Az Apollonnal? Mi is velük megyünk 7-én Toloba. Tavaly is velük mentünk (igaz, Paraliara), de egy rossz szavunk nem lehetett sem a szervezettségükre, sem a kínált szállásukra. most kicsit rám hoztad a frászt
Idén is, mint múlt évben, az igazi "félelmem" a hosszú buszozás lesz. Most ráadásul nem is emeletes, "csupán" emelt szintû buszunk lesz. Félõ, hogy ezen még kényelmetlenebb olyan sokat utazni.
Mi sajnos a Stavros Apartmanba leszünk ,mert késõn láttuk meg a Viarost (késõbb is tették fel ,mi már elég korán lefoglalóztuk) pedig az nekünk is jobban tetszik fõleg ,hogy van medencéje.De sebaj majd belógunk ha klóros fürdésre vágyunk.!!!
Ti hol szálltok fel?
Bridsz!
Ne izgulj hamar eltelik az az 5 hét!Majd én akkor irigykedek, mikor te mész.!!!
én eddig 3 x utaztam az Apollonnal és nagyon meg voltunk velük elégedve, mind a busz sofõrökkel, mind az idegenvezetõkkel, mind a szállással, szóval szerintem nem kell megijedni!
Kts74!
Találtam még egy infót a szórakozásról, a Dimitra apartman mellett van 50 méterre egy discó.
Más fórumokon is csak dícsérik Tolot, még sehol nem olvastam negatív véleményt, nagyon jól választottuk barátnõmmel:-)
Idén én is 3x megyek az Apollonnal ,eddig én is megvoltam elégedve velük,de itt a fórumon is több rosszat olvastam az idegenvezetõjükrõl. Na mindegy nemsokára úgy is kiderül minden.
Már nagyon várom ,hogy induljunk!
Kitty: Már nagyon várjuk a beszámolodat!
Mönyi: Mi is július 7 én megyünk és Pesten szállunk fel.
Sziasztok!
Mi július 4-én megyünk a Grandtourssal Toloba a Stella apartmanba. Nem voltunk még ott, alig várjuk az indulást!
Olvastam, hogy az Apollon-nal valakinek problémája volt. Én még nem utaztam velük, de egyik családtagom évente 2-szer mindig velük megy, és maximálisan meg van elégedve.
A Grandtours-sal sem voltunk még, remélem mi is meg leszünk elégedve. Én is a hosszú úttól tartok, meg a kánikulától. Sajnos egyiket sem tudjuk kikerülni! Mindenkinek jó utat, aki mostanában indul!
Sziasztok! A beszámoló még nincs kész, most csak az Apollónnal kapcsolatban szeretnék válaszolni, bár lehet, hogy ez az Utazási irodák topicba kéne írni. Csak többen kérdeztétek, hogy mi kifogásunk volt.
Elsõ: Mi febr. közepén, még az Utazás Kiáll. elõtt foglaltuk le a szállásunkat, a Marina apartmant. Késõbb, mint itt már írtam, felhívtak és közölték, hogy vmi minõségi kifogás miatt nem lehet oda mennünk, hanem helyette a Barbaressát ajánlották fel, vagy visszaadják a befizetett pénzünket . A különbség csak annyi, hogy a Marina a falu eléjén, a homokos parttal szemben van, a Barbaressa pedig pont a falu ellenkezõ végén, a kikötõnél. Igaz, közvetlen parti apartman. Megérkezésünkkor viszont, a legnagyobb meglepetésünkre egy pár családot mégis a Marinában szállásoltak el. Kérdem én, akkor mégis mi van??? Mellesleg semmi kifogásunk nem volt a Barbaressa ellen, ár-érték arányban állt.
Második: A telepített idegenvezetõvel kapcs-ban nekem is ugyanaz a véleményem, mint Ajkennek és Gáborpaponak. Nem beszél görögül, az Athéni kirándulásnál a buszon papírról felolvasott egy kb. egy oldalas szöveget, aztán ezzel letudva a tájékoztatás. Amúgy kedves, aranyos, de kicsit többet várnánk el. A hajókirándulásról tényleg inkább lebeszélte az utasokat, ami Hydra esetében nem igazán fair. Sztem azt nem lehet kihagyni, annyira szép. Fura volt még, hogy a fak. programoknál nekünk kellett átgyalogolni az egész falut, nem a szállásunknál vettek fel, ill. tettek le hazafelé. Ezt eddig nem tapasztaltuk. (Görög estet pl. egyáltalán nem is szerveztek. Nekünk nem hiányzott, de lehet, vki elõszõr járt kint, az megérdemelné.)
Harmadik: Nem tetszett, hogy a megérkezésnél addig mi a buszon várakoztunk, míg a hazafelé tartó utasoknak a csomagjait bepakolták. Ez a mi esetünkben kb. 3/4 órás várakozás volt, mivel az összes apartmannál megálltunk.
Negyedik: Hazafelé fél 10-ig el kell hagyni a szállást. Ez idáig Ok. Mártika sms-t küldött, (ami rendes volt tõle) hogy kb. fél 12 körül jön a busz, aztán ez 3/4 1-re módosult. Addig ott dekkoltunk. Amikor megjött végre a busz, bepakoltuk a csomagokat és ujabb várakozás következett. A sofõrök azt mondták, az irodához menjünk (falu másik vége) 2-re. Ehhez képest a busz nem az iroda elé állt be, hanem a fõutcára és kb. fél 3 körül. Az irodához az idvez. nem jött oda szólni, de még WC-re sem tudtunk bemenni. Szerencsére egy másik iroda nagyon kedves idegenvezetõje megengedte, hogy a saját fürdõszobáját használjuk.
A buszon a sofõrök közölték, hogy õk ugyan semmilyen filmet nem tesznek be, majd ha a társaság megszavazza, akkor azt majd berakják. Nem tudom, milyen szavazásról lehet ilyen esetben szó?? Igaz, ez a legkevesebb, apróság, de kicsit gyorsabban telik az idõ, ha megy valami film közben.
Szóval ezért írtam, hogy a szervezés nem kimondottan az erõsségük.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy az odafelé tartó úton, a velünk egyidõben induló Lefkadára tartó busz Szerbiában lerobbant, ezért ez elsõ szerb pihenõnél több mint egy órát eltöltöttünk azzal, hogy a másik busz megjavításának drukkoljunk. Errõl talán az tehet, aki ilyen mûszaki állapotban elindította a buszt.
Köszi a beszámolót és valami hasonlóra számítottam.Nekem nagyon fura, hogy ilyen az idegenvezetõ,mert mint már említettem tavaly Lefkadán voltunk és ott nagyon szuper volt ,minden programra elkisérte az utasokat,nagyon jól bemutatta a tájakat(egyébként Pajának hivták)
Sõt voltak olyan fakultatív programok is amit õ szervezett egyedül Lefkadán.Na mindegy.Már én is gondolkodtam,hogy inkább másik utazási iroda álltal szervezett fakultatív prrogramokra fogunk menni.Aszem Ajken említett is egyet?)
Én eddig csak annyit csalódtam az Apollonban,hogy mi változtattni szerettünk volna az apartmanunkba kb 1 hónapja és közölték velünk ,hogy lehet csak kb 50 ezer ft még pluszba kellen fizetnünk(Állitólag azért mert mi 2 hetes first minute árat fizetünk)!Ahhoz képest kb 2 hete volt abba az apartmanba akciós hely ami 2 hétre is kevesebb volt mint amennyit mi fizettünk be ,de nem tudták megoldani. Az biztos hogy többet ennyire korán nem fogom befizetni a nyaralást,mert idén is tettek be sokkal jobb apartmanokat.
De sabaj majd minden rosszért kárpótol minket a gyönyörû táj Görögország és csodaszép kék tenger!!
Szia Böby! Van még más is amit nem értek. Barátainkkal, a pünkösdi hétvégén beszélgettünk és felmerült, hogy õk is szivesen eljönnének velünk az adott idõpontban Tolóba. Kedden felhívtam az irodát, ahol közölték, h sajnos már sehová sincs hely, csak egy Tolón kívül esõ -drágább- szállodában. Végül a barátaink nem tudtak jönni (egyéb okokból), de az utazásunk elõtti 1-2 hétben még elég sok Last Minutos helyet láttunk a honlapjukon és a buszunk sem volt tele. Nem értem, hogy ez mire volt jó??
Hát igen vannak furcsa dolgaik.Pl:ma mi is felhÍvtuk õket kiváncsiságból ,mert látTuk, hogy vannak még akciós utak a honlapon ,de a telefonba azt mondták már nincs hely csak még nem frissítették a honlapot! (persze van olyan út is ami kb 2 hete fent van) Igazad van, én se tudom mire jó ez ,de szerintem ez megtévesztés és nem is szabályos.