Sziasztok!
Tudom hogy már többen voltatok Balatonfüreden az Annagora parkban.
Nem igazán igazodok ki a helyzeten a görög "falu"a csúszdapark területén belül található vagy ez 1 különálló dolog????
Mi a véleményetek,érdemes megnézni,a csúszdapark milyen???
Szevasztok!
Nem nagyon töritek össze magatokat,hogy az elõzõ kérdésemre válaszoljatok....
Egy kis ízelítõ a hazai júniusi programokból : jún.20=Heves megyei Kakasszépségverseny és bográcsfesztivál.(Poroszló)
jún.27=Tisza -tavi folkfesztivál(Tiszafüred)
jún.28=Karcagi birkafõzõverseny
Köszönöm Nektek ismét a választ,Tihanyba leszünk 1 hetet,gondoltam átugrunk megnézni,hátha lesz 1 kis görögös hangulata....legalábbis ebben reménykedem majd elmesélem milyen volt.
Igen Sümegre is elmegyünk,meg Nagyvázsonyba,meg Tapolcára......a tervek már megvannak,csak 1 hét baromi kevés lesz,de a páromat nem engedik el 2 hétre egyhuzamba
Szívesen veszem az ötleteket,aki arrafelé nagyon ismerõs,és tudja hogy mit érdemes megnézni...
Ez a kritika magamnak is szól,de mindenkinek is.Áradozunk más országok gyönyörüségérõl,ebben a fórumban legikább Görögországról.Hatalmas suskákat fizetünk,évrõl - évre ismétlünk,szerelmesek lettünk ebbe, meg abba, evvel meg avval nem tudunk betelni... ...és szépen elmarad,lemarad,megszürkül hazánk, a szülõföldünk.Hogy van ez?!A magyar hon leértékelõdött,snassz, csak az egzotikumokat hajkurásszuk és odaûrítjük kis megtakarított pénzünket.
10 magyar közül 6 nemjárt a Hortobágyon,az Északi-Középhegység nevezetesebb helyein, a Dunántúli-középhegységben,Mecsekben talán még a magyar tengernélsem.Valami feltünési viszketegség, vagy mit tudom én mi dominál? Nem vagyunk megelégedve hazánkkal és annak rengeteg szépségével? Ez nem kõltõí, hanem egy reális kérdés.A Kárpát- medence legszebb helye!! És... :Legyen vica-verza: én még egy-két görögön kívûl nem találkoztam velük a mi hazánkban.
Azok is üzleti megfontolásból estek ide be.
Teljesen egyetértek veled!
Nem is lenne igazi a nyaram, ha nem mehetnénk motorozni, amerre csak éppen kedvünk van.
Gyönyörû helyeket láttam már így a mi kis országunkban.
Én elég sok külföldivel találkozom, mert nyáron Tourinformban dolgozok, viszont göröggel még én sem találkoztam.
Vannak viszont sokan lengyelek, szlovákok, csehek, hollandok, belgák, németek, találkoztam már spanyollal és olasszal is. Vannak akik rendszeresen visszatérnek hozzánk!