Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 47 48 49 ... 156 157 158   >
Üzenet
  Josza2 | #67582 Üzenet | 2008-06-20 23:40:47 | Re:
timba írta:
Kedves Cilla-Josza icon_smile.gif

Úgy ott lettünk volna Santorinin icon_confused.gif ,Makrigialos kellemes,de nem annak aki már ennél többet is látott icon_exclaim.gif ,volt jó oldala,PIHENTÜNK icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif ,de ez nekem kevés icon_rolleyes.gif ,átutazónak,pihenõnek, tökéletes icon_wink.gif ,de mi látni, menni ,nézni szeretünk,pedig még qvadot is béreltünk icon_cool.gif .Irom a beszámolót,és készülök a szülinapomra amit Santorinin szeretnénk ünnepelni icon_lol.gif ,Timba-papáé jól sikerült icon_lol.gif icon_lol.gif

Kedves Timba!
Ismerem ezt az érzést. Tavaly csak okóberben tudtunk szabadságra menni. Cilla csak Toroniban talált helyet. Oda meg én nem akartam menni, mert bár nagyon szép hely /átutaztunk rajta /, de nekem ingerszegény. Csak Sartiba, vagy Neos Marmarasba tudtunk volna kirándulni. Én az aktív pihenés híve vagyok. Nehezen tudok megülni a fenekemen. Nem is tudott rávenni a feleségem. Tovább kerestünk és így találtuk az Aeolusssal Pargát. Cseppet sem bántam meg. Feledhetetlen utazás volt. Most nagy kedvezményekkel árulja az Apollon a Santorini utakat. 39000 Ft + 25000 reptéri illetékért adják. Drukkolok Nektek, hogy sikerüljön ott szülinapozni.
Üdv: Josza
  Dzsajni | #67613 Üzenet | 2008-06-21 11:37:12 |
Kedves Cillaé és Josza!

Nekünk Megalochori-ban lesz a szállásunk. Tudtok arról valamit, jártatok ott is?
  Cilla | #67642 Üzenet | 2008-06-21 19:22:42 |
dzsajni írta:
Kedves Cillaé és Josza!

Nekünk Megalochori-ban lesz a szállásunk. Tudtok arról valamit, jártatok ott is?

Szia Dzsajni!
Igen sokszor voltunk, többnyire átutazóban Megalochoriban. Emporio és az Athinios kikötõ lejárata között van nem messze Messáriártól. A városból nyílik keleti irányban a csodálatos Pyrgos városka bekötõútja.
A Megalochoritól északra a Mexicana étterem falán tettek ki emléktáblát a tavaly elsüllyedt Sea Diamond emlékére. Mellette gyönyörû kilátóhely van a kalderára, és a szerencsétlenség színhelyére. Csodálatos onnan a naplemente. Egyesek szerint szebb, mint Oiaban. Mi lefényképeztük ezt is- azt is. icon_wink.gif A városka északi végében van a Bidalis nevû óriás szupermarket, ahol mi is sokat vásároltunk. Megismeritek, egy kakasfej az emblémájuk. Ez a sziget talán legolcsóbb szupermarketje. Kétszintes és óriási. Úgy láttuk, hogy a sziget tavernásai, minimarketjei is ott vásároljlák a portékáikat. A városkában még bormúzeum is mûködik innen származik a sziget egyik legjellegzeteseb, leghíresebb bora a Vinsanto. Ha délnek indultok Emporiót feltétlenül nézzétek meg. Az utikönyvek szinte elhallgatják, de fantasztikus az óvárosa. A nagy temlom melletti utcában kell a hegy felé menni. Kevés séta és eléritek. Az óvárosban a hegy irányában tovább menve eléritek a magyaros hangzású Gulash tornyot. Azon bemenve elképesztõ szép helyre juttok egy külön világba egy semmihez sem hasonló belsõ városba.
Emporiótól délre eléritek Perissát, ahol a sziget legjobb strandját találjátok. Ha viszont keletnek fordultok kb 5 perc alatt eléritek a Vlihada strandot, ami gyönyörû sziklaképzõdményeirõl híres. Itt is nagyon szép a strand, akprókavicsos és folyton hatalmasak a hullámok. Ott a strand mellett hatalmas halászkikötõ is van érdemes nézelõdni, majd egy jót kajálni valamelyik príma tavernában.
No ennyi az összes, amit tudok a helyrõl. Thira kb. 10 perc kocsival, vagy busszal.
Üdv: Josza, Cilla
  Suzuki | #67644 Üzenet | 2008-06-21 19:41:50 | Válasz a #67354. hsz-ra Előzmény #67354
Szia Asteri!
Természetes, hogy mi is a Kostis családhoz megyünk vissza, és idén is az Apollon Travellel utazunk ismét.Jó utat kívánunk Neked, kellemes nyaralást és várjuk a beszámolódat és a képeidet! icon_smile.gif
  Asteri | #67681 Üzenet | 2008-06-21 22:36:55 |
Szia Suzuki!

Biztos voltam benne, hogy Ti is Kostasékhoz mentek ! icon_smile.gif
Köszönöm! Hamarosan Ti is indultok! icon_smile.gif
  Asteri | #67685 Üzenet | 2008-06-21 22:44:05 |
Szia Josza!

Gál Lacikát ismerem, utaztam már az Apollonnal Santorínire, majd rákérdezek nála. 2 éve én egy helyi irodánál fizettem be a Vulkán túrát, nagyon tetszett. icon_smile.gif
  Dzsajni | #67756 Üzenet | 2008-06-22 11:32:14 | Válasz a #67642. hsz-ra Előzmény #67642
Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm az infót !!!! icon_smile.gif
Mikor teszitek fel a beszámolót illetve a képeket?Már nagyon kiváncsi vagyok icon_eek.gif

üdv
  Cilla | #67760 Üzenet | 2008-06-22 12:05:06 | Re:
dzsajni írta:
...
Mikor teszitek fel a beszámolót illetve a képeket?Már nagyon kiváncsi vagyok icon_eek.gif

üdv

Szia Dzsajni!
Igyekszünk, de mióta megérkeztünk semmire sincs idõnk. 1100 képbõl kell válogatni, feliratozni, kezelni. icon_rolleyes.gif A beszámolót sem akarjuk elkapkodni, összecsapni. Most még csak a harmadik napnál tartunk. Igyekszünk minél több hasznos információval kiegészíteni.
Üdv:Cilla és Josza
  Kristi | #67810 Üzenet | 2008-06-22 21:14:44 |
Sziasztok útitársak!
Várom ám a képeket és az élménybeszámolót én is icon_lol.gif
Mert még az is lehet meghozzátok a kedvünket Santorinihez icon_wink.gif
  Josza2 | #67814 Üzenet | 2008-06-22 21:30:48 |
Kristi írta:
Sziasztok útitársak!
Várom ám a képeket és az élménybeszámolót én is icon_lol.gif
Mert még az is lehet meghozzátok a kedvünket Santorinihez icon_wink.gif

Szia Kriszti!
Azon vagyok, hogy minél többekben kedvet ébresszek Santorinire utazni.
Készül minden, de még egy kis idõt kérek, mert lassú és alapos munkához idõ kell. icon_wink.gif Az meg nincs! icon_rolleyes.gif icon_sad.gif
Éppen a beszámolót készítem, de lasan haladok, mert Cilla szerint túl alaposan azaz túlságosan a részletekbe merülve írom, de igyekszem minél több információt átadni. Szóval készül és nemsokára kész is lesz. icon_lol.gif
  Dzsajni | #68091 Üzenet | 2008-06-24 18:37:08 |
Kedves Cilla és Josza!

Igen a jó munkához idõ kell, de viszont mi, akik még csak az út elõtt állnak igen kíváncsiak vagyunk, hogy milyen is volt nektek a nyaralás, és milyen tapasztalatokat osztotok meg velünk icon_smile.gif))
Szerintem mindenki türelmes várakozó állásponton van, hogy amint kész a beszámoló illetve a fotóalbum, lecsaphasson a rengeteg információra icon_smile.gif)))
Még 1X meg szeretném köszönni nektek, hogy remek leírással szolgáltatok kérdéseimre ! icon_smile.gif

Üdv
  Cilla | #68122 Üzenet | 2008-06-24 23:19:18 | Válasz a #68091. hsz-ra Előzmény #68091
Kedves Dzsajni!
Nincs mit köszönni. Nekem is öröm ezzel foglalkozni, hiszen lélekben addig is ott vagyok. icon_lol.gif
Látom még 64 nap van hátra. Meglátod gyorsan elrepül. Annál gyorsabban csak a nyaralás fog elmenni. Nagyon jó helyre mentek, lényegében a sziget szivében lesztek. icon_cool.gif icon_wink.gif icon_lol.gif Csak kitartás addig is.
Üdv:Cilla és Josza
  Dzsajni | #68123 Üzenet | 2008-06-25 00:24:03 | Válasz a #68122. hsz-ra Előzmény #68122
Sziasztok!

El sem hiszitek, hogy mennyire várjuk. icon_smile.gif))) Még két hónap icon_sad.gif A szállás csak aug. 31-tõl van lefoglalva, de aug.29-ére tervezzük az indulást, h szépen kényelmesen menjünk, és Athént is megnézhessük. Ráadásul a szerbeken és a macedonokon nem igazán akarunk gyorsan közlekedni, csak amennyi a megengedett. Szerintem akkor nem lesz gubanc icon_smile.gif A papírok rendben vannak a kocsihoz is lassan, de még azokkal bõven ráérek.
Asszem a hajóút lesz a legizgalmasabb icon_smile.gif
Sajnálom, hogy nektek már véget ért! icon_sad.gif Biztos vagyok benne, hogy amilyen lassan telik az idõ az utazásig, olyan gyorsan fog elrepülni a nyaralás icon_sad.gif

Üdv
  Josza2 | #68286 Üzenet | 2008-06-25 23:41:42 | Válasz a #68123. hsz-ra Előzmény #68123
Kedves Dzsajni!
A szerbeknél és a Macedónoknál nem lesz semmi gubanc, ha szabályosan közlekedtek. Vigyázzatok majd a szerb- macedon határtól kb 20 kilométeren át a macedon oldalon 60 km/ órás sebességkorlátozás van érvényben, de szándékosan fákkal el van takarva a tábla. Ott szoktak aratni az útonállók.
A hajóút csodálatos. Mi is csak örülünk, hogy elõször tengerrõl érkeztünk, és láttuk meg a szigetet. Fantasztikus élmény. A Bue Sky- al fogtok menni, ami öt szintes és rendkívül kényelmes. A hajón lehet zuhanyozni is.
  Asteri | #68414 Üzenet | 2008-06-26 21:40:34 |
Sziasztok!

Udv. Santorinirol! Sajnos nagyon gyorsan telik a nyaralas es lassan mar induk haza...
Voltam Ios-on es Paros-on, megerte atmenni, megha csak par orara is.
Akrotiri meg talan jovore is zarva lesz, nincs mit tenni, vissza kell jonnom icon_smile.gif !
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 47 48 49 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu