Bocsi, szólj, ha tudok segíteni! Örülök, mert én is elsõ görögös vagyok, de nagyon sokat utána olvastam mindennek és úgy fogok elindulni, hogy bár nem láttam, de már sok mindent tudok! Ha tudok továbbra is segítek, mert én is innen csipegettem össze azt a sok mindent, amivel elindulunk! bryam
Triznyak !Köszönöm a felvilágosítást !Nem gondoltam volna !Igazából Görögországban mindenhol láttam ahol eddig jártam(rímekben beszélek )és tényleg nem hittem volna,hogy van hely ahol nincs !Helena! Szerintem nekem is ez a DVD van meg !Sajnos Paraliáról elég kevésnek tartottam amit láttam !Kíváncsi leszek majd a véleményedre! Véletlenül a Dvdn nem Paralia és Paralia este az utolsó?
Pontosan !Már csak 58 nap !Nekem!
Te mikor is mész? Nem látom a neved alatt !Ha már volt errõl szó,akkor elnézést! Remélem a hazatérõ nyaralók nem feledkeznek meg Rólunk,és beszámolnak részletesen !Addig megteszi a DVD is !Majd én készítek egyszer egy olyan részletes filmet Paraliáról,hogy az mindent magába fog foglalni !Csak kellene egy jó kamera is!
Szia Mindenki!
A Zeus és a Fedra apartmanrol tudtok valamit???
jul.18 an megyunk a Sipi Tours al. Köszi
A Zeus, nagyon jó.
Már háromszor voltunk benne. (tavaly is )
Tiszta, nyugis helyen van, közel a bolt, úgyhogy ideális.
Na, pl. arra nem emlékszem, hogy mindegyikben van-e klíma, de a földszinti elsõkben, abban tuti.
És ha innen mentek le a partra, itt már szélesebb a homokos rész, nem úgy, mint a városközpontiaknál.
Röviden ennyi.
Ha van még kérdésed, PÜ.
Szia Bryam!!
Mi kint vettünk gyékényt a legnagyobbat amit lehetett venni és 2 euro volt arra feküdtünk.Könnyü volt leszedni rola a homkot is szoval megérte.A kicsi keskeny gyékény volt 1-1,5 euro.
Vásárolni föleg a Pelagostol kb 2 percre lévõ supermarketbe mentünk.Ott volt a legnagyobb választék de sztem nem a legolcsobb.Vannak ilyen mini marketek ott is lehet vásárolni partol távolodva olcsobban de sokkal kisebb választékban.Szénsavas ásványviz állitolag van bár mi nem találtunk....Figyelni kell mert vettünk 1 ásványvizet rá is volt irva németül és sima viz volt....
Katerinibe azt hiszem a templomnál lévõ utcábol lehet menni piros jegyet kell venni ami 1,30 euro.Hát hogy hol kell leszálni azt nem tudom.Mi az ilyen bevásárlo utcánál száltunk le gyalogoltunk vagy fél orát a szerelmesek parkjáig és még jol el is tévedtünk mert senki nem beszélt német se angolul.Szerelmesek parkja mögött van a piac és jo is ha szerdán mentek mert akkor van:)
Mi is akkor voltunk.Nekünk a buszon azt mondták a "Big Parknál" kell leszálni szoval azt keresd.
Zuhanyozni az indulás napján a Cavarelben lehet.Ott van a wc-be zuhanyzo de igazábol elég nomád.Mi is ott zuhanyoztunk.A csomagokat az apartman recepciojánál lehet hagyni elvileg figyel rá a tulaj de ö is takaritott szoval igazábol nem figyelt rá.Velünk voltak öregek ök maradtak ott még megjött a busz és figyeltek a csomagokra.De elvileg be van csukva az ajto oda meg csak kulccsal lehet bemeni.
Köszi Picimancs! Jó tudni az ilyen infókat! Még annyit kérdeznék, hogy van-e tv az apartmanban? Nem mindig tudok aludni éjjel, akkor bele pillantanék, mintha valaki írta volna, hogy a Duna tv-t lehet fogni. A Pelagostól gyalog kell elvinni a cuccokat a Caravelbe, vagy oda jön értünk a busz? Milyen idõpontban? Köszönöm a kimerítõ válaszod, ha eszembe jut valami, még kérdeznék, ha nem bánod! Köszi! bryam