Véleményem szerint, aki Göröghonban jár, annak egyszer (leglább ) látnia kell Athént.
én elöszõr csoportos fakultatívval Voltam Athénba és igazából nem volt rossz, hisz a legfõbb túrista látványosságot (Pireusz, márvány Stadion, Akropolisz, zenés õrségváltás, Thermopülei szoros) megmutatták, elmesélték a történetüket.
Második alkalommal már egyénileg vágtunk neki, így nyugodtabban, a saját tempókban fedezhettük fel a látványosságokat
Igen a quadon is elfértek ketten és kell hozzá jogosítvány. Ahogy Vaszilij mondta: "itt minden kétszemélyes, kivéve a bicikli" Majdnem minden tengerparti falunak van a hegyen egy ófaluja, azokat meg lehet nézni. Aztán fel lehet menni a Platamoni várba...a többi kedv és érdeklõdés függõ
Lehet Jetskit bérelni????
És mennyi???
Kösz a választ:)
Ahol mi motorosernyõztünk, ott lehetett a fickótól jetskit bérleni. Nekünk 40 euro mondott 15 percre, de lehet alkudni vele. Az ernyõzésbõl is lealkudtunk 10 eurot
Koszi a választ csak én nem szeretek alkudozni,nem az én stílusom sajna.Azéert 15 percre egy kicsit durva a 40 euro,de hát ha ennyi akkor ennyi
Azért nem fogom kihagyni .
sziasztok!
mi ugy tudtuk párommal hogy a quadra nem kell jogsi,ezért lepödtem meg mikor azt olvastam hogy kell!?! 50cm3 re is kell jogsi?vároma segítséget hogy valaki felvilágosítson!Köszönöm
sziasztok!
mi ugy tudtuk párommal hogy a quadra nem kell jogsi,ezért lepödtem meg mikor azt olvastam hogy kell!?! 50cm3 re is kell jogsi?vároma segítséget hogy valaki felvilágosítson!Köszönöm
Kell a jogosítvány. Kauciót nem kértek, ezért nekem úgy tünt, mintha az lenne a biztosítéka a bérlet idejére.
igen, a kerékpáron kívül mindre kérnek jogosítványt. Vannak bukócsöves kétüléses kis autók, azt is megéri kipróbálni, csak egy óra 20 eu. Mindehol kell alkudni, általában engednek is az árból. A parton áruló néger állampolgároktól is lehet egy-két jó emléktárgyat venni, 10 eu-ért kínált egy faragott fa álarcot, végül 13-ért vettünk kettõt. Pofátlanul kell alkudni, a végén oda fogják adni.