Ide másolok egy térképet, ez a sziget bal oldalán lévõ kis félszigetecske, rajta van hogy PLATIA AMMOS hol található, na meg az AGIA ELENI, ami a 36.oldal elsõ képe
Kata, ezt se felejtsd kinyomtatni, ha nem tudod innen, írj, és elküldöm neked!
Svoronatában a strand annyira nem tetszik, persze nem rossz, de én a kicsit különlegesebbeket szeretem.
Köszi a linket, azért szerintem 1 napot majd ott is eltöltünk
Utazási irodával megyünk, nem egyénileg, pontosabban a Radisson Travellal, aki ebben az esetben az Imperátor Travel útját értékesíti. Tavaly is velük mentünk Zakynthosra, csak akkor az az Aeolus útja volt.
Nem tudom meikõtök akar eljutni a Petáni-öbölbe,de én lenn voltam és valahogy vissza is jöttem onnan, de húzos munka volt mint nekem,mint a kocsinak.180 fokos kanyarok amik elég hirtelenek és roppantul oda kell figyelni.Lemenni épp olyan nehehéz kocsival mint feljönni.Többször egyes fokozatban motorfékkel, rásegítve lábfékkel kellett csordogálni különben elszabadulsz és a hirtelen kanyarokban kisodródhatsz.Szóval ovatosságra intek minden vezetõt,motorall meg nem is ajánlom.Fölfelé meg azért imádkoztam, hogy nehogy "megfõjjön a tojás"/felforrjon a víz/Igaz akkor eszméletlen meleg is volt.Lenn a katlanba meg csak a vízben lehetett huzamosan kibírni.
Ezt az Ag.Elenit a kocsihoz kapott autós-térkép meg nem is mutatta.
Atosz
Legutóbb atosz szerkesztette (2008-06-23 16:07:49), összesen 1 alkalommal
A Petani öbölbe is el szeretnék jutni, ennyire nehéz oda az út?
Nekünk robogónk lesz, ha ott vagyunk tuti megpróbálunk lejutni, legfeljebb fel már gyalog jövünk
Na jó, ilyennel nem viccelek inkább.
Nem tudod, kint lehet kapni olyan térképet, amin az összes strand rajtavan? De a kisebbek is érdekelnek, nemcsak a nagyok.
A Petani öbölbe is el szeretnék jutni, ennyire nehéz oda az út?
Nekünk robogónk lesz, ha ott vagyunk tuti megpróbálunk lejutni, legfeljebb fel már gyalog jövünk
Na jó, ilyennel nem viccelek inkább.
Nem tudod, kint lehet kapni olyan térképet, amin az összes strand rajtavan? De a kisebbek is érdekelnek, nemcsak a nagyok.
Az autóhoz kapott térképen sok strand fel van tüntetve, de nem hinném, hogy mindre lesz idõd.
Mi kimondottan a bérléshez kaptuk a térképet,hogy amúgy megtudod-e valahol vásárolni-valószinû.Pompás térkép.Ajánlom ne felejtsétek ki ezen a részén a szigetnek, Atherast és Zolát.Lixuori nem egy nagy kattanás,de Xi az már érdekesebb.Ha akarsz kérdezz!
Nekem Kefa az elsõ szám,elsõ személy... Tudod.
Üdv:Atosz
Sok tengerparti rész bejárásához az tuti,hogy nem lesz elég idõtök.