A foglaláshoz kell a személyi számom?
Csak ideiglenes személyim van, de csak kedden tudok az újért menni, viszont hétfõn le kell foglalnunk az utat. Vagy vigyem a régit, amin rajta van a szám?
Köszi a segítséget.
csak az idén megvédeném a Neckermannt. Idehaza egyik ügynökénél foglaltam februárban a június elsõ hetén volt korfui nyaralásunkat. Addig alkudoztam, hogy megengedték még a sztornó biztosítást is lemondani, gyakorlatilag csak szállást, repülõt, transfert és illetéket fizettem. Sõt, a majdnem kétéves lányomnak semmit, a négy éves fiamnak szállást, kaját sem. A nagyi külön szobát kapott felár nélkül. Kerozindíj bevezetés elõtt teljesen kifizettük az utat, tehát azt is megúsztuk. (fejenként hatezer) Tehát azt mondhatom sokkal olcsóbban voltam ugyanazon a szálláson Messonghi Beach Hotel, mint aki Tuival, vagy akár más Neckermann partnerrel utazott. Igaz, hogy én pofátlan voltam, írnom kellett egy rövid nyilatkozatot, hogy nem kérek semmilyen biztosítást. Tudtam, hogy hacsak félholtan nem fekszem kórházban, akkor nem megyünk el. De akkor inkább a szomszédom küldöm el, mintsem lemondjam. Tehát ezt az útlemondási biztosítást csak lehúzásnak tartom.
Igaz, hogy helyben a kirándulások drágábbak voltak a Neckermannál, mint kinn a városban, de jó buszokkal, pontos indulással és nem utolsó sorban egy kedves, segítõkész - bár nem mindent tudott elintézni, görögül nem beszélt, de az angollal jól elboldogult - helyi idegenvezetõvel Kilb Tamással vannak felszerelve Korfu déli részén. Nem volt rá panaszunk és a szállodára sem, pedig ezt a helyet az utóbbi években igencsak lehúzzák a neten. Ha elõtte körülnézel, informálódsz, kérdezel, nem érhet meglepetés. Még a kerkyrai reptéren magyarul bemondó információs is a Kilb Tamás volt. Türelmes, figyelmes, térképet ad, meghív egy üdítõre és a telefonszáma elérhetõ. Persze, ha pontosan tárcsázzák, nem úgy mint egy család a szakadó esõben Benitsesben, amikor hiába hívta. Na de azért, mert a számot elütötte. na ennyit a dícséretbõl. De más nincs. üdv
Hú, akkor örülök
Biztosítást nem kell kötnöm szerencsére, mert olyan bankkártyám van, amihez van BBP biztosítás
De az útlevelet azért elviszem, biztos ami zicher
Szia Brobert! Lehet, hogy egy kicsit Off:) leszek, de nagyon nagy élvezettel olvastam a beszámolód! Szinte ott éreztem magam ! Nagyon élvezetesen írsz! Gartula! bryam
Solyci! Javasolhatok valami? Látom hogy bankkártyás biztosítással utazol! Azt tudod hogy ha valami történik kint akkor neked ott ki kell fizetned? És majd itthon fizet a bank! Sajnos ez így van! utazási irodában dolgozom, ahol kötünk BBP-t is és fel vagyunk az ilyenrõl világosítva! Ha tanácsolhatom akkor köss egy EUB bank plusz biztosítást a bankkártyád mellé. és így egy teljes biztid lesz!így nem kell izgulnod hogy mennyi pénz van nálad mert odakint semmit nem kell fizetned! Ez lehet hogy off volt de ha máshová írom, akkor nem olvasod el Sorry érte!
Én is köszönöm az infót,mert én is ezzel utazom,mondjuk csak én a családból!Mennyibe kerül egy ilyen EUB bank biztositás?
Egyébként,mikor ehyszer egy ilyen biztositásunk volt,az asszisztendnõ Sartin azt mondta,az EUB is ugy dolgozik,hogy ott helyben ki kell fizetnem a gyógykezelést,és itthon forintban rendezik.Azóza OTP-Garancia utazásit kötök.Ez nem igy van?Ha már tûzközelben vagy...Köszi!
Én is köszönöm az infót,mert én is ezzel utazom,mondjuk csak én a családból!Mennyibe kerül egy ilyen EUB bank biztositás?
Egyébként,mikor ehyszer egy ilyen biztositásunk volt,az asszisztendnõ Sartin azt mondta,az EUB is ugy dolgozik,hogy ott helyben ki kell fizetnem a gyógykezelést,és itthon forintban rendezik.Azóza OTP-Garancia utazásit kötök.Ez nem igy van?Ha már tûzközelben vagy...Köszi!
Ja, úgy érzem, ami tegnap történt velem, azt meg kell osztanom mindenkivel, hadd okuljon, aki az apollon travel-hez megy last minute-ot intézni.
Tegnap bementünk párommal az egyik társirodájukba (utazzunk.hu , Jókai tér.). Mondtam az ügyintézõnek, h. érdekelne júni 30-ai last minute-ok, abból is fõként Paralia meg Tolo. Erre felhívja az apollonos irodát, és közlik: Paralia - Ino apt. 39900 , Tolo - Vassalos apt. 29900. Végül úgy döntöttünk, ennyiért nem megyünk, mert drágáltuk. Végül máshol befizettük, de ez lényegtelen az ügy szempontjából.
Ma reggel hazajöttem, és nézem az apollon last minute listáját:
június 30. - Nikos apt., Manos apt. - 10 fõ - 29 900
Mint látjátok az interneten teljesen más helyek vannak fent, mint amik ténylegesen és az ár is pont 10.000-el olcsóbb.
Megemlítem, h. azt "mondták", h. az utolsó két hely van csak szabadon, de most látom, h. az a két hely 10 emberre elég.
Nem bánom, sõt örülök, h. nem hozzájuk fizettük be az utazásunkat.
Csak gondoltam leírom, hátha valaki nézné az ottani last minute-ot.
Szia solyci! Hát én is hasonló képp jártam az apollonnal tegnap felhívtam õket Thassos érdekelt volna juli 4-tõl azt mondták már nincs hely erre este látom frisített utakat ott van még 6-hely. Erre ma telefonálok és azt mondták ma foglalták le a többi helyet. Akkor nem értem tegnap vagy ma vágtak át? De ez elég fura számomra. szia Erika