Lennél olyan kedves elküldeni nekem is a listát, a térképet, és a kalózprogit.(a program a Pöpis-program?) vagy ha van más azt is szívesen fogadom.
Köszönettel: Estella
Hát ajándék ügyileg minden van amit szeretnél.Mi rettenetesen sok uzót hoztunk.Tök jo kis üvegekben vannak 2,5 eurotol.Hoztunk még parfümöt,desszertet,olivaolajat ,legyezõt és kagylot.De van törölközõ,polo,arany,ezüst ékszer minden amit el lehet képzelni.Kinek mi az elképzelése.
Szia Picimancs! Köszi, hogy minden kérdésemre írsz! Tartok tõle, hogy Off:) lesz, amit kérdezek, de talán elnézik a moderátorok! Érdekelne az arany és az ezüst ár is. Írok e-mail címet: gazsoadi@freemail.hu, nem örülnék, ha kikapnánk a nem ide illõ téma miatt! Megköszönöm elõre is, mert e-mailban olyant is tudok kérdezni, ami esteleg nem itt vág témában! Köszi szépen: bryam
Szia Estella! Próbálkozom vele, mert valakinek át akartam küldeni, visszadobta, utána meg jött a visszaigazolás, hogy átment! Nem kaptam az illetõtöl visszajelzést. Küldöm, ha átment, írd meg légyszi! bryam
Árakat igazábol nem tok mondani mi néztünk 1 tök ari kis arany nyakláncot az volt 125 euro és onnan nem néztük tovább.azt tudom több helyen árulnak ilyen vágható égszert elöted vágják méretre az olyan 5 euro körül volt.
A mail cimem picimancs@gmail.com ha akarsz ott is kérdezhetsz meg képeket is tudok küldeni ha kell.
Akiket érdekel az augusztus 19 -26 közötti idõpont,azoknak jelezném(ez célzás Estella),hogy a Caravel lassan megtelik,és a mellette lévõ Billy's apartman jóval üresebb,szóval hajrá a foglalásokkal!
Sziasztok! Parália, Oceanis-ról tudtok írni? Jól hallottam,hogy a helyi utazási iroda jóval olcsóbban indít fakultatív programokat?Magyar idegenvezetõvel? Ha igen, megírnátok az elérhetõségét?Elõre is KÖSZI!!!