Ez a helyi utazási irodás dolog engem is érdekelne.
1)Csak egy helyi utazási iroda van a Grand Tours Caravel apartmanjának utcájában vagy van máshol is?
2)Valami árösszehasonlítást nagyon megköszönnék ha valaki ilyesmit tudna írni?
Estella! Én is itt olvastam, hogy állítólag a fõ utcán osztogatják a szórólapokat és jóval olcsóbbak a fakultatív progik, mint ha a Grand Toursnál fizetsz be. bryam
Ez így van,amikor mi már befizettük Athént,csak utána vettük észre,hogy talán fele annyiért lehetett volna menni,az ottaniakkal !Annyi vele a probléma,hogy ott nem beszélnek magyarul!
Fakultatív programokhoz is javaslom mindenkinek, a Pieria Travelt.
Magyarul idegenvezetnek, nagyon korrekt iroda.
Mi a szállást is rajtuk keresztül foglaljuk, minden évben.
Mondjuk Athént érdemesebb úgy megnézni, hogy érted is mirõl van szó.
De például egy Skiatoszi hajótúrán szerintem nem sok elmesélni való van (Athénhoz képest)
Remélem Erici vagy valaki hoz nekünk árlistát. Mégis csak jó lenne legalább megközelítõleg árakat tudni.
Korfun például alig volt olcsóbb a helyi iroda, ezért lenne érdekes az, hogy itt mi a felállás.
Én viszont mostmár mehetek egyénileg is,mert tavaly meghallgattam magyarul !Szerintem ezért is van,hogy egybõl érkezés után vannak a tájékoztatók,hogy gyorsan fizesd be anélkül hogy körül néznél Paralián és megtaláld az olcsóbbat !Szóval elõször mindenki nézzen körül!
Én viszont mostmár mehetek egyénileg is,mert tavaly meghallgattam magyarul !Szerintem ezért is van,hogy egybõl érkezés után vannak a tájékoztatók,hogy gyorsan fizesd be anélkül hogy körül néznél Paralián és megtaláld az olcsóbbat !Szóval elõször mindenki nézzen körül!
viszont azt figyelembe kell venni, h. ha esetleg vacilál valaki és késõbb akarja az irodában befizetni, akkor nem biztos h. lesz még hely. De ilyenkor még mindig lehet helyben találni, igaz nem biztos h. magyarul.