Vio!
Ha jól tudom te is a külföldiszállások.hu val mész Vrasnára.Nekem õk küldték el.Tudod olyan háromoldalas térképes rengeteg.Ha te nem kaptál akkor szívesen átküldöm mailon.Küldj egy mailt VIO néven és akkor átküldöm.kantorandi@gmail.com
Képek átmentek?Tetszik neked?
Az orvosirendelõrõl még nem kaptam híreket!
Szia
Igen, megkaptam õket!Még 1x köszönöm!Én is kaptam képeket csak némelyik más szögbõl fényképezve.Így kép alapján nagyon szép
Az orvosi rendelõvel kapcsolatban találtam egy térképet amin rajta van, de remélem nem kell felkeresni.
Én is remélem,hogy nem kell felkeresni a rendelõt,de mivel két gyerekkel megyünk,így biztos ami biztos jó ha tudjuk merre keressük.Jó ez a térkép mert minden fontos rajta van.Örülök neki,hogy megtaláltad!
Köszönöm megnéztem!Az összes Vrasnás képet is megnéztem.Az a helyzet,hogy ez a topic nem olyan nyüzsgõ mint a többi és nehezebb információhoz jutni.Ezért is örülök annyira,hogy te is segítesz!Köszönöm!
Nagyon szívesen! Én elég régen, 2003-ban voltam Vrasnán, így nincsenek friss infóim. Arra vigyázz, hogy a víz elég hamar mélyül, így a gyerekekre figyelj oda nagyon.
Természetesen vigyázok,bár errõl is vegyes információk vannak.A külföldiszállások.hu szerint lassan mélyûlõ.Na akkor keresünk olyan helyet ahol tényleg az.
Köszönöm megnéztem!Az összes Vrasnás képet is megnéztem.Az a helyzet,hogy ez a topic nem olyan nyüzsgõ mint a többi és nehezebb információhoz jutni.Ezért is örülök annyira,hogy te is segítesz!Köszönöm!