köszi busaianiko!
Csincsi: én szurkolok a jó apartmanért Nektek! aztán ha azt kaptok, akkor utána azért, hogy mi is ugyanazt kapjuk meg bár ahogy Vio (ha jól emlékszem) fogalmazott: szerintem egy putriban is ellakna bárki, csak ott lehessen!
megnéztem az utazólistát és augusztus 28-án többen is mennek Pargára a 14 napos turnussal. ez tökjó!
jó lenne tudni, hogy velünk egyidejûleg is jönnek szimpatikus magyarok - de egyenlõre senki nincs beregisztrálva...
ami érdekes, hogy augusztus 29-én is indul valaki elvileg busszal, 16 napra a Sakis-ba. ez vajon hogy lehet? a turnusok nem egyszerre fordulnak a szállásokon?
hát lehet...
bár beírta, hogy Parga-Sakis-16 nap-busszal. hmm.
én úgy néztem, hogy egyedül a Vagio-ba mennek más idõpontban a buszos utak, de lehet, hogy vannak még felfedezetlen források!
aham! tehát ezt jelenti a kis táblácsku a lap alján az aeolus honlapján! amit nekem nem akar betölteni sehogyansenem (nem tudom megnyitni azokat az idõpontokat - Neked megnyílik?)
magamtól biztos nem jöttem volna rá...
Sziasztok, kihalóban a Parga topic, gyorsan felélesztem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy szeretnénk motorral elmenni egy Pargához lehetõleg közeli hamísítatalan görög faluba, be a szárazföldre. Egy olyan helyre amit még nem fertõzött meg - annyira - a turizmus.
Szerintetek? Merre vegyük az irányt?
Sziasztok, kihalóban a Parga topic, gyorsan felélesztem.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy szeretnénk motorral elmenni egy Pargához lehetõleg közeli hamísítatalan görög faluba, be a szárazföldre. Egy olyan helyre amit még nem fertõzött meg - annyira - a turizmus.
...szeretnénk motorral elmenni egy Pargához lehetõleg közeli hamísítatalan görög faluba, be a szárazföldre. Egy olyan helyre amit még nem fertõzött meg - annyira - a turizmus.
Szia Eszter!
Egy kellemes motoros kirándulás: A Valtostól indulni fel Anthousába ez egy kis falucska nagyon szép kilátással és romlatlansággal. Onnan fel Ali pasa várához, majd tovább Agia nevû falucskához. No ez olyasmi, amire vágysz hamisítatlan romlatlan görög falu. Nagyon szép ódon temlomocskája van és pazar a kertjébõl a kilátás. A faluközpontban isteni taverna van autentikus görög konyhával . Nagyon olcsó és finom kaják kaphatók. Igen szép kis falu.
Üdv: Josza
Sziasztok, mind a két hely nagyon tetszik, ki is nyomtattam az infot. Talán sikerül mindkettõt megnézni.
Köszi
Josza, te mindig meglepsz, hogy milyen jól emlékszel minden helyre ahol már jártatok. Épp a minap gondoltam rá, hogy már a nevét sem tudom annak az apartmannak ahol Tolóban laktunk. Igaz már 10 éve volt.