Szia Mindenkinek!Remélem olvastátok az elõzõ üzimet,mivel nem válaszolt senki.1 óra múlva indulunk mostmár nem írok csak kintrõl ,ha tudok.Mindenkinek jó utat és jó nyaralást kívánok.Sziasztok!!!!!!!!!!!!!
Most,hogy ilyen görögösen jó idõ lett,zeljesen elöntött a vágy,hogy a tengerparton legyek!Két napja nézegetem az utifilmeket,és nagyon irigylem,akik már ott vannak!!!Aki hamarabb ott van,mint én,az elsõ girosznál gondoljon azokra,akik még itthon punnyadnak!!!!
szia Mindenkinek!Ma erkeztunk meg Sartira,21 oras ut utan.Bocs az iras miatt,de itt a billentyuzet teljesen mas,vagy csak en vagyok bena.Nagyon hosszu volt az ut,de megerte.Meg most jarjuk korbe a kornyeket,majd ha tobbet tudok mondani jelentkezem.Sziasztok.
Szia Lityi! Lehet hogy én is felszedek egy gazdag görög pasit,
mert néha nagyon elegem van a csajokból!
Na ez az, most mennem kell pakolni, mert a nejem, már kiabál ,
hogy mi a fenének ragadtam le a gép elõtt...
Jó utat minden, most utazónak, nektek pedig jó nyaralást!
Végre holnap én is indulok, most az utazás végéig kikapcs...
Bár Lityi és Hekata már valahol itt vannak, és már Õk is a bõrükön érzik a tûzõ napot, és a - még - hûsítõ tengert, a többieknek röviden:
minden szép, minden jó, meleg van, felhõ egy sem, a víz is nagyon jó. Tegnap a falu megtelt görögökkel, mert hétvége lévén rengetegen lejöttek Szalonikibõl - is - . Ha szeretnétek megnézni Sartit, a www.sartikirandulás.hu -n van webcam. Nemrég szerelték fel. Igaz csak minden x. mp-ben ad képet, de az is valami.
Bár Lityi és Hekata már valahol itt vannak, és már Õk is a bõrükön érzik a tûzõ napot, és a - még - hûsítõ tengert, a többieknek röviden:
minden szép, minden jó, meleg van, felhõ egy sem, a víz is nagyon jó. Tegnap a falu megtelt görögökkel, mert hétvége lévén rengetegen lejöttek Szalonikibõl - is - . Ha szeretnétek megnézni Sartit, a www.sartikirandulás.hu -n van webcam. Nemrég szerelték fel. Igaz csak minden x. mp-ben ad képet, de az is valami.
Agnica
Tudsz valamit a tûzrõl? Ami miatt állítólag nincs (vagy nem lesz) toroneosi hajókirándulás?
Sziasztok! Parália, Oceanis-ról tudtok írni? Jól hallottam,hogy a helyi utazási iroda jóval olcsóbban indít fakultatív programokat?Magyar idegenvezetõvel? Ha igen, megírnátok az elérhetõségét?Elõre is KÖSZI!!!
Sziasztok Mindenkinek!Az ido nagyon jo a viz is szuper ma hatalmas hullamok vannak.Holnap megyunk motort berelni most jartunk Sassosnal.Az arak nagyon jok kb.mint nalunk,egyedul a tejtermek nagyon draga.Az ettermek is olcsok es rengeteg kozul valogathattok.Penteken megyunk Blue Lagun turara ma fizettuk be 31 euro.Tegnap taliztunk a Hekataval a Relaxba,de mas nem jott el,vagy csak elkerultuk egymast.Az apartmanok miatt ne fajjon a fejetek ,mert mindegyik nagyon szep es tiszta.A narancspart viszont azt mondjak,hogy nagyon koszos,majd holnap megnezem.Mindenkinek jo nyaralast ,kitartast,mindjart jottok ti is.Sziasztok!
Sziasztok! Parália, Oceanis-ról tudtok írni? Jól hallottam,hogy a helyi utazási iroda jóval olcsóbban indít fakultatív programokat?Magyar idegenvezetõvel? Ha igen, megírnátok az elérhetõségét?Elõre is KÖSZI!!!
Helló! Mi augusztus 18-tól megyünk nyaralni Sartira. Azt szeretném megkérdezni,hogy Sartin vagy a környékén van-e piac? És ha igen,akkor mikor van? A választ elõre is köszi!
Sartin nincs piac, de minden szombaton van valami piac féle Szikián, ami egy Sarti melletti falucska. Tõlünk kb 8-10km-re van. Ne számíts valami 4 Tigrisre, egy fél utcányi.
Most hívta fel a párom egy tûzoltó ismerõsét, és: valóban tûz van valahol Toroni környékén, állítólag valaki gyújtotta, nem magától gyulladt. Valószínûleg emiatt sok a rendõr. A buszok Szalonikibõl Sartira a Makro nevû áruházzal szembõl indulnak, de utcanevet nem tudtak mondani. A Makro a város szélén van, olyan, mint nálunk a Metro. Ha megtudok valami közelebbit, még írok.