Mi is a Themisbe megyünk, de mivel váltjuk egymást (én 5-én jövök haza) már nem fogod olvasni a hsz-met. Viszont firkamanó korábban rakott be képet az apartmanról...
Akkor sisakozunk, vagy kockáztatunk Sok helyen lehet robogót bérelni? Illetve hol a legjobb? És köszi, hogy válaszoltatok kedvesek vagytok . Majd még visszaolvasok. Csak most bukkantam erre a topicra. eddig csak igazán jó infókat és hozzászólásokat olvastam Kefaloniáról. Már izgatottan várjuk az indulást. Szerencsére sikerült egy überlast minute-os akciót kifogni és nem is került sokba. Az utolsó két helyet vettem meg.
Kata kellemes utazást kívánok! Hagyjatok a hûtõben egy kis Metaxát nekünk
Robogót sok helyen lehet bérelni, egymás hegyén hátán vannak az ilyen "szalonok". De ha rákeresel a neten, akkor még találsz is címet, árakat.
Mi Svoronatában leszünk, ott van egy Sunbird nevû, azt hiszem Lassiban is van olyan, és a robogó 7 napra 100 euro.
Tök jó, hogy mindketten kifogtátok a jó ajánlatot, mi már februárban befizettük az utat, de jövõre már nem csinálunk ilyet.
Viszont én ettõl az utolsó pillanatban befizetem dologtól picit tartok, mert ilyenkor már csak olyan apartmanok vannak, amihez nincs medence. Ugye jól sejtem? Ti tudtatok volna olyan szállást választani, amihez van medence?
Hát sajna nincs medence, nem mondom, hogy nem lenne rossz, de mi tavaly is csak este használtuk, amikor visszaértünk a kirándulásról, talán tudjuk majd nélkülözni. Vagy majd átmegyünk a ti apartmanotokba esti fürdésre.
Ibuszos út azt hiszem, de az az igazság, hogy van egy nagyon kedves hölgy az egyik utazási iropdában, aki minden eddigi kívánságomra talált megfelelõ megoldást. Megmondom a csapásirányt és a felhasználható keretet és õ telefonál ha van valami. Eddig az összes nyaralásnál és síelésnél bejött. Persze azért én is nyitott szemmel járok.
Az utunk 90.900-ról volt leárazva 39.900-re szerintem ez egész jó ár. Ellátás nélkül a Themis apartmanba repcsivel. itt nincs medence. Persze erre még jön a szokásos sallang ( illeték... stb.)
Ebben persze benne volt az is, hogy rugalmasan tudjunk szabit kivenni illetve nem szorítkoztunk kifejezetten erre az útra. Feljött már Rodosz illetve Kréta is. Csak ott már nem volt hely. Ez az utolsó két hely volt.
Tudtunk volna olyan szállást is ahol van medence de azért persze lutri.
O.k. Kata Majd felkutatjuk. Neketek mikor indul a gép oda és vissza ???
Nekem azt mondták az irodában, hogy 6.15-kor megy a gép. És a hazajövõket ugyenez a gép hozza haza, amivel 10.50-re vagy itthon. Ezt onnan is tudom, hogy ismerõsök is itt voltak, múlt szombaton jöttek haza, én mentem értük a repülõtérre. Kár, hogy te nem ezen a héten jössz, velem és firkamanóval
Sziasztok.
Szeretném megkérdezni,hogy a Sotiris apartmanról van e valakinek tapasztalata?Mi szeptember 6-án mennénk 1 hétre.Érdekelnének még az ottani árak/strand,barlangok belépõre,élelmiszer /Egyáltalán nincs tapasztalatom,mert eddig nem engedhettünk meg magunknak utazást.Ahogy olvasom a beszámolókat és nézem a képeket csudaszép lesz.Ha tudtok segítsetek,szivesen veszek minden tanácsot.
Mi is majdnem abba az apartmanba mentünk, de végül a Pink Sunrise lett.
Most szombaton utazunk 2 hétre, utána nagyon szívesen leírom neked az árakat, meg mindent, csak majd ne felejtsd el megkérdezni megint, mert kimegy a fejembõl.