Nekünk is azt mondták, hogy Keriben nagyon szép a naplemente... de valahogy nem sikerült megnéznünk elõször is azért, mert vissza kellett fordulnunk, mert egyszercsak elfogyott az út, persze lehet h mi mentünk rossz irányba, de az a rész nekem nem jött be, csak ott lent egy eldugodt strand
Ha intéztek autót, feltétlenül menjetek el a hajóroncsos öbölbe, vagyis felülrõl nézzétek meg, na az meseszép... ott szép egy naplemente...
Ami fontos, hogy inkább olyan strandokra menjetek, ami a nyílt tengerre néz, az mindig szebb annál, mint ami a szárazföldre néz
Itthon ülve úgy döntöttünk,3 útra fizetünk be:hajókirándulás a Navagióhoz-kis motorcsónakos kékbarlang-lesõvel kombinálva,szárazföldi szigettúra,felülrõl a hajóronccsal,és a Waterpark,amit mindenki nagyon szeret.Mit szól ehhez,aki más volt ott?A távolsági buszjárat egyábként érdekelne,Krétán is azzal boldogultunk a legjobban!Ha errõl tudna valaki irni!Fõvárosba,Kerihez,stb...Köszi
Amiket felsoroltál, azokra érdemes befizetni, mi a szigettúrát busszal kihagytuk, mert robogót béreltünk, és azzal jártuk be a szigetet, ezt ajánlom neked is, esetleg quad, vagy autó. A lényeg csak az, hogy ti menjetek bérelni, ne kérd a kinti utazási irodás ember segítségét, mert jóval többért kapod úgy meg...
Köszi a választ firkamanó!Még nem béreltünk autót,nem is tudom miért,valahogy igy alakult,de lehet,hogy azért alakult igy,mert igy akartam!Szóval nálunk csak 1 sofõr van és mit tudom én...ilyen beszari vagyok..talán...bár az agyonaggódómindent is jó jellemzés.Szóval,ha leszállok a távolsági buszról,és hazaballagok a házunkba,már nincs is más felelõsség,ha érted mire gondolok....igy estefelé
Sziasztok! Mi július 29-én megyünk Argassiba a Hotel Contessa-ba. Ismeritek ezt a szállást? Melyik partszakaszt javasoljátok, ahol lehet kisgyerekkel fürdeni?
Én csak hallomásból tudom, hogy Argassi tengerpartja nem éppen a legjobb Zantén. Túl keskeny, piszkos és rengetegen vannak.
Itt a hellasz.hu "Fotóalbum" rovatába éppen ma lett Karlo tavalyi Argassiban történõ nyaralásának képei feltöltve.
Sajnos, ahogy elnézem nem igen van fotó Argassi partjáról az albumban, de gyönyörûek a képei, nézd meg. Amennyiben itt nem válaszol akkor privát üzenetben esetleg megkeresheted és kifaggathatod Argassival kapcsolatban.
Argassi tengerpartja ne rossz, habár vannak sokkal jobbak
Ha kocsit béreltek vagy quadot, vagy akár buszra szálltok, akkor ajánlom neked a sziget végében lévõ strandot. Nagyon hosszú, és sokáig sekély, tehát tökéletes a gyerekkel való strandoláshoz. Homokos, és nem zavar ott senki
Ha Argassiból elindultok délnek, akkor ott a legvégén lesz egy csücsökben. A legeslegeslegvégén
De ha nem is mentek el a legvégéig, akkor van olyan strand, aminek Porto Zoro a neve, vagy Banana beach mindkettõ van, azok is jók. A Banana bech jobb gyereknek. Azt hiszem így kell írni.
Kedves Valcsi és Firkamano! Köszönöm a gyors válaszotokat. Mindenképpen - már csak a gyerek miatt is - bérelünk kocsit,a teljes nyaralás idejére, mert egyénileg szeretnénk bejárni a szigetet. Szerintetek van arra lehetõség, hogy a bérelt kocsival Kefallóniába is átmenjünk?
Nincs! Bérelt autót nem vihetsz át egyik szigetrõl a másikra.
Kefalóniára utazási irodán keresztül tudsz menni, vagy egyénileg (kocsi nélkül). Szerintem praktikusabb oda irodával menni.
Ha béreltek autót, akkor ne a kitelepített utazási irodás emberen keresztül, mert úgy jóval drágább. Nem kicsit drágább, hanem nagyon!
Én is úgy tudom hogy nem vihetsz át kölcsönzött jármûvet, ha mégis, akkor viszont a biztosítás nem él kint. Azért ne kockáztassatok.
Viszont hajókirándulásra befizethettek, ami Lefkadára visz (vagy Kefaloniára, nem emlékszem melyiket írtad), mert azok nagyon-nagyon-nagyon jók!
És ha strandokat kerestek, érdemes nem a nagy híresekre elmenni, mint pl: Kerinél, hanem kicsit menni még, és felfedezni az eldugottabb részeket. Csak egy kis tábla jelzi, hogy van ott strand, de tényleg érdemes lemenni az ilyenekre, általában kis földút is visz oda.
Ha egy kicsit visszanézed a fórumot, éppen írtam valakinek, hogy Keri félszigeten van egy hely, képet is csatoltam, érdemes oda is elmenni.
Illetve ha mentek autóval a hajóroncsos öbölhöz (Volimes körül), akkor az odafelé vezetõ úton is sok strandolási lehetõség van, érdemes megállni mindegyiknél 1-1 órára.
Biztos azt is olvastad, azért leírom, kint vegyetek szúnyogriasztót, mert sokan vannak, és brutális a csípésük Valaki írt vmilyen tapaszt, azt ajánlom a picinek fõleg, mi tavaly a párommal kb 2 euróért vettünk olyat, ami úgy néz ki mint egy golyós izzadásgátló, narancssárga, és nekünk bevált
Az 1-2 kép a strand, a kis kápolnánál kell lemenni a vizhez, a 3-kép aparton úszómedences bár, a napágyak fogyasztás ellenében használhatók, nem drága, és jó a kaja jó hely ajánlom