Az Intersun általában bérli a buszokat vmely társaságtól.Az utolsó buszos utunk alkalmával éppen a CityLiner-tõl.Ezek emeletes Neoplan tip. buszok voltak.
Mi 2005-ben voltunk Spanyolországban az Intersunnal. Akkoris bérelték a buszt, a Contibusszal mentünk.
Emeletes, neoplan volt, nekem csak annyi bajom volt, hogy éjszaka majdnem megfagytam.
Amúgy a sofõrök nagyon ügyesen vezettek, és kedvesek, segítõkészek voltak. Nizzában kaptunk helyettük két új sofõrt, akik szintén nagyon rendesek voltak. Hazafelé végig velük jöttünk.
Sziasztok!
Augusztusban Asprovaltára megyünk nyaralni a First Class Utazási Irodával. Kérlek,írjátok meg,ha esetleg van valamilyen személyes élményetek,tapasztalatotok errõl az utazási irodáról és a buszokról?
Azt mondták,a busz végében lesz a helyünk... Mivel ez az elsõ buszos utunk,nincs nagy tapasztalatom ezen a téren. Szerintetek,jó-e a busz végében ülni,vagy inkább kérjünk elõrébb helyeket?
Elõre is köszönöm a hozzászólásokat
Üdv
maxi-
Én egyszer utaztam a busz leghátsó ülésén,de szerencsére csak 6 órát.Nekem nagyon rossz volt mert ott lehetett legjobban érezni a légkondit,és mi nagyon fáztunk,de persze a többi utas nem igazán értette miért is ülünk pulcsiban!
De valakinek meg az a kedvenc helye!
Sziasztok!
Mi is tavaly hazafelé a legutolsó ülésen kaptunk helyet. A páromnak nagyon kényelmes volt, nekem viszont borzalmas. Én ültem belül és ott nem lehet az ülést rendesen hátra dönteni. Én végig szenvedtem az utat!
Nekem sincsenek kellemes élményeim a leghátsó sorról! Egyszer 28 órát utaztam ott, majdnem megfagytam, és ahogy Christee írta, a többiek nem értették, hogy miért fázunk ennyire!
Az ülést nem lehet dönteni, úgyhogy ülve aludtunk, persze az elõttem ülõ hisztérika vízszintbe szerette volna helyezni magát. Viszont, ami az elõnye, hogy valamivel nagyobb a hely a lábnak.
én azért szeretek a busz leghátsó sorában ülni, mert
1. sokan nem szeretik, és ezért már kétszer elõfordult velünk olyan, hogy ketten ültünk az 5-ös ülésen, ami azért elég nagy luxus
2. mindenkit látsz, de téged csak a melletted ülök látnak
3.a hidegre fellehet készülni, csak az a ciki, ha nem tudod, és nem viszel magaddal pulcsit.
Szia!
Mi azért kértük a hátsó üléseket, mert gyerekekkel voltunk.
Odafelé ez tutira bevált, mivel alig voltunk a buszon, így a lányok fekvõ helyzetben tudtak aludni, mivel mi máshová ültünk.
A visszaúton tömve volt a busz, ez nem jött össze, és tényleg nagyon kellemetlen , hogy nem lehet dönteni az ülést, sõt szerintem még kevesebb is a hely , mint a többi ülések között, úgyhogy a lábam bedagadt és az elõttem lévõk szinte az ölemben feküdtek.
Én szeretek a busz hátsó részében ülni, nyugisabb mint elõl, de a legutolsó sor gáz nagyon! Nem véletlen, hogy senki nem kéri!
Ági
Én személy szerint utálom, ha az elõttem levõ már az elindulás után hátratolja az ülését az ölembe, és lelkiismeret-furdalás nélkül végigutazza így a 20 órát. Én nem szoktam hátradönteni, max éjszakára, de akkoris elõtte kérdezek.
Idén megfogadtam, ha valaki elõttem hátradönti huzamosabb ideig, bizony megmondom a magamét. Ha megutálnak érte, akkoris.
Sziasztok!
Én nem igazán vettem észre, hogy hátul hidegebb van. Tapasztalatom szerint nem ettõl függ.
Minden buszos utazásom alatt hátul ültem, volt, hogy éjjel jégcsapok potyogtak, persze mi amatõrök nem vittünk plédet, majd meg fagytunk. Idén cipeltem a plédet, a Tundrabugyit stb., persze éjszaka is kellemes volt az idõ a buszon, nem kellett a takaró.
Azért jobb minden eshetõségre felkészülni.
Ági